Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

ברכב שאני מעוניין לקנות יש פגיעה נקודתית בצבע בגג, כתוצאה מהרכבה גרועה של גגון (אופניים כנראה).

אין מעיכות או כיפוף אלא בארבע הנקודות של חיבור הגגון יש פגיעה צבע נקודתית, בשתיים מהנקודות יש "הילה" של צבע חלודה מסביב לנקודה.

כיצד ניתן לתקן זאת באופן איכותי (המגרש יבצע זאת...) - מכחול להבנתי ישאיר סימן ברור של התיקון. צריך פחחות ושיוף? צביעה תשאיר עדיין סימן ברור לתיקון?

האם תיקון נקודתי כזה, מהווה פגיעה בשווי הרכב כשארצה למכור?

תודה

פורסם

תיקון בגג הרכב אם בוצע,עלול לגרום לקונה הבא לחשוב, שחלילה הרכב התהפך גם אםה לא כך היה ותהיה רתיעה מסחרית ממנו.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

היי

תעלה תמונות.

האם יש מכות או לחיצות בגג,אז אפשר להוציא ללא עבודות פחחות וללא צבע.

זה ניקרא:עבודות PDR,הוצאת מכות ואו לחיצות ללא עבודות פחחות.

אנא תמונות,בהצלחה.

יעקב.

תיקוני פח ללא פחחות.gif

לחיצה לפני תיקון.jpg

לחיצה אחרי תיקון.jpg

mazda-מכה לפני ואחרי תיקון שלנו.jpg

blue-car-before.jpg

blue-car-after.jpg

mazda לפני-אחרי.jpg

פורסם
תיקון בגג הרכב אם בוצע,עלול לגרום לקונה הבא לחשוב, שחלילה הרכב התהפך גם אםה לא כך היה ותהיה רתיעה מסחרית ממנו.

כשרכב מתהפך יש פגיעה בקורות. מכון בדיקה טוב יבין כי תיקון בגג ללא תיקון קורות משמע צבע בלבד ללא פגיעה פיזית.

פורסם

תלוי איזה שנה הרכב. תיקון צבע על רכב חדש שצבעו הכללי עוד לא דהה לא ייראה בבירור אם בכלל. על צבע ישן יהיה יותר ברור. בכל זאת עדיף לתקן מלהשאיר ככה לדעתי. כמו כן עם מכחול זה לא משנה צבע הרכב, אם הנזק הוא על שטח גדול יחסית (יותר משריטה קלה) אז זה ייראה. בספריי הסיפור שונה, אפשר לתקן בלי שייראו תיקון ברור.

פורסם

מישהו פעם המליץ על קאר-פיקס בתל אביב לתיקונים קטנים כאלה שלא דורשים פחחות. אם לא הייתי מתעצל הייתי מחפש את השרשור. תן קפיצה אליהם, הבחור עם ההמלצה כתב שעל הטבמון היו נקודות שהרגיזו אותו ובכמה מאות שקלים עשו תיקון נקודתי והוא מאד אהב.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...