Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה שחמאס, חיזבללה ואחרים משתמשים בתעמולה שיקרית נגד ישראל זה לא חדש. הם אלופים בלנצל את האוכלוסיה האזרחית לצרכים שלהם. הם שחקנים שלא מביישים נציבים בסרטים של הווליווד. בעימותים קודמים חיזבללה היה לוקח גופות של אזרחים ומעביר אותם לכל מיני מקומות שונים. כך הם היו יוצרים מצג שווא של הרג אזרחים חפים מפשע.

הפלסטינאים לא שונים מאחיהם. חמאס משתמש בתמונות הרג של אזרחים מסוריה שנהרגו על ידי כוחות אסד וטוען שאלה נרצחו על ידי הישראלים. עד כאן הכל ידוע ולא חדש.

לאחרונה רצה תמונה באינטרנט של תינוק פצוע שכולו מלא בדם מכף רגל ועד ראש שמחולץ על ידי איש הצלה מקומי. הפלסטינאים טוענים שזהו תינוק פלסטינאי שנפגע בהפגזות.

יש רק בעיה אחת, השקרנים שכחו למחוק את הלוגו של קריית מלאכי מהווסט של איש ההצלה.

מילא לקחת תמונות של אזרחים סורים ולטעון שהם פלסטינאים אבל לקחת תמונות של ישראלים ולטעון שהם פלסטינאים? זה כבר מראה על יאוש.

דבר אחד בטוח לגבי העימות הזה לעומת "עופרת יצוקה". לפלסטינאים הפעם אין תמונות מחרידות ואין להם כמעט שום "תחמושת" שהם יכולים להשתמש איתה בתעמולה השיקרית שלהם נגד ישראל.

311221_10151287110561509_346612916_n.jpg

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

ואני גם מאושר שהתעמולה הנגדית בפייסבוק חזקה מאד. הפעם יצא לי לראות המוני תמונות שפוברקו ע"י תושבי עזה, עם הסבר על איך וידעים שזה פוברק וכדומה. אני חושב שכבר המאסתי עליי את רוב חבריי בפייס, מרוב שהפצתי את התמונות הללו הלאה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אני חושבת שהמאמץ הלאומי והאיחוד של כולם יחד תרם להצלחה במערך התקשורתי.

הפייסבוק תופס חלק מאוד גדול בתעמולה בעולם,

וממה שאני רואה לא רק מערך ההסברה הרשמי של המדינה נרתם לכך,

אלא כל גולש באינטרנט שטורח להעלות תמונות לספר את האמת,

והכי חשוב לחשוף את השקרים שהצד הנגדי מציג.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אחד עם כפיה נכנס למונית בלונדון ואומר לנהג :- " כבה את הרדיו, בזמן מוחמד לא היה השיקוץ הזה שלכם הכופרים".

הנהג פותח את הדלת ואומר :-" בזמן מוחמד לא היו מוניות,עוף החוצה וחכה לגמל."

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כנ"ל צחוק הגורל: מרוב שהוא קרא לו, אללה החליט לקחת אותו :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=dSLAuibrG5o דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
כנ"ל צחוק הגורל: מרוב שהוא קרא לו, אללה החליט לקחת אותו :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=dSLAuibrG5o דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

בכיתי מרוב צחוק!

מילא הוא דפוק, אבל איזה מניאק החבר שלו שהעלה את זה לרשת. :lol:

Gn'f'R

פורסם

יש המון דפיקויות כאלה: חייל ציוני אכזר דורך על ילדה קטנה, רק שהוא מחזיק קלצ׳ניקוב ולבוש בירכית סורית....

בי בי סי מדווח על אזרחים נמלטים מהפצצות צהל ורואים בכלל את טיילת ת״א עם חזית מלון דן.

בכלל, העימות בסוריה נתן לחמאס אחלה חומרים לתעמולת שקר :rolleyes:

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...