Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים R1R מידה 18/235/40

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלה הצמיגים הכי טובים שיש:

תיראה מה יש בארץ ותבחר

13534201035259.jpg

אתה יכול לראות את כל הצמיגים כאן

http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre-Type/Passenger-Car-Summer-Extreme-Performance-Tyres/

סקירה של כולם

השניים הטובים ביותר הם:

מקום 1 - יוקוהומה - Yokohama A022

מקום 2 - בריג'סטון - Bridgestone Potenza RE11

מקום 3 - Dunlop Direzza Sport Z1 Star Spec

מקום 4 - Bridgestone Potenza RE070

מקום 5,6 R1R וגם AD008

קובי

:-)

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
קצת התקדמתי עם המידע והזמינות לצמיגים ולכן ארחיב את השאלה:

יש לי אפשרות לרכוש :

4 צמיגים  Yokohoma Sdrive - עלות בינונית מבין השלושה

2 צמיגים R888 ולהוסיף להם 2 אחרים משאר הצמיגים האחרים ברשימה - עלות גבוהה מבין השלושה

4 צמיגים Toyo T1 Sport - עלות זולה מבין השלושה.

אני עושה מסלול לפחות פעם בשבוע ורוצה אחיזה טובה ומדי פעם החלקות קטנות

מה לדעתכם כדאי ? אם אקח קומבינציה - מה צריך להיות ה setup קדימה אחורה?

תודה

מבין האופציות שכתבת הייתי ממליץ על ה Toyo T1 Sport הן מקבלים ביקורות לא רעות בחו"ל.

אני החלפתי ל Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 ומרוצה מהם אבל נראה לי שגמרתי את המלאי בארץ... :)

סיימת גם את הטויו וגם את המישלין שהיה לך? אתה חייב צמיגין בזמן הקרוב? מה עם הפדראל שהמלצתי לך אליהם?

פורסם
מבין האופציות שכתבת הייתי ממליץ על ה Toyo T1 Sport הן מקבלים ביקורות לא רעות בחו"ל.

אני החלפתי ל Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 ומרוצה מהם אבל נראה לי שגמרתי את המלאי בארץ... :)

סיימת גם את הטויו וגם את המישלין שהיה לך? אתה חייב צמיגין בזמן הקרוב? מה עם הפדראל שהמלצתי לך אליהם?

סיימתי עם המישלין שהגיעו עם הרכב ( כשקיבלתי את הרכב, מיד הורדתי אותם ושמתי פרוקסס 4 לצורך לימוד נהיגה, לאחר מכן החזרתי את המשלין) לאחר מכן שמתי T1 sport , אתם אני נמצא היום. צמיג אחד התפנצ'ר ונהרס, האחרים לקראת סיום.

עושה לי שכל לקחת את ה 888 ביחד עם שניים אחרים - לא יודע למה.. משהו יכול להסביר לי את הרציונאל, אני קורא בלא מעט מקומות אנשים ששמים 2 שונים מקדימה ואחורה.

פורסם

קודם כל הדירוגים שהובאו למעלה הם לא אינדיקציה כזאת מעניינת. מדובר בביקורת של אנשים (ולרוב האנשים אין שום כלים לדרג צמיג ובעיקר אין ניסיון מספיק גדול עם מבחר של צמיגים ושגם יהיו מאותה קטגוריה) ומניסיון אישי על הרבה דגמים (בימים הטובים הייתי מחליף כל 3 חודשים סט. גם היום אני לא מתקרב לשנה עם סט) וקריאה של מבחנים מקצועיים זה לא ממש שווה הרבה. אולי רק בשביל לקבל קצת שמות של דגמים אם אין לך מושג ומשם להתקדם (לברר עליהם ולבדוק).

ה-T1 לא ברמה של המישלין המקוריים ולטעמי ברכב כמו המגאן צריך משהו יותר רציני (אם אתה לא רוצה לחפור ורוצה לאתגר את השלדה), זה אפילו די פשוט כשבמחיר זהה אתה יכול לשים R1R (רמה אחרת של אחיזה. אז נכון, נגמר מהר יותר אבל אתה גם נהנה הרבה יותר). שניהם אגב תמורה מעולה לכסף אבל לא בלי פשרות (טויו בארץ מתומחרים מעולה).

ה-sdrive אופציה לא רעה אבל פחות אוחז מה-R1R (צמיג יותר "שלם" נקרא לזה משני הדגמים של הטויו). זה אגב הצמיג שיושב על הרכב הדגמה rs250 השחורה.

ה-F1 צמיג שאני אוהב וגם לא יקר כ"כ יחסית (לא הרבה מעל הטויו).

