Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

golf tsi 1.4 - כמה שאלות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בימים אלה אני בוחן אפשרויות לרכישת רכב (יד 2).

אחד הרכבים ששמתי עליהם עין הוא הגולף הנ"ל, דור 6 החדשה, שנת 2009, 122 כ"ס.

לאחרונה שמעתי על בעיות שנתגלו בתיבת ההילוכים (DSG). האם יש אמת בדבר? האם מומלץ לרכוש את הרכב?

איך ההתרשמות מהרכב באופן כללי? איך הרכב מבחינת צריכת דלק? והאם ישנן תקלות ידועות?

תודה.

פורסם
שלום לכולם,

בימים אלה אני בוחן אפשרויות לרכישת רכב (יד 2).

אחד הרכבים ששמתי עליהם עין הוא הגולף הנ"ל, דור 6 החדשה, שנת 2009, 122 כ"ס.

לאחרונה שמעתי על בעיות שנתגלו בתיבת ההילוכים (DSG). האם יש אמת בדבר? האם מומלץ לרכוש את הרכב?

איך ההתרשמות מהרכב באופן כללי? איך הרכב מבחינת צריכת דלק? והאם ישנן תקלות ידועות?

תודה.

היצרן נותן 5 שנים אחריות על תיבת ההילוכים הזו כך שגם אם אתה קונה - התיבה באחריות !

אתה תהנה מהרכב, וטוב שלקחת את המנוע עם 122 כ"ס TSI

צריכת דלק טובה מאד וממליץ מאד על הרכב.

קובי

:-)

פורסם

בעיות שנתגלו בגיר היו בעיקר בדגמים בעלי המומנט הגבוה ולא ב-1.2/1.4.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני חושב ש 5 שנים אחריות לגיר זה רק לרכבים שנקנו מתחילת 2012,

לא סתם היבואן הרחיב את האחריות,

על דגמים ישנים יותר זה שנתיים אחריות והוספת שנה במחווה של רצון טוב,

לא הייתי בונה על אחריות,

ויש לא מעט בעיות עם הגיר,אחלה אוטו אבל גיר לא מוכח עדיין..

פורסם

לגבי האחריות המורחבת - היבואן יצא בפרסום הזה בסוף 2011 ואני לא בטוח שהאחריות חלה רטרואקטיבית.

ד"א - אשתי רצתה גולף וקיבלה בסוף פיאט בראבו.

מנוע דומה בגודלו ובאופיו, ביצועים זהים, התנהגות כביש טובה, גיר עם מצמד אחד אבל סביר, סלון נעים ומרגיש מוצק, מרווח פנים ותא מטען דומים.

תקלות ובעיות אמינות? זאת ממש לא טויוטה (ראה שרשור לגבי האקזמפלר הספציפי שלי), אבל האם יותר גרוע מ-VW? לא ברור. מה שכן, שמשהו כן מתקלקל - ה-VW יקרה יותר לתיקון.

ירידת הערך משמעותית יותר, אבל היא מטבע עם שני צדדים - כי בזכותה במחיר של גולף 2009 אתה יכול למצוא בראבו מודל 2010 מאובזרת ואולי אפילו להשאר עם קצת עודף.

משיטוט ברשת, גיליתי שגם בדגמי 1.4 נתגלו בעיות.
אם אתה מחפש רכב בלי בעיות בכלל אולי תשכנע את ההורים שלי למכור לך את הקרינה 97 שלהם (כמעט 400KKM ובלי שום תקלה מג'ורית עד כה).
פורסם

העניין הוא שנכנסתי לגולף ואפשר להגיד שאני מאוהב. ממש אהבתי את עיצוב הפנים, האיכות והגימורים. חבל שהגיר הזה הורס לי את כל החגיגה...

פורסם
העניין הוא שנכנסתי לגולף ואפשר להגיד שאני מאוהב. ממש אהבתי את עיצוב הפנים, האיכות והגימורים. חבל שהגיר הזה הורס לי את כל החגיגה...

אין לך מה לפחג מהגיר,

רוב הבעיות היו בגירים שהיו משודכים למנוע עם 2 המגדשים - 160 כ"ס. מנוע זה לא מוצע יותר ע"י פולקסווגן.

עם מנוע ה 122 כ"ס אין לך ממה לחשוש מה עוד שיש לך 5 שנים אחריות מרגע שהרכב יצא אל הכביש.

שנתון 2009 באחריות עד 2014 !!!

הגיר טוב, נסיעה חלקה ולא מורגש החלפת הילכים ב DSG7 וביצועים נאים עם חיסכון דלק במנוע הזה

תהנה ללא חשש

קובי

פורסם
אני חושב ש 5 שנים אחריות לגיר זה רק לרכבים שנקנו מתחילת 2012,

לא סתם היבואן הרחיב את האחריות,

על דגמים ישנים יותר זה שנתיים אחריות והוספת שנה במחווה של רצון טוב,

לא הייתי בונה על אחריות,

ויש לא מעט בעיות עם הגיר,אחלה אוטו אבל גיר לא מוכח עדיין..

5 שנים על גירים של DSG7 שיצאו מ 2009

קובי

פורסם

אמא שלי נוסעת בגולף 122 מאוקטובר 2009 כלומר שלוש שנים.

האוטו נהדר והיא מאד מרוצה.

המנוע והגיר ביחד עם הנוחות ובידוד הרעשים בתא הנוסעים נותנים חבילה מוצלחת.

לא היו תקלות בכלל וגם צריכת הדלק מעולה - 14.5 ק"מ לליטר.

בקשר לגיר - לפני שנה התחלתי להרגיש ברעידות קלות בתחילת נסיעה (בתור נוסע) אבל לא משהו חמור שבגללו שווה ללכת למוסך. עכשיו בטיפול השנתי אבקש שיבדקו את הרעידות, כנראה שצריך להחליף את המצמדים.

לדעתי האוטו בזמנו התקשה להצדיק את מחירו כחדש (155 אלף) אבל הוא היה ה-ר-ב-ה יותר טוב מכל המתחרות.

כיום התחרות הדביקה את הפער מצד אחד ומצד שני המחיר ירד משמעותית.

בנוסף אני חייב לציין שהייתי מוטרד ממוניטין האמינות של פולקסווגן אבל לא מספיק מוטרד בשביל לקנות אחת בסופו של דבר.

אמרתי שכדאי להעיז ולנסות כי היתרונות בהחלט מצדיקים את אי הוודאות אבל כבר התכוננתי למכירת הרכב מייד בתום האחריות. בסופו של דבר ההחלטה לקנות התבררה כנכונה ואין שום מחשבות על מכירה בקרוב.

מקוה שעזרתי לך ולו במעט

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

• תוכן חדש...