Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכבי סיור חדשים למשטרת ישראל (KIA Sorento)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ישן ממש טוב בלילה בידיעה שכספי המיסים שאני (וכולם) משלם הולכים למטרה טובה כל-כך...

:morning::silly::morning:

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני מבין את הצורך בהחלט.

רכב שיודע להיכנס לשבילים מורכבים, ותוואי דרך לא שגרתי הוא יתרון בכל מרדף.

לדוגמה צפו בסרטון הבא מ04:15, הוא דוגמה טובה לאיך רכב גבוה היה עוזר.

בסוף הסרטון הגנבים יורדים לשטח ופורקים.

gxDkcFN8QDo דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

בסרטון הזה מדובר בעובד חברת איתוראן או פוינטר ולא בשוטרים, אין מירסים במשטרה

פורסם

בלי קשר ישיר לנושא, נראה ש-KIA מנחיתה מכה די חזקה לסקודה בתחום הדיזל בשנים האחרונות , רוב המוניות החדשות שאני רואה הן מבית קיה ועכשיו גם המשטרה.

פורסם

זו לא הנקודה. הסרטון הספציפי הזה הוא דוגמה ללמה המשטרה זקוקה לרכבים כאלה, אז במקרה הזה מדובר באיתוראן, במקרים אחרים זו תהיה המשטרה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לא רק שאין מירסים, אין גם מצלמות כמו שראינו בסירטון. אבל בכל אופן כמו שכבר כתבו פה במקרה והיתה ניידת 4X4 במקום איזו אוקטביה/קורולה הכל היה ניראה אחרת והרבה יותר טוב.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

כנראה שטלקאר היו יותר נדיבים יותר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
תסתכלו שוב בתמונה, מדובר בדגמי הדיזל הנעה כפולה עם הכיתוב AWD התחתית הדלת הקדמית.

לא סמתי לב :roll:

באתר קיה ישראל עדיין מופיע הדגם הישן, ולפי אתרי רכב אחרים השיווק מתחיל עם גרסת האורבן 2.4 עם הנעה קדמית בלבד. כנראה משטרת ישראל תהיה הראשונה לקבל את דגמי ההנעה הכפולה.

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם
משטרת ישראל מתחדשת בניידות סיור חדשות: רכב ה-KIA SORENTO יחליף את כלי הרכב הנמצאים כיום בסיור.

זאת לאחר עבודה כלכלית ותפעולית של 4 שנים ובשל צורך שעלה מיחידות השטח ומאגף המבצעים.

צוות העבודה בחן את הדרישה המבצעית מול כלי הרכב, מול התנאים בשטח ומול החישוב הכלכלי.

בצוות היו נציגים ממחלקת תחבורה ותכנון לוגיסטי מאגף תמיכה לוגיסטית, נציגי אג"מ ונציגי מחלקת בטיחות. בחודש פברואר הקרוב יכנסו לשימוש 50 הרכבים הראשונים.

קניית רכבים אלו תחסוך למשטרה עשרה מיליון שקלים לתקופה של 4 שנים.

ברכב יהיה תא הפרדה בו ניתן יהיה להושיב שלושה עצורים במקביל. הרכב יכול להיכנס לתנאי שטח קשים. כמו כן הוא יצויד במחשוב ניידות, קשר כריזה ועוד.

(מקור: אתר משטרת ישראל)

וואו!!! רגע!!! תן לי לנשום....

הצחקתני עד דמעות!

תנאי שטח קשים?? למה מתכוון המשורר?

ושילמדו ממשטרות העולם מה זה רכב שטח, והינה שלושה דוגמאות על קצה המזלג:

NSWPF_Nissan_Patrol.jpg

specialty1st.jpg

3949230956_c2709c194e_b.jpg

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם
קניית רכבים אלו תחסוך למשטרה עשרה מיליון שקלים לתקופה של 4 שנים.

גם אני אלוף בלהסביר למה קנייה של מצלמה/מכונית/רמקולים חדשים זה בעצם חיסכון.

בכלל, היכולת להסביר למה הוצאה היא חיסכון, היא מאבני היסוד של הצרכנות המודרנית...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• חברי המעגל הראשון
פורסם

במקום זה היו "חוסכים" עוד טיפה וקונים רכב שטח אמיתי, ולא רכב לגמלאים עם הנעה קדמית. גם סוברו לאונה מוגבהת יכולה לנסוע בלי בעיות בשבילי עפר...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
וואו!!! רגע!!! תן לי לנשום....

הצחקתני עד דמעות!

תנאי שטח קשים?? למה מתכוון המשורר?

ושילמדו ממשטרות העולם מה זה רכב שטח, והינה שלושה דוגמאות על קצה המזלג:

אני מניח שזו התשובה הראויה:

2664234400.jpg

policecarofisrael17.jpg

ולא חסר כאלה במתנ"א וימ"רים. ודרך אגב פה מדובר ברכבים שמיועדים לסיור בלבד ולא ליחידות אחרות.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

אני יודע שיש למשטרה רכבי שטח, גם די-מקס והיילקס מצויים במשטרה,

אבל הצחיק אותי שהם אמרו שלסרנטו יש אפשרות להכנס לתנאי שטח קשים,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

הם לא טעו, יש לו יכולת להיכנס לשטחים המורכבים ביותר בעולם, באמת. מה שאין לו זה את היכולת לצאת משם :)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...