פעם אחרונה ניסיתי להשיג את ה-ad08 אחרי הרבה ביקורות טובות אבל לא היה לצערי.

את ה-888 לא הייתי מערבב עם זוג אחר מהקטגוריה של מה שדיברנו עליו עד עכשיו.

הדרישות מאחור ברכב הנעה קדמית נמוכות יותר כך שטכנית יכול להספיק צמיג פחות קיצוני אבל יש לצמיגים האלה מאפיינים כ"כ שונים (קשיחות דופן ושיכוך, טמפ' עבודה, רמות אחיזה משתנות במשטחים שונים, ניקוז מים וכו') וזה מורגש באיזון הרכב.

הנקודה הכי קריטית שכבר גובלת בסיכון בטיחותי זה היכולת (או החוסר יכולת) של הצמיגים האלה להתמודד עם ניקוז של מים. זאת נקודה כללית שצריך להיות רגישים אליה בנסיעה עם צמיגים כאלה אבל ברגע שאתה גם מערבב זה כבר עניין הרבה יותר מסוכן.

וברור שאם כבר אתה מערבב סט של 888 (או גם R1R לצורך העניין) אז הוא חייב להיות מקדימה אחרת מה הטעם ? (מיותר לגמרי לשים אותם מאחורה ומקדימה צמיגים פחות הארדקור)

ניר

פורסם
קודם כל הדירוגים שהובאו למעלה הם לא אינדיקציה כזאת מעניינת. מדובר בביקורת של אנשים (ולרוב האנשים אין שום כלים לדרג צמיג ובעיקר אין ניסיון מספיק גדול עם מבחר של צמיגים ושגם יהיו מאותה קטגוריה) ומניסיון אישי על הרבה דגמים (בימים הטובים הייתי מחליף כל 3 חודשים סט. גם היום אני לא מתקרב לשנה עם סט) וקריאה של מבחנים מקצועיים זה לא ממש שווה הרבה. אולי רק בשביל לקבל קצת שמות של דגמים אם אין לך מושג ומשם להתקדם (לברר עליהם ולבדוק).

ה-T1 לא ברמה של המישלין המקוריים ולטעמי ברכב כמו המגאן צריך משהו יותר רציני (אם אתה לא רוצה לחפור ורוצה לאתגר את השלדה), זה אפילו די פשוט כשבמחיר זהה אתה יכול לשים R1R (רמה אחרת של אחיזה. אז נכון, נגמר מהר יותר אבל אתה גם נהנה הרבה יותר). שניהם אגב תמורה מעולה לכסף אבל לא בלי פשרות (טויו בארץ מתומחרים מעולה).

ה-sdrive אופציה לא רעה אבל פחות אוחז מה-R1R (צמיג יותר "שלם" נקרא לזה משני הדגמים של הטויו). זה אגב הצמיג שיושב על הרכב הדגמה rs250 השחורה.

ה-F1 צמיג שאני אוהב וגם לא יקר כ"כ יחסית (לא הרבה מעל הטויו).

פעם אחרונה ניסיתי להשיג את ה-ad08 אחרי הרבה ביקורות טובות אבל לא היה לצערי.

את ה-888 לא הייתי מערבב עם זוג אחר מהקטגוריה של מה שדיברנו עליו עד עכשיו.

הדרישות מאחור ברכב הנעה קדמית נמוכות יותר כך שטכנית יכול להספיק צמיג פחות קיצוני אבל יש לצמיגים האלה מאפיינים כ"כ שונים (קשיחות דופן ושיכוך, טמפ' עבודה, רמות אחיזה משתנות במשטחים שונים, ניקוז מים וכו') וזה מורגש באיזון הרכב.

הנקודה הכי קריטית שכבר גובלת בסיכון בטיחותי זה היכולת (או החוסר יכולת) של הצמיגים האלה להתמודד עם ניקוז של מים. זאת נקודה כללית שצריך להיות רגישים אליה בנסיעה עם צמיגים כאלה אבל ברגע שאתה גם מערבב זה כבר עניין הרבה יותר מסוכן.

וברור שאם כבר אתה מערבב סט של 888 (או גם R1R לצורך העניין) אז הוא חייב להיות מקדימה אחרת מה הטעם ? (מיותר לגמרי לשים אותם מאחורה ומקדימה צמיגים פחות הארדקור)

ניר

ניר, שאפו על התשובה המנומקת והפרקטית.

אם אנסה לסכם, אם אין לי עניין עכשיו להתחיל לפתח דוקטורט, במחיר סביר ובמידה ואמצא , יש לשים רביעיה של R1R , עדיפות שניה ל F1 , שלישית ל Sdrive ולבסוף T1sport .

