Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזנחה היא לא הפיתרון, עיין ערך תסמונת החלונות השבורים.

אם אתה אוהב את הרכב ופרידה היא לא אופציה, העתקת מקום המגורים היא גם לא, תשלים עם העובדה.

לא רואה פיתרון אחר - זה נטו וונדליזם. או שמישהו ממש לא אוהב אותך או שמישהו ממש אוהב את האוטו שלך.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה לכל מי שהגיב,

אני רוצה לציין, אני לא חושב (או רוצה לחשוב) שזה התנכלות ספציפית נגדי, אני בחור גדול (מאד ביחס לאחרים , חדר-כושר מספר שנים) ועוד לא קרה שאנשים "התעסקו" איתי באופן פיזי (באזור מגוריי או בחוץ).

מה שכן אני חייב להגיד מה כן שמתי לב, מכיוון שבשנתיים האחרונות היה שקט יחסי נטול פריצות או ניסיונות למינהם ורק עכשיו זה חזר שוב - פנס ערפל שבוע קודם ועכשיו הספויילר.

אז אני יכול להסיק שמישהו מאזור מגורי (ככל הנראה גם פושע ואז זה מתאים בול לסטיגמת הקולט) רכש רכב כזה והחליט להשלים חלקים ממני.

אתמול בשישי, כאשר יצאתי לבילוי עם הרכב סביב השעה 22:00 ללא הספויילר כבר, כהרגלם כמו כל שישי (אחרי שחזרו מבית הכנסת שעתיים קודם כמובן) עמדו ה"פושעים" של השכונה בפתח השכונה (בערך 20חבר'ה בני 20+, חלקם פושעים יותר חלקם פחות) עם קולט בדיוק כמו שלי בצבע שחור עם חלונות מושחרים לחלוטין וללא ספויילר, כמובן שמאז שהרכב אצלי הוא תמיד מושך עיניים בשכונה כאן, וגם שעברתי אתמול מולם בשביל לצאת מהשכונה כמובן כולם הסתובבו והסתכלו, מה שהדליק לי מנורה שאולי זו הקולט שמחפשת איברים.

*חייב לציין שאין לי משהו ש"מושך באוטו", אין חלונות שחורים ואין ג'נטים מפוצצים (כולה 4 ג'נטים שרוטים לגמרי ו4 צמיגים סינים מידה 13"), אני לא נוסע עם מוזיקה מהסיבה שפשוט אין לי מערכת באוטו ועכשיו אין לי גם ספויילר.

בנוסף, באזור חליסה (כ2 ק"מ מאזור מגוריי) נרכשה לה קולט בדיוק כמו שלי בצבע אפור על ידי בני דודינו (שבמקרה גם הם הבעלים של ה"דרגסטור" המאולתר שם בחליסה) ותמיד שאני עובר שם - כמו שאני מסתכל על הקולט שלהם = הם גם מסתכלים ובוחנים את שלי (אני מסתכל סתם מתוך סקרנות לראות כמה עוד רכבים כאלה נוסעים כבר - ואין הרבה).

אז יש 2 קולטים "חדשות" כמו שלי בשכונה, שוב אני לא חושב שזה משהו נגדי, אני פשוט חושב שהם מחפשים תרומת איברים.

מה שכן מאז המקרה עם הספויילר אני נורא דרוך, השלט של הביפר נמצא צמוד אלי (כמובן עם מקל לידו) ואני "רק מחכה" שזה יצפצף כדי שאני ארוץ לרכב.

ברור שכל הסיפור הזה לא בריא לי להיות בסטאנדביי כל הזמן אבל אני לא רואה פתרון אחר.

**אין שום אפשרות לשים מצלמה,כלב,חתול,אוגר, לחנות מול החלון (כי אין חלון! אני מינוס 4 על צלע של הר!), ישנה אפשרות לחנות רחוק יותר או ברחוב אחר, מה שלדעתי רק יקל עליהם כי הביפר לא יתפוס ואני לא אגיע.

איך מחליפים רכב במצב כזה? כמו שכתבתי אני מעוניין למכור רק כי הרכב ישן ונמאס לי 7 שנים אבל אני ממש לא רוצה לרכוש איזה יונדאי גטס בשביל שיהיה לי שקט, הייתי מאד נעול על האיביזה וכבר התחלתי להיפגש עם מוכרים עד לפני עקירת הספויילר, מה עושים בכזה מצב?

*למי ששאל, אני גר ברחוב ללא מוצא בעל 10 בניינים, אין אוטובוסים\מוניות ויחסית אין הרבה תנועה, כל הרחוב בלחץ 400מטר.

תודה,

אוהד.

פורסם

עכשיו אני עוד יותר משוכנע שאתה לא מתאים לסביבה.

אתה מספר על הגודל שלך ועל השרירים שלך... הצחקת אותי.

