Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לקבל המלצה לנוזל שמשות מומלץ לשפריצרים.

במוסך מילאו לי נוזל (אגב טיפול שוטף) ולאחר ההתייבשות נשארת שכבה לבנה על השמשה. השכבה אמנם כמעט שקופה, אבל זה לא זה...

עדיפות לנוזל שזמין לרכישה - תחנת דלק או רשת שנמצאת בת"א.

תודה מראש לממליצים.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אני משתמש בנוזל של סאסאטק. 4 ליטר בכ-13 ש"ח בסניף מגה הקרוב אליך.

יש גם תרכיז של WURTH שצריך למהול אותו ב-4 ליטר מים. אני משיג אותו במוסך שבו הרכב מטופל, אין לי מושג היכן ניתן לקנותו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני נכנס כבר לחורף השלישי שלי עם הרכב, שבו אני ממלא רק מים מזוקקים כנוזל לניקוי שמשות.

אין עם זה שום בעיה, מנקה בצורה טובה ומספקת לגמרי, אם המגבים שלך במצב טוב זה יעשה את העבודה.

אבל לכל מקרה, יש נוזל שמשות שמוכרים באוטוסטור של חברת sonax הגרמנית, 5 ליטר ב-35 ש"ח. אם אני לא טועה זה מוכן לשימוש ולא צריך דילול. תריץ חיפוש (עדיין לא יכול לפרסם קישורים כי אני טירון פה)

שווה לנסות.

"יאללה בירי".

פורסם

sciPoPo תודה, אבל ההמלצה על הSONAX אינה מניסיון שלך, נכון?

אמנם יש פה שימוש במותג מוכר, אבל למרות שמדובר בשנקל לא בא לי להיות שפן ניסיונות.

מחר/תיים אעבור במגה לחפש את המלצת אלעד (תודה!).

אם יש לעוד מישהו המלצה - אודה.

פורסם

תודה על ההבהרה. אעדכן!

פורסם

לא ממליץ על wurth הוא משאיר ריח טוב ומנקה מצוין את השמשה אבל משאיר הרבה סימנים לבנים.

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם

יש תוסף של SONAX שהוא מצויין! מגיע בבקבוק של 300 מ"ל נדמה לי וניתן להוסיף אליו איזה 4 או 5 ליטר.

13%20Sonax%20Screenwash.jpg

אני משתמש בו כבר שנים אצלי בבימר.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

למה לא להשתמש במים רגילים ?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

מים רגילים מכילים אבנית שתסתום בסופו של דבר את המתז ואת הצנרת המובילה אליו מהמיכל.

פורסם
יש תוסף של SONAX שהוא מצויין! מגיע בבקבוק של 300 מ"ל נדמה לי וניתן להוסיף אליו איזה 4 או 5 ליטר.

אני משתמש בו כבר שנים אצלי בבימר.

איפה קונים? וכמה עולה?

פורסם

אני קניתי בעבר באוטו דיפו ב12 ש"ח.

יש באוטו סטור וגם אפשר להשיג אותו במוסכים המורשים של BMW אבל אני חושב ששם זה עולה סביב ה25-30 ש"ח תחת מותג BMW.

פורסם

השאלה האם באמת יש נוזל שלא ישאיר סימנים,הרי ברובם יש קצת סבון לצורך ניקוי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כן מים רגילים יגרמו לסתימה,כי שאריות של מים נשארות בתוך היציאה,ואז צריך להשתמש בסיכה.

אצלי מהיום הראשון של הרכב יש שימוש נוזל מוכן קיים בכול תחנת דלק ולא היו שום סתימות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...