Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני תמיד התרשמתי ממאזדה 6:lol:.

יש לי כמה שאלות שעד עכשיו לא הבנתי.

יש גראסות שישווקו רק ברוסיה, איזה מנוע אנחנו נקבל ועם איזה כח סוס?

לטעמי ה192 כח סוס לא יהיה בישראל.

הנתון 7:8 ל100 מרשים מאוד קודם כל.

ושאלה אחרונה, אין סיכוי שהרכב ישווק בגרסה עם 4 דלתות, קטנה יותר?

פורסם

מקריאה יסודית של הכתבה(הרהוטה), שימו לב למסלול המבחן הקצר והלא מאתגר שבחרה מאזדה לעיתונאים.

נקודה למחשבה :roll:

עיצובית, המכונית מרשימה מאד. ראיתי אותה וישבתי בה בתערוכת פריז - והיא מרגישה יותר כמחליפת הקסדוס 9 מאשר כמאזדה 6.

מאידך, כשרואים את פורד מונדיאו החדשה(אצלנו ב-2014) - ומביאים בחשבון את יחידות ההינע, מבינים שלמאזדה יש בעיה.

נקודה נוספת; נוחות הנסיעה, נקודת תורפה מסורתית אצל היצרן מהירושימה(באופן מפתיע, במיאטות דור שני ושלישי היא דווקא היתה סבירה). דומני שהבעיה אינה נעוצה רק בחישוקי ה-"19 בהם היתה נעולה מכונית המבחן. עם כל הכבוד ל-זום זום, אחרי 2 דורות, מותר לצרכנים לצפות למוצר מגובש יותר, המאופיין בין השאר בעבודת מתלים רהוטה. לקבל נוחות נסיעה לקויה ברכב מסגמנט כזה נשמע לי כמו צרכנות גרועה במיוחד.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

האמת שהאחוריים של המאזדה החדשה נראות כאילו לקוחות מסדנת העיצוב של לקסוס.

המבחן בכתבה לא היה ראוי לעלות לYNET היות והכתוב היה מבוסס על העובדה ש"מאזדה לא נתנה מסלול ראוי להתרשם מהרכב". אם מאזדה לא נתנה מסלול ראוי, תעלו כתבת התרשמות פעם אחרת.

פורסם
... אם מאזדה לא נתנה מסלול ראוי, תעלו כתבת התרשמות פעם אחרת.

ואם מזמינים אותך לפריז, מארחים, ונותנים לך סיבוב על רכב חדש - אתה תסרב?

בין לבין אתה גם נותן עדכון התרשמות ראשוני לקוראים ומראה שהמערכת בעניינים.

על הרכב ורק ממבט בתמונה: נראה לי שהשיפוע האחורי חד מידי, מה שאומר שבגובה מעל 1.70 צריך כיסוי ראש נגד גרודים בתקרה.

לא טוב עבור רכב משפחתי מרווח או רכב מנהלים, איך שיקראו לנישה הזו אצלנו.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

לדעתי לאחר הנפילה של מאזדה בשנתיים האחרונות ובמיוחד לאור ההתמחות בתמחור הליסינג של חברת דלק, אנחנו נראה את מאזדה 6 עם מנוע 2 ליטר אטמוספרי ושטיחי ליסינג ב 160,000 ש"ח בדיוק. מה גם שכל פלח המשפחתיות הגדולות נמצא בירידה מתמדת אל מול הביקוש הגובר לג'יפונים ומיניוואנים למיניהם + תחרות חדשה ובריאה מקיה, יונדאי, אופל, פורד וכו', כך שמלכתחילה לא יהיה להם קל.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

פעם הייתי אוהד מושבע של מאזדה אבל הבנתי כבר שהיבואן בארץ פשוט הורג את המותג בשוק הפרטי לטובת הליסינג , אם ל דלק מוטורס היה קצת יותר שכל הם היו מביאים לפחות את המאזדה ספיד 3 .

אישית אני גם לא אוהב את המאזדה 6 הנוכחית והחדשה הן נראות מנופחות מדי והדגם היוצא נראה משעמם וזול מבפנים .

הדגם שהכי מצא חן בעיני זה הדגם הראשון אחרי המתיחת פנים(עם הפנסים השחורים מאחורה)

כזאת: 296296car3jpgc604bb5933.jpg

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם

נ.ב. מתי כבר מאזדה יתחילו להשתמש במנועים מוגדשים?

כשפורד יתנו להם את האור הירוק להשתמש...

לגבי המאזדה, היא דומה ללקסוס,

ונדמה שהמחיר שלה יהיה מעל המתחרות שלה בקטגוריה,

אותי יותר מעניין הטנדר של מאזדה שלא הגיע ארצה:

Mazda+BT+50+a.jpg

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

• תוכן חדש...