Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה הרכתי קיט יניקה של K&N לרכב המאפ סנסור מחובר והכל בסדר

הרכב בטורים גבוהים יונק אוויר (שומעים תוך כדי נסיעה מלוווה ברעש יפה) אז הרכב מקבל אוויר יפה

וגם אוויר קר (הפתח ממוקם ליד הפנס )

הבעיה היא יש לי תחושה שהרכב לא יוצא מהמקום כמו מקודם זאת אומרת יותר לאט, כאילו אין מספיק דלק ביחס לאוויר (ידוע לי על שעון יחס אוויר דלק) עכשיו אפשר לתקן את זה על ידי תוכת ניהול מנוע (עלייה במפת הדלק) האם יש דרכים אחרות??

יכול להיות שהמחשב הזרקה מדווח על איזו שהיא תקלה? (לא מוכן לשלם לרנו 150 ש"ח לבדיקה סתם)

אם מנתקים אותו מהמצבר לכמה דקות הוא מתאפס?

ושאלה אחרונה מצאתי את הצינור של הנשם מנוע (סוף סוף)

אם אני מנתק אותו מהפילטר אוויר (סותם את הפתח בפילטר ומעביר את הצינור לתחתית הרכב) אני לא יוצר בעיה מכאנית ברכב? (שסתומים וכו')

ידוע לי שהנושאים נטחנו מכל כיוון אבל זו הבעיה היחידה ברכב (והכל שונה ברכב - צנרת , גיר יחסי העברה ועוד המון דברים) אני צריך תשובה ממוקדת ומקצועית בקשר לכל שאלה (עדיפות לאנשים שביצעו את אחד הדברים על רכבם (אטמוספרי) לא מאנים שמנחשים - ילדים למינהם ) תודה

עמית

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

לא יזיק אם תנתק את המצבר , שים סויטש (לרוקן כל שמץ של זרם המרכב) ואז תיסגור סויטש ותחזיר את החיבור של המצבר

זה טיבעי שהרכב פחות יגיש לך בגז בטורים הנמוכים כי מנועים אטמוספרים זקוקים גם לאורך ולקושי ביניקה במידה מסויימת כדי לתת תגובה טובה בגז בסלד נמוך

את הצינור של הנשים:

לאן שהוא מיתחבר בצינור של היניקה..תיסגור את הפתח הזה

ואת הצינור נשם עצמו תפנה למעלה

במידה והרכב שלך הוא לא מאלו שפולטים המון אדי שמן אז לא יהיה לך ליכלוך ושמן בתא מנוע..אבל חשוב להפנות למעלה שהאדי שמן לא יהיהו טיפות

אם כן תיראה היצטברו ליכלוך תאלץ לכוון אותו למטה או למיכל איסוף שמן

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אם אתה מעוניין להמשיך את הליין של השיפורים - אני ממליץ לך ללכת על משאבת דלק יותר חזקה שתיתן לך לחץ יותר חזק.

פורסם

ניסתי לנתק את צינור הנשם בסוף הצלחתי אבל הרכב לא הניע בגלל זה אז חיברתי אותו חזרה והרכב הניע מעניין למה?

ובקשר לבחור עם הרעיון של המשאבה אז אם אני אחליף אני אצטרך גם מזרקים יותר גדולים ובכונות וכל הבלאגן כך שאין צורך הרכב גם ככה חזק בצורה מפתיעה (יש כמה הונדות שיכולות לספר) הוחלפו כל מערכות הפליטה והיניקה למשופרות ושונה הגיר כך שהרכב נותן יפה בגבוהות וננוסע נחמד בסל,ד נמוך בכל זאת זו מגאן 1600 ואין צורך לקפוץ מעל החגורה . פשוט נקפוץ לפרילינג נרכיב ציפ עם מפת דלק שונה והכל יסתדר (הרכב מפורסם בגלריית הגולשים ב MAX -TUNING השיפורים עזרו

הנה לינק:

http://www.max-tuning.com/gallery/user_gal/index.asp?Page=1&Item=renault/renault_4

מחכה לתגובות (במיוחד בקשר לנשם מנוע - מה קרה שהרכב לא הניע?

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם
אז ככה הרכתי קיט יניקה של K&N לרכב המאפ סנסור מחובר והכל בסדר

הרכב בטורים גבוהים יונק אוויר (שומעים תוך כדי נסיעה מלוווה ברעש יפה) אז הרכב מקבל אוויר יפה

וגם אוויר קר (הפתח ממוקם ליד הפנס )

הבעיה היא יש לי תחושה שהרכב לא יוצא מהמקום כמו מקודם זאת אומרת יותר לאט, כאילו אין מספיק דלק ביחס לאוויר (ידוע לי על שעון יחס אוויר דלק) עכשיו אפשר לתקן את זה על ידי תוכת ניהול מנוע (עלייה במפת הדלק) האם יש דרכים אחרות??

יכול להיות שהמחשב הזרקה מדווח על איזו שהיא תקלה? (לא מוכן לשלם לרנו 150 ש"ח לבדיקה סתם)

אם מנתקים אותו מהמצבר לכמה דקות הוא מתאפס?

ושאלה אחרונה מצאתי את הצינור של הנשם מנוע (סוף סוף)

אם אני מנתק אותו מהפילטר אוויר (סותם את הפתח בפילטר ומעביר את הצינור לתחתית הרכב) אני לא יוצר בעיה מכאנית ברכב? (שסתומים וכו')

ידוע לי שהנושאים נטחנו מכל כיוון אבל זו הבעיה היחידה ברכב (והכל שונה ברכב - צנרת , גיר יחסי העברה ועוד המון דברים) אני צריך תשובה ממוקדת ומקצועית בקשר לכל שאלה (עדיפות לאנשים שביצעו את אחד הדברים על רכבם (אטמוספרי) לא מאנים שמנחשים - ילדים למינהם ) תודה

עמית

מערכת הדלק ברכבך ממוחשבת.

שינית אחד הפרמטרים של המערכת, ואתה מצפה שהכל יעבוד כמו קודם ?

לדעתי טעות בידך. יש לכייל את המערכת לנתונים החדשים (דבר שרק מעבדה מתמחה כמו זאת תדע לבצע) ביצוע RESET ע"י ניתוק המצבר הוא בעיייתי, ולא בטוח שזה יעזור, אם יש תקלה - היא תשוב ותופיע לאחר זמן קצר למרות ביצוע RESET.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

משאבת דלק חזקה תועיל לך בכל מצב, אם אתה מכיר את המושג "ספיקה".

גם עם החלפת המשאבה בלבד - ישנו הבדל משמעותי.

פורסם

זהו בדקתי אין לרכב בעיות בהזרקה... - תיאמו לי ברנו את לחץ האוויר ואפילו סידרתי את נשם המנוע העברתי צינור לתחתית הרכב ואת הפתח בצנרת היניקה סתמתי

בדקתי לפני 5 דקות בנסיעה (די מהירה) הרכב יוצא מהמקום בסדר גמור ותוך כדי החלפת ההילוכים ועליית הסל"ד לגבוהים הרכב מאיץ בצורה מטורפת כאילו לא נגמר לו האוויר (עם קיט של K&N ) ואך הרעש כמו נמר שמגרגר8):twisted:

בקיצר ההשקעה משתלמת

קיט יניקה K&N + פילטר נשם מנוע + סעפת 4 ל 2 ל 1 + הסרת ממיר + דוד אחורי פתוח = שיפור רציני התנהגות רכב שונה וטובה יותר , כיף:-P:wink::-D

תודה לעוזרים ניפגש בבודי קיט בקרוב

• תוכן חדש...