Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

הסתכלתי במחירון של לוי יצחק (באינטרנט) על לאון קופרה 2008 וראיתי שיש אפשרות לתוספות של גג נפתח וסאן רוף.

ראיתי שסאן רוף מופיע בתוספות האינטגראליות שמגיעות עם הרכב אבל אין אזכור על הקסנון.

רציתי לדעת אם הקסנון נחשב כתוספת או לא כי מצד אחד כל קופרה שראיתי מהשנים האלה הייתה עם קסנון מצד שני אם זה תוספת שהגיעה עם הרכב אז למה היא מופיעה כאופציה? יכול להיות שהמחירון של לוי יצחק "לא יודע" שהקסנון מגיע עם הרכב ולא כאופציה ולפי זה הוא מתמחר (יותר נכון מרסק) את הרכב?

צלצלתי על הבוקר למחירון של לוי יצחק בכדי לשאול את השאלה הזאת, הבטיחו שיחזרו אלי היום בין 13-15, לפי הקול של הפקידה והיחס שלה הבנתי כבר עם מי יש לי עסק.. ביום שהמחירון זה לא יהיה קיים יותר אני אהיה מאושר (ואני בטוח שעוד הרבה).

תודה!

פורסם

כל עוד יש מי שטורח להסתכל במחירון הזה בכלל הוא יהיה קיים.

אגב, יש אי דיוקים רבים לגבי האבזור ב2 המחירונים, שלא נדבר על חוסרי אבזור שיש. (כשנדמה לך למשל שאין מחשב דרך ובפועל אתה מגלה שיש)

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

• תוכן חדש...