Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד לפני שנה החלקתי על רולרבלדייס לסרוגין,

היה לי דגם מאוד פשוט, והחלקתי בעיקר כדי להנות ובמשטחים מסודרים.

אני מעוניינת לרכוש לי זוג רולר חדשים אבל אין לי מושג איזה דגם ומה מומלץ.

אשמח לשמוע המלצת מגולשים שיש להם ידע בנושא,

וימליצו על דגם של רולר, ועל מקום לרכוש אותם.

תודה

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לשם מה את רוצה את הרולר? אני נוסע על אגרסיב שזה סוג של רולרים לסליידים קפיצות וכו.

ומה התקציב?

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם

אני רוצה להחליק בצורה רגועה, במסלולי אספלט כמו שיש בפארקים,

בלי קפיצות ובלי אקסטרים.

מכיוון שאין לי מושג מה המחירים אני לא כותבת תקציב,

אני רוצה לדעת +- כמה התענוג יעלה לי.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

נסיעה רגועה וכיפית בפארקים תעלה לך 700+-

כמובן שזה לא הכי טוב שיש אבל זה ממוצע וסביר :)

פורסם

עכשיו כשיש תקציב,

צריך המלצה לדגם ולחנות מומלצת.

: )

ל'

פורסם

בין היחידות שמוכרות מקצועי זה אנדלסרול בתל אביב, בגלל שאינני מבין בסוג שאת אוהבת אני לא יכול להמליץ לך על דגם מהסיבה שאין לי מושג מה יש, אך אולי שם אין לתקציב שלך אז בחנויות ספורט כמו בון ספורט וכו. יש שם כאלה של 700 ש״ח בדוק! תהני מהנסיעה ואם את צריכה עזרה אל תתביישי לשאול ;)

פורסם

אני ממליץ על K2.

ניתן למצוא בחנות "אטלנטיס" :

http://www.hanutk.co.il/stores-ramat-gan/sport-stores-ramat-gan/%D7%90%D7%98%D7%9C%D7%A0%D7%98%D7%99%D7%A1-%D7%A1%D7%95%D7%9B%D7%A0%D7%95%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%A1%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%98/

אבל אני מניח שהתקציב צריך להיות סביב 900 ש"ח לרולרבליידס איכותיים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בתור אחד מתחום האגרסיב כ 15 שנים אני גם כן ממליץ לך ללכת לאנדלס רול

יש להם מבחר גדול, הרוב דגמים טובים, מחירים סבבה, שירות מעולה!

תוכלי למדוד שם מספר דגמים ויעזרו לך שם במקצועיות הנדרשת כדי להתאים לך רולר לתקציב ולאופי השימוש שלך

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מחזק את ההמלצה עליהם.

אמנם עברו די הרבה שנים מאז שהייתי שם , אבל החברה ממש נחמדים ומקצוענים.

רולר צריך גם להרגיש על הרגל, לא לקנות בהתכתבות.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

בוודאי שאלך למדוד לפני הרכישה,

אני פשוט אוהבת לבצע בדיקה וסקר לפני שאני מגיעה לרכוש משהו,

כדי שיהיה לי מעט מושג למה לצפות.

תודה

ל'

פורסם

מתעלק, גם אני מעוניין לקנות רולר חדשים, בחור גדול 90 קילו על 1.90 מטר, תקציב עד 1200 ש"ח, מעוניין בדגם מאסיבי ז"א חזק שבנוי לתלפיות, יש המלצה לאיזה חברות להתכוונן? דגמים ספציפיים?

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

מישהו מכיר את חברת ROCES?

ל'

002.JPG

003.JPG

פורסם

תודה, ביקרתי באתר הזה,

מעדיפה לא להרשם מכיוון שהרולר בשבילי הוא תחביב/ ספורט ולא מעבר.

ל'

• תוכן חדש...