Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום. בינואר 2012 רכשתי רכב ב״טרייד אין חולון״ הגעתי להסדר כספי עם הסוחר, הרכב נבדק במכון. הסוחר אמר שיש טסט לאוטו עד דצמבר 2012, בדקתי את הרשיון ובאמת ראיתי שטסט מסתיים בדצמבר 2012, רק לא שמתי לב שהאגרה לא שולמה, וכך נסעתי בלי טסט כל השנה. גיליתי את זה רק אתמול, שהלכתי למשרד רישוי להוציא רישיון חדש. הם הוציאו לי רישיון רכב עם אגרה של שנתיים, זאת אמרת במקום 1250 ש״ח 2500 ש״ח. מייד יצרתי קשר עם הסוחר, אבל בישראל כמו בישראל... שאומרים יחזרו אליך, אף אחד לא חוזר. בדקתי את החוזה שלי איתם וזה מה שרשום.

3. המוכר מצהיר כי הרכב נקי מכל חוב, עיקול ו/או קנס, או זכות של צד שלישי ובמצבו זה יועבר לקונה. במידה ויתברר כי על הרכב רובצים חובות, עיקולים או הגבלה אחרת מתחייב המוכר לסלקו מיידית.

4. המוכר מצהיר ומתחייב כי כל האגרות ותשלומים או הקנסות לגבי הרכב הנ״ל שולמו במלואם ולא רובץ כל חוב על הרכב הנ״ל.

השאלה שלי עם כדי לי לפנות לעורך דין עם מסמך כזה, עם הסוחר לא יוצר איתי קשר להסדיר את הנוסה, ואם כן, באיזה תחום אני צריך עורך דין? תודה מראש לכולם.

פורסם

בינתיים אין צורך בעורך דין. תכתוב מכתב רשום עם אישור מסירה.

במכתב תסביר בקצרה את העובדות וציטוט מהחוזה.

בסוף המכתב תבקש ממנו לשלם במידית את עלות חידוש הרישיון. במידה ולא ישולם תצטרך לפנות להליכים משפטיים.

חשוב שהמכתב יישלח בדואר רשום עם אישור מסירה.

אני מציע שתעלה את נוסח המכתב לכאן (או לפורום ייעוץ משפטי).

תעדכן אותנו

פורסם

עורכי דין לא עובדים בחינם, ומ1000 שקלים לא ישאר הרבה, אני במקומך דבר ראשון משלם את האגרה, כי משרד הרישוי הוא לא צד בעניין. אח"כ הולך אל הסוחר ומודיע לו חגיגית שאו שהוא שם לך עכשיו אלף שקל או שאתה תובע אותו בתביעות קטנות ומפיץ את זה לתקשורת ובכל פורומי הרכב בארץ, מה שיפגע בפרנסתו, תן לו כמה ימים להגיב. אם הוא מתנהג כמו הסמנכ"ל של שלמה סיקסט - תבע אותו בתביעות קטנות בעצמך, חבל על הכסף שתשלם לעו"ד.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

עזוב את הכסף רגע - אתה נוסע ברכב ללא רישיון כבר יותר משנה!

שלם את האגרה והעבר את הרכב טסט במיידי.

זוהי עבירה חמורה שעלולה לפגוע בכיסוי הביטוחי שלך וגם שוטר קפדן יכול לנקנק אותך.

אחר כך תתפנה לטפל בתביעה מול המוכר

פורסם

קודם כל צור קשר עם הסוחר פנים מול פנים, נסה להסביר את העניין, ותראה לאן זה מתקדם.

אוליי הסוגייה תיפתר ללא כל איומי משפט.

טרייד אין חולון זה מקום דיי גדול שקיים לא מעט זמן, ואם תוכל להוכיח בעזרת הרישוי והקבלות שאכן נפלה טעות בידיהם אני לא מאמין שהם יתחילו להתנער מהאחריות.

ובמידה שיתנערו אז תמיד תוכל לפעול לפי הדרכים שהציעו לפניי.

בהצלחה.

פורסם

בדואר ניתן לעשות העברת בעלות גם אם אין טסט פחות מ-3 חודשים.

מכיוון שהוא קנה בינואר רכב שלא עבר טסט בדצמבר (לכל היותר חודשיים ללא טסט), בדואר לא עשו בעיות.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם
לא מבין איך ביטחת את הרכב ללא רישוי בתוקף.

אתה מודע לכך שבעצם אתה לא מבוטח (מקיף+חובה)?

לא נראה לי שישי קשר בין רשיון רכב לביטוחים, עובדה שישי לי את שתי הביטוחים (מקיף+חובה)

פורסם

נ.ב לא יודע אם למזלי או לצערי לא עצר אותי שוטר במשך שנה, אולי הדברים היו מתגלים מוקדם יותר והיתי פותר את הבעיה הזאת לפני. גם לא הוצאתי את הרישיון מהמגירה כי לא היה צורך...

פורסם

ועוד איך יש קשר.

במקרה של תאונה אם לרכב אין טסט בתוקף הביטוח לא ישלם שקל.

אני כבר לא מדבר על תאונה עם נפגעים.

קודם כל לך מהר להסדיר את נושא הטסט אחרי זה את כל השאר.

• תוכן חדש...