Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שתי אצבעות על המפה.

הכוונה ב"לא קרוב יחסית" זה שבהונג קונג ובבייג'יינג שרחוקים פי 1.5 ופי 2 מדרום קוריאה, מצאו קרינה גבוהה יותר בגלל הכור היפני אז יחסית אליהם, זה קרוב

פורסם
הכוונה ב"לא קרוב יחסית" זה שבהונג קונג ובבייג'יינג שרחוקים פי 1.5 ופי 2 מדרום קוריאה, מצאו קרינה גבוהה יותר בגלל הכור היפני אז יחסית אליהם, זה קרוב

אתה בטוח שזה בגלל פוקושימה?

כי אני די בטוחה שהחוקרים אפילו עוד לא הצליחו לצמצם את המשתנים להאם זה מפוקושימה או מהכורים של קוריאה הצפונית...

פורסם
בהמשך לולאד ושביט אפשר לנסות לפנות לTZVIPPER ולהתייעץ בנושא. :-)

אל תערב בין מיקרוגל לכורים גרעיניים!

לפותח השרשור, שתדע לך, שאתה כל היום מסתובב עם טלפון בכיס, ועם תחבר את זה לעובדה שנולדים יותר ויותר ילדים אוטיסטים\דאונים בעולם זה כנראה מאד מסוכן, מצד שני - יש סיכוי שעוד שלושה שבועות סוף העולם יגיע...

נ.ב.

הייתי בסיאול באפריל, מאז אני יכול ללכת רק בחצאיות כי קשה להסתיר את הזנב בג'ינס.:twisted:

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לא יודע לגבי קרניים אבל תראי מה זה עשה למצית... פותח השרשור אני מקווה שהזמנת מידה קטנה...

photo (1).JPG

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
אני קניתי משקפיים כאלה לפני חודש, ומאז כל פעם שאני משתין אני שם לב שזה זוהר בלילה

ענק, זה גאוני!

כמו לירות עם נותבים בלילה!!!

איפה קונים?

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

תגיד, אתה לא ישראלי ולא מכיר את הביטוי?

מדובר באיזה ביטוי שמיוחס לפרענקים, כלומר העולים מצפון אפריקה דוברי הצרפתית שנהגו לומר "אני מפארי(ס). שתי אצבעות על המפה". כנראה שמדובר על איזו בדיחה על חשבונם.

ד"א - את הביטוי למדתי מבחורה שענתה לקריטריונים, ואני חייב לציין שהיא היתה בחורה מדהימה.

מהביטוי נגזר גם שמו של הסרט "שתי אצבעות מצידון".

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
הייתי בסיאול באפריל, מאז אני יכול ללכת רק בחצאיות כי קשה להסתיר את הזנב בג'ינס.:twisted:

זה לא זנב :-D:twisted:

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...