Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחובבי אספנות! אני לא יודע אם המודעה מתאימה לכאן או למדור מכירת רכבים.

ANYWAY, במוסף לשבת של ידיעות אחרונות מתפרסמים מדי שבוע רכבים למכירה דרך מכרזיפ שונים (רשות המסים, עיקולים ,חברות שונות וכו'). השבוע התרסמה מודעה בה נמכרים רכבי אספנות מתוך עזבון.

הנה רשימה חלקית :

DODGE DART 1968,3680CC ,וולוו 245 1975, טרקטורים :JOHN DEERE 1980,OLIVER OC3 1954 ועוד (שנות יצור של הטקטורים הן משוערות). משאיות TATRA 146 6х6 שנת 1965 ,FORD 1974.

פרטי מנהל העזבון :עו"ד אלון הוכמן

04-6222243

מוגש כשירות לציבור, אין לי שום קשר לרכבים

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

הם ניסו למכור לפני כמה חודשים חושבים שיש להם זהב הרכבים בפרדס חנה

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

איזה מישהו שנפטר המשפחה מוכרת הרכבים לא משופצים הבנתי שנתנו על הדודג סכום יפה שאתה יכול לקנות אחד נוסע

ביד 2 ולא נמכר

אני מציע שמי שיגיש הצעה יתנו להם בסדר עולה 999 שח 1000 1001שח 1002 שח שיבינו שזה מה שזה שווה

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם
איזה מישהו שנפטר המשפחה מוכרת הרכבים לא משופצים הבנתי שנתנו על הדודג סכום יפה שאתה יכול לקנות אחד נוסע

ביד 2 ולא נמכר

אני מציע שמי שיגיש הצעה יתנו להם בסדר עולה 999 שח 1000 1001שח 1002 שח שיבינו שזה מה שזה שווה

אינטרפרטציה על "דילמת האסיר"?

פורסם

אם הטרקטורים לא הגיעו למוזיאון עין ורד,כנראה שמצפים לקבל עליהם מחירים לא ריאליים.

BTD 5 נמכר במצב נוסע כחדש - מנוע דיזל (רובם היו בנזין) משופץ,חשמל,הידראוליקה,זחלים ורוליקים חדשים,צבע כמו מהמפעל - באנגליה ב-9900 פאונד. כאן גוש חלודה חסר הרבה חלקים,בלי כף.אולי שווה את מחיר החילוץ,העמסה,גרירה.

פורסם

הטטרה היתה של דודי לפני שהגיעה לאספן. היא לא התניעה לפחות 10 שנים למרות שבטטרות זה לא סוף העולם - עם קצת סבלנות הכל יעבוד...

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

פורסם
הטטרה היתה של דודי לפני שהגיעה לאספן. היא לא התניעה לפחות 10 שנים למרות שבטטרות זה לא סוף העולם - עם קצת סבלנות הכל יעבוד...

TATRA אתה יכול להשים בבקשה תמונה של טטרה דומה.

פורסם

מדובר באותו אוסף שיש בו גם פייסר?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
מדובר באותו אוסף שיש בו גם פייסר?

הפייסר כבר מזמן לא נמצא בחצר הזו.

אכן פעם הוא היה.

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

• תוכן חדש...