Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לרפידות בלם לטויוטה אוריס 2008

poratnir
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום ברצוני להחליף רפידות בטויוטה אוריס שנת 2009,

ראיתי בחנויות החלפים רפידות של NIPPON מישהו מכיר ממליץ וכו?

יש REMESA וכדומה.

לדיסקיות יש מגרעת קטנה פחות ממילימטר.

האם כדאי גם לבצע חריטה?

אשמח לקבל דגם מומולץ אני באזור ירושלים במחירים סבירים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

על רמסה (Remsa) אני לא ממליץ. ב-2 כלי רכב שהרכבתי אותם, והורכבו ביחד עם צלחות חדשות ואיכותיות, הרפידות גרמו לנזק מוגבר לצלחות בעוד שלרפידה שחיקה נמוכה יותר.

Brembo מייצרים צלחות ורפידות איכותיות בהרבה.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש 308 1.2, סביבות 100,000 ק"מ, רק עם מנוע גמור, לא סטיישן ולא בצבע אדום

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

Remsa רפידות מצויינות במוסך של חבר טוב הוא משתמש בהם מלא ולא חזרו אליו עם בעיות של חריקות רעשים וכו׳.

מאידך אם מרכיבים אותם עם צלחות סיניות סוג זבל אז בטח שיגרמו לשחיקה מוגברת שלהם!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא יודע למה ננעלת על ברמבו, רמסה היא חברה לא פחות טובה ולי יש איתה נסיון מצויין.

אני לא מכיר את חברת NIPPON אבל לא מין הנמנע שהציעו לך רפידות של NIPPON-DENSO והקשר לטויוטה ברור.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תמיד יהיו אנשים לא מרוצים ולא צריך לקחת את כל מה שרושמים בפורומים כאלו ואחרים כתורה מסיני. ערוך חיפוש ותראה מה דעת רוב האנשים על רפידות של REMSA.

שוב, יכול להיות שאמרו NIPPON התכוונו ל NIPPON DENSO שזה שמה המלא של החברה. אם זה המצב מדובר ביצרן ה OEM של טויוטה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חודש מאוחר יותר...

גם אם היה מדובר בדנסו, דנסו לא מייצרים רפידות לטויוטה.

רפידות של רמסה טובות לאנשים שמחפשים "לחסוך" ובעקיפין מוצאים יותר על החלפות תכופות.

הרפידות המקוריות בטויוטה מיוצרות ע"י advics.

הייתי מחפש רפידות של אחד מיצרני ה OEM כמו galfer, hitachi, texstar, sumitomo, ferodo או קונה מקורי.

צלחות בילום ניתן להשיג בארץ תוצרת textar, pilenga, brembo, delphi ולא הייתי קונה משהו אחר.

אם בכל זאת אתה רוצה רפידות זולות יותר תקנה תוצרת raicam או akebono.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...