R1R לא מצאתי

F1 לא חיפשתי עדיין

Sdrive קיבלתי הצעה סבירה שצריכה להבדק מול עוד גורם או שניים

T1 אני יודע להשיג במחיר שאף אחד לא יכול עליו.

האם אתה יכול להמליץ על מקום שיש לו את ה R1R וה F1 במחירים טובים?

תודה

פורסם

הסדר של ה-3 הראשונים יכול בקלות להיות שונה בהתאם לשיקולים אבל המרחקים לא גדולים (הסדר שרשמת הוא הסדר שלי).

בהחלפה האחרונה שלי לא היה R1R והייתי קצת בלחץ זמן אז לקחתי את ה-F1 שהיה בעבר הרחוק הצמיג הקבוע שלי (עד לגל ייבוא של ייצור מלזי גרוע או משהו כזה). המחיר גם לא הרבה יותר גבוה מהטויו.

במידות של המגאן 225 שלי המחירים היו באזור 600-700 לטויו/F1 (בזמן שמישלין/קונטי וכאלה היו בסקאלה אחרת, אזור האלף ויותר).

מעניין אותי מאוד מה המחירים שתשיג למידה של המגאן שלך (זה יהיה רלוונטי אליי בקרוב) אז אשמח אם תעדכן.

אני קונה בצמיגי שואף בר"ג (בתחנת דלק פז לפני צומת עלית מכיוון ר"ג), הם חלק מ-tires4u.

יש שם אחלה חבר'ה שמכירים את הראש של בעלי הספורטיביות כמונו (הם גם מהזן המאוד נדיר בתחום הפנצ'רמאכרים שאם אתה מתקשר לברר הם באמת בודקים וחוזרים אלייך).

ניר

פורסם

ניר את הF1 שקנית זה Asymmetric 1 או 2 או בכלל GSD3? ה F1 שאני קניתי כולם מיוצרים בגרמניה אז אין בעיות איתם, רק שהם יותר יקרים מהאחרים. יותר בכיוון של 1000+ לצמיג. R1R אין במידה של ה CUP רק של ה RS הרגילה אז הוא פחות רלוונטי. המידה שלנו בכללי בעייתית בארץ בגלל שהיא לא מידה VAGית סטנדרטית אז יש פחות ביקוש והמחירים גבוהים משמעותית (למרות שבחו"ל הם ממש קצת יותר יקרים).

פורסם

כמובן ש-asymtric2 שמיוצרים בגרמניה (לפני כמה שנים היה גל של ייבוא של דגם בשם זהה לשווקים מתפתחים באיכות מחורבנת לגמרי וזה גרם להרבה אנשים שנכוו ומאז נרתעים מלנסות שוב).

במידה של המגאן שלי, 225/45/17, זה היה 700 שקל לצמיג. במידה שלכם אני יודע שזה קופץ לאזור האלף. מבאס מאוד.

עדיין יחסית לתמורה מול האחרים הגודייר מתומחרים סביר, לפחות במידה שלי שאני מכיר טוב.

הטויו עוד יותר, בגלל זה הפופולריות שלהם כאן.

פורסם
שהוא?

(אל תדאג, אני כבר נועל אותם. סתם לידע כללי...)

אוכל רק לאמר שלפני 5 חודשים רכשתי סט של 4 במחיר כולל של 1900 שח ונשאר עודף לטיפ למתקין.

לצערי לא אוכל לפרט מהיכן ואיך..

פורסם
אוכל רק לאמר שלפני 5 חודשים רכשתי סט של 4 במחיר כולל של 1900 שח ונשאר עודף לטיפ למתקין.

לצערי לא אוכל לפרט מהיכן ואיך..

לא בשביל לבאס, אבל רכשתי זוג ב 800 (כולל עבודה...)

וגם אני לא אוכל לפרט היכן חחח

H E M I C U D A 1 9 7 0

פורסם

טוב עברתי על מכוניותיי במהלך השנים את רוב הצמיגים שהוזכרו כאן, יש קצת עירבוב בין רמות ההשוואה לדוג' T1R רחוק שנות אור מהאחיזה של ה-R1R וממנו ל-R888 אך כמובן לכל דבר יש יתרון וחיסרון.

אנסה לנסח בקצרה:

לאחר שסיימתי סט של R1R עברתי לצמיגי federal 595 rs-r, (ישנה הזמנה שיוצאת מאוטוסטור בקרוב), ורכשתי סט של R888 משומשים בכדי לשמש כצמיגי אימוניים.

