Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

mich1

חדש בפורום (

תאריך הצטרפות: אוגוסט 2009הודעות: 1נהיגה באור אדום בשוגג_________________________________________היי. אני בלחץ ויש לי שאלה חשובה. נסעתי היום באוטו, אני מאוד זהירה בכביש ומקפידה על חוקים, זה היה בלילה גשום, כשהראות ירודה, עצרתי ברמזור אדום ותיכננתי לנסוע ישר, הרמזור שמשמאל הפך לירוק למכוניות שפונות שמאלה ואז בטעות נסעתי טיפה עם הרכב אחרי הפס ועצרתי בברייקס פתאומי כשהבנתי שהרמזור לכיוון ישר עדיין אדום. לקחתי רוורס כדי להיות לפני הפס. חברה שלי שישבה לידי לא בטוחה אבל יכול להיות שראתה 2 הבזקים (וחשבה שאולי זה ברק) במידה ובאמת צילמו, אקבל דוח? או שבגלל שעצרתי בשנייה ונסעתי רוורס לא אקבל? ואם בכל זאת ישלחו לי אצטרך להגיע עד למשפט כדי לערער על כל זה או שיש דרך יותר קלה? (כמו לפנות למשטרה ולהסביר את עצמי?)

ושאלה נוספת : מה הקנס הדרוש לעבירה , ומאיזה כמות נקודות יש שלילה/הרחקה מהכביש לתקופה מסויימת/קורס נהיגה מונעת ?

זה הודעה שהעליתי אתמול והיום קראתי מה שעניתם לי. אז ככה. הצומת זה ברמת השרון. ברחוב הראשונים, ברגע שנכנסים מהצומת הגדולה של הכפר הירוק יש פנייה ימינה לרחוב הראשונים, מצד ימין יש משתלה, ולאחריה יש צומת ראשונה שזו הצומת שהייתי בה. דבר שני אני הייתי עסוקה בלתת ברקס על מנת לעצור את האוטו ובחזרה קצת אחורה כך שיש סיכוי שאני פספסתי הבזק לעומת חברה שלי שישבה מימיני מקדימה. ודבר אחרון לגבי כמה עברתי את הצומת.. נראה לי שכל ארבעת הגחגלים חצו את הקו קצת, וישר נתתי ברקס וחזרתי קצת אחורה, אגב הצומת לא נחשבת כצומת ראשית ובנוסף לא היו שום מכוניות.. מה נראה לכם שאקבל דוח? (במידה והיה צילום יש סיכוי שהגשם טישטש תעדשת מצלמה ושלא יראו תלוחית זיהוי?)

פורסם

נהג אוטובוס שהוא במקרה גם קרוב משפחה שלי, פעם התווכחנו, והוא אמר מניסיון שלו, שהמצלמה מצלמת פעמיים, פעם בקו הראשון ופעם שניה בקו השני.

עכשיו שהדוח נשלח, הוא עובר בדיקה, במידה וראו שעברת את הפס הראשון ואת הפס השני, אז אכלת אותה.

אם עברת את הראשון ולא עברת את השני, או שמשאית לקחה אותך לעולם הבא, או שהיצר הטוב תיקן וגרם לך לעצור.

דרך אגב, בחיים, אבל בחיים, לא הייתי עושה רוורס ברמזור ביום גשום, לא משנה מה קורה, זה מסוכן מאוד.

עדיף לדעתי לבלוט מטר מקו הצומת, ולהפריע להולכי רגל, מאשר לעשות רווס וקיים סיכוי שמישהו מאחורה יפגע בך. (ועוצמת המכה מוכפלת כאשר הרכב שלך נע נגד הכיוון של הרכב שפוגע.)

פורסם

את המקום אני לא מכיר, טישטוש של המצלמה - מבדר אבל תשכחי מזה..

פלאש כזה קשה מאוד לפספס יכול להיות שזה באמת היה ברק אבל בכל מקרה אפשר להרגיע אותך כל עוד לא חצית את כל הצומת הדו"ח לא יגיע..

המצלמה עובדת כך שהיא מצלמת את הכניסה לצומת ואת היציאה בצומת בגלל זה יוצאים 2 פלאשים ואם קיבלת 2 פלאשים זה אומר שחצית את כל הצומת.

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

אפשר להרגיע. ממילא סוף העולם יגיע עוד חודש - אז כל הדוחות והצילומים ישארו לחייזרים שיחקרו את ההיסטוריה האנושית.

אם הגעת לינואר 2013, לכי לצומת ותבדקי אם בכלל יש בו מצלמה ולכיוון שהייתן בו.

ומה יקרה אחר כך ? ימים יגידו.

תמיד יש אפשרות שמישהו רצה לצלם אתכם בסלולרי...

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...