העבריינים שמתעסקים עם הרכב שלך נראים בטח כמו עכברים לידך. ההיפך מתפיסתך, אם הם גם מכירים אותך, זה עוד יותר כבוד לדפוק לך חלקים. הם בכלל לא חושבים על להתעסק איתך אחד לאחד, ואם כן, הם עובדים בלהקות, לא בבודדים. זאת אומרת כמה חבר'ה עליך...

אתה מבין?

כן, נראה שהרכב שלך תורם איברים לרכב של עבריינים. יש לך אומץ בפעם הבאה לעצור ליד אחת ה"חשודות" ולבדוק אם יש עליו חלקים עם ה DNA של הרכב שלך?

אין טעם במצלמות אם אתה לא מסוגל גם ללכת עם הממצאים ולעשות משפט שדה למי שזיהית. הרי על רשויות החוק אי אפשר לסמוך עם אירוע מסוג זה.

בקיצור, או שתעבור למזדה 3 ודומותיה, או שתעבור למקום אחר.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

תבין כבר שאין פיתרון כי זה ילדים צעירים שקנו קולט שבורה כי זה אוטו מגניב ומשפרים אותו בחלקים מהרכב שלך, אין מה לעשות, ופיזית אל תיתקל בהם כי הם לא יחשבו שנייה לפני שידקרו אותך ואני לא יגזים ויאמר שירו בך גם, ונגיד ותתפוס אחד מהם ותעיז לגעת בו או ל״הלשין״ עליו אז החיים שלך שם יהפכו לגיהנום כי הם יודעים איפה אתה גר ולא יפחדו לעשות לך נזק גופני גם בהפתעה.

אני יודע על איזה שכונה אתה מדבר ואני יודע על מה אני מדבר, תעבור משם, עדיף לשלם עוד קצת כדי לעבור לשכונה יותר נורמלית, ולפני שיהיה מאוחר, ותהיה בטוח שיש אנשים בשכונה שלך גם עם איביזה.

פורסם

עצוב.

באמת עצוב.

אבל אני חושב שבמצב כזה הייתי מתארגן עם כמה חברים והייתי עושה להם מערב בשכונה עם עוד כמה חברה גדולים.

תופס אותם ושובר אותם.מה זה שובר. הייתי מנגב איתם את הכתמי שמן על האספלט מתחת לאוטו,היו מלקקים את הפיח בין הרפידה לדיסק.

מה דעתך על מצלמה אלחוטית?

אומנם אני לא חסיד גדול של רכבים כאלה... אבל לא חבל להזניח את הרכב בגלל החיות האלה?

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ערסים לא יודעים לקרוא אנגלית, ובעברית זה נשמע פחות טוב.

קודם כל זה "מסכת התעללות" ולא "מסיכת" :-)

לדעתי המשטרה לא תעזור בהרבה.

במקומך הייתי מוכר את הרכב וקונה איזה רכב זול ונפוץ ומתחזק אותו רק מכאנית.

התנסויות כאלה רק היו מוציאות לי את החשק להמשיך לשמור על הרכב.

הרי אתה לא יודע מי אלה ואיפה הם גרים וגם אם כן - תלך לדבר איתם או לנסות להפחיד אותם ויום אחרי זה היית מוצא את התגובה שלהם על הרכב שלך.

אתה גר בשכירות או בדירה משלך?

לדעתי כדאי למכור ולחסוך לרכב טוב יותר, ובמקביל לחפש דירה באזור סימפטי יותר אם מעבר דירה מתאפשר לך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מצלמה אפשר להתקין גם במרחק של 500 מטר!!

פשוט זה יותר עבודה!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

סיאט איביזה זה גם כן רכב גניב... ככה שהייתי הולך על האופציה של היונדאי גטס 2008 באזור ה30 אלף וישן יותר טוב בלילות...

מקס.

פורסם
עצוב.

באמת עצוב.

אבל אני חושב שבמצב כזה הייתי מתארגן עם כמה חברים והייתי עושה להם מערב בשכונה עם עוד כמה חברה גדולים.

תופס אותם ושובר אותם.מה זה שובר. הייתי מנגב איתם את הכתמי שמן על האספלט מתחת לאוטו,היו מלקקים את הפיח בין הרפידה לדיסק.

אני יכול להתערב שמעולם לא היית בחליסה..

משתתף בצערך, וחוץ ממעבר דירה/החלפת רכב אין עוד אפשרויות, או שאולי שעכשיו הרכב נראה רע הם יירדו ממנו

בכל מקרה,

משטרה לא תעזור (מנסיון דומה בעבר) כאן..

פורסם

ידידי,

הרכב שלך מושך תשומת לב של טיפוסים למיניהם שחושקים בספוילר (יושב טוב מאוד על פיאט אונו ,פונטו... כל רכב שספויילר לא קשור אליו ) ,

כמו כן שים לב שנהיה לבני דודנו קטע עם הסופר לנסר כך שלך תדע,אולי גם הדגם שלך איך שהוא בפנים .

רק חסר שתראה עכשיו את הספוילר הזה עם השטות החדשה - מדבקות פרחים על ספוילרים וחצאיות צד - גועלללללל.....

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

• תוכן חדש...