הפדרל מרגיש לי יותר איכותי מה-R1R מבחינת אחיזה יבש/רטוב, לאחר שמספר חברים נוסעים על הצמיג הזה מציינים שגם לאחר השחיקה הראושנית שלו אינו מאבד מיכולות האחיזה כמו ה-R1R.

לגבי ה-888 אין לי מושג איך מישהו יכול לנסוע איתו ברמה יומיומית, הצמיג מרעיש להחריד, ובנסועה שנתית של 15-20 אלף ק''מ אתה תגמור את הצמיג הרבה לפני שתראה איתו מסלול.

ישנם צמיגים מעולים כמו הברג'יסטון RE070, היוקו AD08 או הגודייר F1, בעיה איתם היא אחת ויחידה- המחיר! אני שמחליף צמיגים לעיתים בתוך פחות משנה לא אצליח לשלם כ-1000 ש''ח לצמיג- צמיגי 18 כמו אצלך אינם זולים, ואם אתה עולה פעם בשבוע על מסלול אתה תחרוץ את גורלם די מהר.

ההמלצה שלי פדרל 595 או טויו R1R העסקה הכי משתלמת כתמורה לכסף, יש טובים יותר אבל היחס של עלות-תועלת באלו אין מתחרים.

לגבי ה-T1R או בשמו החדש T1 ספורט, הייתי מוותר מלכתחילה הדופן שלהם רכה, ונשחקת מאוד מהר.

פורסם
טוב עברתי על מכוניותיי במהלך השנים את רוב הצמיגים שהוזכרו כאן, יש קצת עירבוב בין רמות ההשוואה לדוג' T1R רחוק שנות אור מהאחיזה של ה-R1R וממנו ל-R888 אך כמובן לכל דבר יש יתרון וחיסרון.

אנסה לנסח בקצרה:

לאחר שסיימתי סט של R1R עברתי לצמיגי federal 595 rs-r, (ישנה הזמנה שיוצאת מאוטוסטור בקרוב), ורכשתי סט של R888 משומשים בכדי לשמש כצמיגי אימוניים.

הפדרל מרגיש לי יותר איכותי מה-R1R מבחינת אחיזה יבש/רטוב, לאחר שמספר חברים נוסעים על הצמיג הזה מציינים שגם לאחר השחיקה הראושנית שלו אינו מאבד מיכולות האחיזה כמו ה-R1R.

לגבי ה-888 אין לי מושג איך מישהו יכול לנסוע איתו ברמה יומיומית, הצמיג מרעיש להחריד, ובנסועה שנתית של 15-20 אלף ק''מ אתה תגמור את הצמיג הרבה לפני שתראה איתו מסלול.

ישנם צמיגים מעולים כמו הברג'יסטון RE070, היוקו AD08 או הגודייר F1, בעיה איתם היא אחת ויחידה- המחיר! אני שמחליף צמיגים לעיתים בתוך פחות משנה לא אצליח לשלם כ-1000 ש''ח לצמיג- צמיגי 18 כמו אצלך אינם זולים, ואם אתה עולה פעם בשבוע על מסלול אתה תחרוץ את גורלם די מהר.

ההמלצה שלי פדרל 595 או טויו R1R העסקה הכי משתלמת כתמורה לכסף, יש טובים יותר אבל היחס של עלות-תועלת באלו אין מתחרים.

לגבי ה-T1R או בשמו החדש T1 ספורט, הייתי מוותר מלכתחילה הדופן שלהם רכה, ונשחקת מאוד מהר.

תודה.

הבעיה ש R1R אין במידה שלי ( 18.235.40) - יש רק 245. אפשר לשים אבל לא חוקי.

הפדרל, נראה טוב אולם מקדם השחיקה שלו 140 , קצת בעייתי.. ובכל מקרה דיברתי עם אוטוסטור ויש רק בהזמנה לעוד 3 חודשים.

האם אתה יודע היכן ניתן להשיג?

תודה

פורסם
נראה טוב אולם מקדם השחיקה שלו 140 , קצת בעייתי..

זה כל הרעיון בצמיגים האלה (הפדרל וה-R888 ), אתה מקבל אחיזה ברמה אחרת בזכות תרכובת אחרת, רכה מאוד שנשחקת מאוד מהר.

זה המחיר שצריך לשלם (מעבר לכסף. למשל ה-R1R עולה אותו דבר כמו T1 ואתה מקבל רמה אחרת של אחיזה. וזה אצל אותו יצרן אז מה ההיגיון ? שהראשון מחזיק לך הרבה פחות).

• תוכן חדש...