Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה המשפחה רוצה לקנות רכב חדש.

התקציב הוא בערך 50 אלף ש"ח.

מה שבעיקר חשוב זה רכב בטיחותי ואמין וחשוב שהמושבים יהיו גבוהים יחסית.

אבזור זה עניין משני.

ורצוי שזה יהיה רכב משנת 2008-2009, תתחשבו בכך שאם נקנה זה יהיה מיד שנייה או מסוכנות רכב.

המליצו על קיה סיד, i30, ועל הסוזוקי sx4.

כמעט נסגרתי על על הסוזוקי אבל אז סיפרו לי על הבעיה בשדה ראיה, אם יש מישהו שמכיר את הרכב ויודע להגיד כמה זה קריטי אני אשמח.

אשמח לשמוע הצעות מעניינות או חיזוק לגבי אחד מהשלושה שכבר המליצו לי עליהם.

תודה מראש למשיבים

פורסם

לא יודע אם בכלל בתקציב הזה ייכנס אחד מהרכבים האלו וגם אם כן,לא תקבל את אחד הרכבים השמורים/הפרטיים שיש אלא יוצא ליסינג שקרעו אותו ביד הראשונה והשנייה והבלאי עלול להיות גדול וכואב בכיס.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

עניין שדה ראייה בSX4 הוא אינדיבידואלי .

צריך לשבת ברכב . מה שבדרך כלל מפריע (למי שזה מפריע), זה קורה A גדולה ומיקום המראות .

אתם יכולים פשוט לבוא ולראות את אחד הרכבים שעומדים למכירה (הכי קרוב אליכם).

זה המקרה בו עדיף פעם אחת לראות מאשר 100 פעמים לשמוע.

בתקציב הזה רכב בטיחותי, מרווח ואמין, מודל 2008 לפחות - פורד פוקוס.

תבדקו בחברות ליסינג גדולות (אלדן\אלבר\אוויס).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כשאתה אומר המשפחה, לכמה נפשות אתה מתכוון ?

יש תינוק / אין תינוק / כמה ילדים ?

חשבת אולי לקחת רכב קטן יותר שתוכל למצוא רכב שמור יותר בתקציב שלך מאשר משפחתית ?

אני הייתי לוקח שברולט אופטרה בתור משפחתית, שלמרות שהיא דייהו במסווה של שברולט (כך הבנתי) ניתן למצוא ביד 2 בתקציב שלך רכבים כאלה במצב טוב שנסעו ממש מעט וזה עדיף על פני משפחתית אמינה יותר שטחנו אותה מכל הכיוונים.

They ignore you now but they will need you later, thats life

פורסם

אני הייתי לוקח שברולט אופטרה בתור משפחתית, שלמרות שהיא דייהו במסווה של שברולט (כך הבנתי) ניתן למצוא ביד 2 בתקציב שלך רכבים כאלה במצב טוב שנסעו ממש מעט וזה עדיף על פני משפחתית אמינה יותר שטחנו אותה מכל הכיוונים.

אחת ההצעות הגרועות יותר שאפשר לתת לרוכש רכב.

רכב גרוע מכל הבחינות ובמיוחד בטיחות מחפירה (מה שנראה לי לא עולה בקנה אחד עם דרישות פותח הנושא) וסחירות שלא נדע.

גם לגבי אמינות- ממש לא מצטיין יתר על המידה (והיו לי חברים שבכו אחרי שהחזיקו רכב כזה-החלקים והטיפולים לא ממש זולים ובמיוחד במוסך מורשה,טיפול טיימינג שלא נדע כל 3 שנים) ולא רואה במה הרכב הזה טוב ממאזדה 3 2006/7/8 /פורד פוקוס למשל.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אז טעות שלי, סליחה.

דווקא לפי מה שהבנתי הוא רכב בינוני בלי משהו מיוחד.

בתקציב אבל שהוא נתן המזדה והפוקוס זה יוצאי ליסינג או השכרה במצב לא מי יודע מה, לא ?

They ignore you now but they will need you later, thats life

פורסם

אבזור זה עניין משני.

ורצוי שזה יהיה רכב משנת 2008-2009, תתחשבו בכך שאם נקנה זה יהיה מיד שנייה או מסוכנות רכב.

כמעט נסגרתי על על הסוזוקי אבל אז סיפרו לי על הבעיה בשדה ראיה, אם יש מישהו שמכיר את הרכב ויודע להגיד כמה זה קריטי אני אשמח.

תודה מראש למשיבים

כפי שנאמר לך קודם, את מרבית הרכבים הללו לא תמצא בתקציב שלך. מה שבוודאי תמצא אלו רכבים עם קילומטראז' גבוה, רכבים שעברו תאונה או רכבים שהינם יד 2 מהשכרה. במקרה זה אל תקח את הרכבים שמפורסמים ב'יד 2' בתוך אינדיקציה - סביר להניח שמדובר בסוחרים.

הייתי ממליץ לך לבדוק 3 אופציות מצויינות:

1) פורד פוקוס 2008

2) ניסאן טידה 2008

3) מיצובישי לנסר 2009

את שלושתן ניתן למצוא בחברות הליסינג הגדולות. תעשה נסיעת מבחן ותחליט מי המתאימה לך ביותר - הן מאוד דומות אך עם זאת מאוד שונות האחת מן השניה.

בהצלחה.

פורסם

חבר'ה תודה רבה על ההמלצות...

הרכבים שדיברתי עליהם הם באמת יד שנייה, קילומטראז' גבוה, אבל הנחתי שמכיוון שאלה רכבים אמינים זה לא יהווה פקטור משמעותי.

בכל מקרה שמתי עין על הפוקוס והטויוטה קורולה (למרות שנדיר למצוא אחת עם תיבה לא רובוטית).

התחלתי לראות שחברות הליסינג מוציאות לשוק עכשיו את השברולט קרוז במחירים סבירים, האם גם זו או אופציה טובה?

פורסם

הק"מ עושה את שלו + המזג האוויר הישראלי + האופי של נהגי הליסינג/ההשכרה.

לא מומלץ, אפילו שמדובר ברכב אמין, לקחת רכב עם ק"מ גבוה, זה מתכון לצרות.

קרוז היא מכונית לא מוצלחת במיוחד, ודי אנמית בתקציב שלך.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אבזור זה עניין משני.

תודה מראש למשיבים

קשה לי להאמין שתמצא בתקציב שלך קיה סיד או יונדאי i30 במודל הזה. ולגבי שתיהן – תנוחת הישיבה בהן אינה גבוהה באופן משמעותי בהשוואה לכל יתר המתחרות בקטגוריה. דווקא הסוזוקי מעט יותר גבוהה. מניסיוננו עם מכוניות אלה, לא שמענו על בעיה, או לפחות לא בעיה משמעותית, מבחינת שדה הראייה ברכב זה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

חבר'ה תודה רבה על התגובות, אשקול את צעדיי בהמשך, הכיוון כרגע, קיה סיד, ותודה גם לאנשים ששלחו הודעות פרטיות :)

• תוכן חדש...