Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פנדוב,

1. מספיק לקרוא כמעט כל כתבה ולראות את הכמויות האדירות של שגיאות כתיב, שגיאות תחביריות, הרכבת משפטים הזויה ועיברית שלעיתים גובלת בעילגות בכדי להבין את רמת הכותבים.

2. על התוכן שרתום לטובת אג'נדה כבר דובר רבות.

3. האתר אכן מוכוון שיווק ודוחף לך בכח כל מיני פרסומות שלא ניתן לדלג עליהן.

אני קופץ לשם הרבה, בעיקר מהסיבות שצויינו שנגעו למהירות הדיווח אבל לא משתקע שם בד"כ מעבר לקריאת כותרות לעידכון זריז.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ומה עם יוטיוב? לפעמים יוצא לי יום לראות מאות סרטונים ביום, למה כשאני מפעיל אותם אני צריך לראות פרסומת 20 שניות עם סטופר למטה?

וזאת כל הזמן אותה הפרסומת! חלאס!!!!

או שיש פרסומת אחרת אבל אני צריך לחכות לפחות 5 שניות עד שאני אוכל ללחוץ עליה לדלג, וזה גם כן אותה פרסומת שראיתי 100 פעם חלאס!!!!!

איזו הקלה.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

matrixx- מספר שיטות לביטול הפרסומות: אם אתה בFF, יש תוסף לגריזמונקי שמבטל לחלוטין את הפרסומות ביוטיוב.

אם אתה טיפה יותר עצלן, שנייה לפני שהפרסומת מתחילה תלחץ על נקודה כלשהי בסרטון המקורי ואז זה יעביר אותך לאותה נקודה בסרטון וככה תעקוף את הפרסומת.

פורסם

סתם מתעניין, אני היחיד שקורא הארץ? משלל ה"עיתונים" שיש בישראל הארץ הוא היחיד שנראה לי מאוזן במידה מסוימת.

התאוריה שהארץ הוא עיתון שמאלני דיי שטוטית (לפחות בשנים האחרונות).

Shay_u-על איזה תוסף מדובר?

TFSI Power

פורסם

כמו כל מחאה, להצביע ברגליים או במקרה זה עם העכבר.

אם אף אחד לא יצפה בסרטונים עם הפרסומות כמה זמן אתם חושבים שיקח להם להסיר אותם ?

אם אף אחד לא ייכנס לאתר לקרוא חדשות כמה זמן אתם חושבים שיקח להם להעלות את הרמה של האתר ?

כוחו של הרגל מוביל אותנו לחזור על טעויות העבר למרות שאנחנו מודעים להם.

צעדים לפתרון - להסיר את האפליקציה, להסיר את האתר מהמועדפים.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
אשמח לשמוע עוד על סעיף 2.

כבר התייחסתי קודם לכן,

כשהחמאס/גיהאד משגרים בערך 110 גראדים מהם אחד (אחד!) מצליח לפגוע ולגרום לנזק ממשי לא תראה כותרת בסגנון 'תסכול בחמאס' או 'הצלחה גדולה לכיפת ברזל'.

כל שיגור של 3 רקטות לבאר שבע או אשדוד מכונה 'מטח', לעומת זאת מאות הפצצות על עזה שוות 'חיל האויר תוקף בעזה'.

רחובות ריקים בערב בבאר שבע או אשדוד = 'באר שבע ואשדוד ערי רפאים' ולא 'הציבור מציית להוראות פיקוד העורף'. הכי מצחיק שבזמן שהכותרת המעצבנת הזו מופיעה בוינט בשידור הישיר בערוץ 2 רואים רחובות מלאי אדם.

כואב הלב על המשפחה מקרית מלאכי שביתה נפגע וספגה חללים, כל אחד עולם ומלואו, אבל לקרוא לזה הצלחה של החמאס? עד עכשיו זה כישלון מהדהד.

בקיצור, ההסתכלות היא תמיד מההיבט השלילי, כאילו מאוזנת אבל בבירור לא.

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

בקיצור, ההסתכלות היא תמיד מההיבט השלילי, כאילו מאוזנת אבל בבירור לא.

ומעבר לשליליות הקבועה, יש להם הקצנה קשה מאוד להפוך כל נוד שנתקע בקואלה-לומפור למשהוא סנסציוני שמינימום הולך לשנות סידרי עולם.

כל ידיעה בנאלית היא "רעידת אדמה כלכלית/חברתית/וכו'"

פורסם

שי, מסכים איתך רק חלקית. בכל אופן, ממה נובעת הטייה זו לדעתך.

באגירה, גגל בבקשה "עולם כמרקחה" ורפרף על כמה תוצאות, מניח שתחייך ובכל אופן תבין את הקשר למה שכתבת הרגע.

פורסם

אפרופו YNET, בשער שלהם יש כרגע כתבה תחת השם "כך הופצצו מחסני הפאג'ר", תגידו, אני חולם או שהם שמו שם תמונה של סקייהוק? :shock:

זו התמונה:

סקיי.JPG

פורסם

אכן יונית, תמונות קשות...:lol:

פורסם

Shay_u-על איזה תוסף מדובר?

המדריך מומלץ לכולם- הורדת פרסומות מיוטיוב בפיירפוקס.

מורידים גריזמונקי- https://addons.mozilla.org/he/firefox/addon/greasemonkey/

תוסף לפיירפוקס שאפשר להתקין עליו כל מיני סקריפטים מגניבים, אפשר לעשות הרבה עם גריזמונקי חפשו סקריפטים ותראו שיש המון.

בכל מקרה, לאחר מכן אתם ניגשים ל http://userscripts.org/scripts/show/40361

לוחצים על Install. מאשרים הכל ואין לכם פרסומות ביוטיוב. :)

יש גם משהו למשתמשים בכרום אני חושב, אבל עליו אני לא ממש יודע :D

פורסם

אם כאשר אתה שולח אותי לגגל "עולם כמרקחה" אתה מנסה להראות לי שכבר בעבר ביו עיתונים שכיסו את ערוות חוסר המקצועיות שלהם בעלה תאנה של עודף סנסציוניות, אז ברור ש YNET לא המציאו שום דבר, הם פשוט מביאים את זה לידי אומנות! :wink:

פורסם
אפרופו YNET, בשער שלהם יש כרגע כתבה תחת השם "כך הופצצו מחסני הפאג'ר", תגידו, אני חולם או שהם שמו שם תמונה של סקייהוק? :shock:

זו התמונה:

אכן תמונה של סקייהוק אשר משמש למיטב ידיעתי להפצת עלוני האזהרה.

• תוכן חדש...