Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ליום החתונה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

לרגל יום שמחתי החלטתי להשכיר רכב למטרת צילומים ואיסוף.

לצערי נתקלתי בבעיה קשה אצל חברות ההשכרה .

הנהג(חבר מאד טוב שלי), המיועד לנהוג ברכב באותו היום, גילו 24 . רוב חברות ההשכרה מאשרות השכרה רק מגיל 26-28+.

רק כדי להבהיר את כוונתי אני מתכוון להשכיר רכב מעל הסטנדרט, כמו למשל ביואיק לה קרוס, גיפ' למינהם, לקסוס וכו' כמובן במסגרת התקציב. לא אסתפק במליבו או מאזדה 6.

אם בידכם מידע לגבי חברת השכרה המאשרת להשכיר מעל גיל 24 או לחילופין מידע אחר שיעזור לי אשמח אם תצרו איתי קשר

תודה

יום טוב

נדב 0508624236

קומפוננט: ‏6.5 ‏אינטש PULSE Morel

רדיו דיסק: Pioneer DEHP4050UB

מגבר : HIFONICS TXI640

סאב : 12'' pioneer impp 450w

פורסם

בלי קשר לגילאי ההשכרה

לפני מספר ימים נסעתי בכביש 4 ולידי עברה יגואר אספנות לבנה שהסיעה זוג טרי / רגע לפני..

וזה היה פשוט כל כך יפה לראות את האוטו הזה על הכביש.

היה להם נהג מבוגר, שלדעתי הגיע יחד עם האוטו.

ממליץ לך לבדוק את הנושא

פורסם

אכן לא משכירים כלי רכב מפוארים פחות מגיל 26..

אם רכב בסדרר גודל של קיה ספורטג'/קשקאי/IX35 טוב לך .. צור עימי קשר בפרטי ואני יסדר לך

בהצלחה

פורסם

כיום נהוג בחברות ההשכרה להצמיד נהג מטעם החברה שמלווה אותכם בכול הסידורים שאתם צריכים (חתונה\בר מצווה וכו' ).

הנהג מטעם החברה איתכם כול היום ונוסע לאן שתגידו מבלי לזוז מטר ממכם , תשקלו את האופציה הזאת אם אין לך נהג יותר מבוגר .

פורסם

אל-בר.

audi a6

Lexus 300 ,350 ,400

BMW 520i

Land Cruser

ו יש עוד מחיר בין 600-1200 ש"ח ביום + מסגרת אשראי 3אלף. גיל 28-30 (אבל לא בטוח)

בעל אשראי גיל 28-30, נהג נוסף ללא תוספת תשלום גיל 24+ (חובה לא נהג חדש !!!!!! רשיון 3שנים+ !!!!)

Renault Megane 1.600 Black Manual

דוד אחורי REMUS

פילטר אויר פתוח Pipercross

פורסם

באויס יש לך מבחר יפה יש צי חדש של קאדילקים CTS

יש ביואיקים לקרוס יש אודי A6 יש ב.מ.ו וכו' לגבי הגיל אברר לך מחר בבוקר בכל מקרה

יש רכב שלדעתי הוא יפה מאוד לחתונה פיז'ו 508 חדשה למרות שאינני מחבב את הרכבים של הצרפתים

הרכב פשוט יפה ראיתי אותו בלבן הוא מדהים ויש כאלה באויס והמחיר שלהם לא יקר כי אם אני לא טועה זה

בקטגוריה של מנועי 2000 (מזדה 6 וכו')

פורסם

יש פה נקודה שחלק מהאנשים שמגיבים בשרשור הזה לא מבינים.

- גם אם חברה X משכירה כלי רכב לנהגים בני 24 ומעלה, אין זה אומר שהיא משכירה כל רכב.

לרכבי יוקרה יש הגבלות נוספות (למשל גיל יותר גבוה)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
תנסה ב Isralimo, למרות שנראה לי שברוב הרכבים הם מחייבים להצמיד לך נהג, או שאני טועה, תבדוק איתם.

אחרי כל הסיפור שרץ פה בפורום על ישראלימו, אתה באמת מרגיש בנוח להמליץ עליהם למישהו?

הם עוד יתבעו אותך על זה שהנהג שלהם חלה בשפעת כי הנוסעים ביקשו להגביר את המיזוג...

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אל-בר.

audi a6

Lexus 300 ,350 ,400

BMW 520i

Land Cruser

ו יש עוד מחיר בין 600-1200 ש"ח ביום + מסגרת אשראי 3אלף. גיל 28-30 (אבל לא בטוח)

בעל אשראי גיל 28-30, נהג נוסף ללא תוספת תשלום גיל 24+ (חובה לא נהג חדש !!!!!! רשיון 3שנים+ !!!!)

באלבר חייב עבור רכב כזה מסגרת אשראי של לפחות 8000 ש"ח . ועבור הרכבים שציינת הנהג חייב להיות מעל גיל 29 ויש גם מרצדס E קלאס

פורסם
אחרי כל הסיפור שרץ פה בפורום על ישראלימו, אתה באמת מרגיש בנוח להמליץ עליהם למישהו?

הם עוד יתבעו אותך על זה שהנהג שלהם חלה בשפעת כי הנוסעים ביקשו להגביר את המיזוג...

לא ראיתי שום פוסט בעניינם, אבל עשיתי חיפוש אחרי שקראתי את מה שכתבת :shock:

טוב לדעת.

• תוכן חדש...