Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

לאחר התלבטויות קשות הוחלט על רכישת רנו מגאן מקרסו.

אנחנו זוג + 1.

להלן פרטי העסקה:

רנו מגאן 2 ברמת גימור ביזנס עם חלונות חשמל אחוריים.

שנת 2009

43000 ש"ח

טופס בדיקה של קרסו מראה על רכב תקין למעט תיקוני פח וצבע בעלי משמעות נמוכה ומערכת בלמים שיש רפידות שחוקות וצלחות שחוקות לפנים.

הרכב בצבע אפור ונראה ממש טוב!

עשיתי נסיעת מבחן והרכב תפקד כראוי.

73,900 ק"מ.

הדבר היחידי שמדאיג זאת דלת הבגאז' שלא היה עליה כיתוב מגאן, כששאלתי את נציג המכירות נאמר לי שהדלת עברה צביעה.

כמו כן, הוא אמר לי שכשאגיע לסגור סופית את העיסקה (יש לי למכור את הרכב הפרטי שלי בימים הקרובים) הוא ידאג לצ'פר אותי בגלאי רוורס ובטיפולי קוסמטיקה במה שניתן (יש פלסטיקים מכוסים סיליקון שמתקלף ולא ניתן להחליף כי כל המגאנים עם אותם בעיות).

מה אתם אומרים על הבדיקה? מה ניתן להוציא מעבר? חשוב יותר - על מה לשים דגש. כמובן שהרכב ילקח לבדיקת מכון.

בחרנו בקרסו כי הם נותנים עוד שנתיים אחריות על מנוע וגיר וגם כי הם נראים לי המגרש הכי רציני (למרות שעברתי איתם תהליך רכישה עם שרות שנוי במחלוקות אבל ניחא)

ניסיתי, גיליתי, קניתי ונהנה - רנו מגאן !

כשחושבים מחוץ לקופסא, לעיתים מופתעים - שברולט קרוז 2011!

פורסם

אם הדלת עברה צביעה אז היא גם עברה מכה מאחורה מה שלא מסתדר עם החוות בדיקה שלהם לתיקונים קלים...

קרסו או לא קרסו זה עדיין סוחרי מכוניות כמו כולם שמייפיפים את הבדיקה לטובתם ואני בטוח באלף אחוז שבבדיקה עצמית שלך (כמובן לעולם אל תוותר עליה!) יתגלו דברים שונים מהבדיקה שלהם.

הצ'ופר שלו בגלאי רברס ששווים 250₪ לא צריכים להרשים אותך...

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

לא בהכרח - נתקלתי בלא מעט מקרים שמתקן לתליית אופנים גרם נזק משמעותי למכסה תא המטען שחייב פחחות וצבע.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...