Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
התקנתי בסוף את הקונטיננטל ספורט 5.

כמה ימים ואכתוב התרשמות, בינתיים אפשר לשים לב שהם מאוד שקטים לעומת ה s.drive.

לגבי ה08, השחיקה שלהם גבוהה (מטעמי יכולת אחיזה וזה מובן) ועם הנסועה השנתית שלי זה אומר להחליף סט כל 5-6 חודשים ככה שזה לא בא בחשבון.

לי יש S.DRIVE ואני נוסע עימם כבר כמעט שנה.

לא הבחנתי ברעשים יותר מגדר הסבירים, גם בנסיעות בכל תוואי/דרך/אופן.

האם הקונטיננטל עד כדי כך שקטים?!

רשמים נוספים?

:twisted:Seat Leon FR 2013 1.4TSI 122HP Manual
פורסם

כן, הם יותר שקטים מהיוקוהומה הנ"ל.

בנוסף, אני יכול להגיד שמבחינת אחיזה ברטוב הם עדיפים, ועל יבש עוד יותר.

עברתי איתם בערך 700 ק"מ ככה שזאת התרשמות ראשונית ולא יצא לי להביא אותם ממש למצבי קיצון.

בכל אופן הנסיעה איתם גם יותר רכה מאשר היוקוהומה.

Got To love It

פורסם

היוקוהמה היו ישנים, קצת קשה להשוות (שקט, רכות, אחיזה וכו'...).

זה לא שנסעת על דגם 1 חדש והחליפו לך לדגם 2 חדש על אותו רכב באותו יום.

שאלה:

לא היו ספורט 4 נכון? למה החליפו את הספורט 3 כל כך מהר? הספורט 5 פחות טובים מהמישלין פיילוט ספורט? רק מי שיודע בבקשה.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

שמלוב, אכן היוקוהומה היו יבשים ובלויים כבר אולם נסעתי איתם 45 אלף, ככה שאני יודע להבדיל איזה מהצמיגים יותר טוב. וכאן הקונטיננטל מנצחים בגדול!

גם שהאס היו חדשים הם היו מעט רעשניים יותר מאשר הקונטי וטיפה יותר נוקשים.

Got To love It

• תוכן חדש...