Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גם אני מתעלק.

בסדרת ה T CUT יש גם מוצר שנקרא T-Cut color fast scratch remover שמגיע בשפופרת בצבע הרכב.

ההשערה שלי שהחומר הוא למעשה פוליש המכיל פיגמנט צבע אשר ממלא את מקום השריטה ולמעשה כך צובע אותה מה שיוצר אפקט טשטוש.

האם למישהו יש נסיון עם המוצר? אינסטלטור עם פורד אקונוליין חנה לי על הדלת והשאיר מזכרת נאה בדמות שריטות שטחיות ועמוקות שפוליש לא מסיר. השריטות מאוד דקות כך שצביעה עם מכחול (דק ככל שיהיה) לא תהיה טובה. פוליש כזה שחודר פנימה, אם אכן כך הוא עובד, נשמע כמו פתרון אידאלי.

איתמר.

יש את זה גם באוטוסטור. זה מה רשום שם בתאור המוצר: "קארפלאן טי קאטקולור פאסט, CarPlan T-Cut Color Fast.

ווקס נוזלי המיכל פוליש וצבע במוצר אחד.

מכיל ווקס, פוליש נוזלי ופגמנט צבע. מתאים לכל סוגי הצבעים, מטאלי ורגיל ב-14 גוונים שונים.

מסיר בקלות כתמי פיח, לכלוך קשה ושריטות קלות.

רק לבחור את הגוון הכי מתאים לרכבך, אין צורך בהתאמה מושלמת."

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איי קנו טו ריד אינגליש, שאלתי אם למישהו יש נסיון והאם זה באמת עובד?

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בזבוז לקנות את זה בטוש.

עושה את אותה עבודה בדיוק של המשחה להורדת שריטות של CARPLAN רק ששם הכמות של החומר גדולה הרבה יותר.

פה זה גימיק בתור טוש , זה מתחבר לאנשים לעין ולמוח שהטוש "צבע" להם את השריטה.

פורסם

שלום שוב.

אם כך אשאל-איפה ניתן למצוא צבע לצביעה עם מכחול בצבע שמפניה?

(צבע שתואם את צבע הרכב ובכמויות קטנות(לא חצי ליטר /ליטרׂ)?

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם

תרשום את יצרן הרכב + קוד הצבע ותעשה חיפוש באי-ביי, למשל: Toyota 040.

תגיע למוכרים שמייצרים צבע לפי הזמנה. הזמנתי פעם קיט תיקון כזה ויצא שהכל כולל הכל עלה כמה עשרות שקלים. פנה אלי בהודעה פרטית אם תרצה פרטים נוספים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יש לי שריטה באכב שהמשחה טישטשה אבל עדיין היו רואים,הטוש עשה עבודה טובה יותר. מה שבמשחה משאירה סימן במקום תיקון שהוא בולט יותר מהטוש.

הטוש עושה שיכבה דקה כך שלא צריך לעשות פוליש.

לגבי הבחור שאמר שזה יכול לרדת בשטיפה,אני אעדכן במשך אם זה באמת ככה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

היו לי ברכב סימני סווירלס אגרסיביים במיוחד על מכסה המנוע... חבר נתן לי להשתמש ב-TURTLE WAX COLOR BACK RESTORE בבקבוק האדום והיה שיפור משמעותי.

כמובן שזה לא מעלים את הסווירלס אבל זה נראה הרבה פחות גרוע ואפילו העלים כמה שריטות שבלטו קודם לכן.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם
גם אני מתעלק.

בסדרת ה T CUT יש גם מוצר שנקרא T-Cut color fast scratch remover שמגיע בשפופרת בצבע הרכב.

ההשערה שלי שהחומר הוא למעשה פוליש המכיל פיגמנט צבע אשר ממלא את מקום השריטה ולמעשה כך צובע אותה מה שיוצר אפקט טשטוש.

האם למישהו יש נסיון עם המוצר? אינסטלטור עם פורד אקונוליין חנה לי על הדלת והשאיר מזכרת נאה בדמות שריטות שטחיות ועמוקות שפוליש לא מסיר. השריטות מאוד דקות כך שצביעה עם מכחול (דק ככל שיהיה) לא תהיה טובה. פוליש כזה שחודר פנימה, אם אכן כך הוא עובד, נשמע כמו פתרון אידאלי.

איתמר.

יצא לי להתייעץ לגבי החומר עם השירות של קארפלן בארץ.

לטענתם זה אותו החומר שנמכר גם בבקבוק הגדול

רכשתי

במילה אחת?. אכזבה.

לא מטשטש סווירלס, לא ממלא שריטות קלות ויורד אחרי השטיפה הראשונה.

החומר נותן ברק יפה ומחייה את צבע הרכב, לא יותר מזה. אתה מוזמן אלי להתנסות (קניתי את האדום, ככה שזה יתאים לך גם)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אין סיכוי שדבר כזה יעלים או יטשטש שריטות של חתולים על צבע לבן?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
גם אני מתעלק.

איתמר.

אני השתמשתי במוצר הזה על צבע כסוף (קניתי פה). זה אכן פוליש עם פיגמנט. לשריטות עמוקות הוא לא הועיל בכלום (קשה לי לומר אם היה טשטוש כלשהו), אבל על שריטות יותר שטחיות הוא עשה עבודה טובה. כמה שריטות נעלמו לחלוטין וכמה טושטשו ממש טוב. החומר הזה הסיר כמה שריטות שפוליש עדין (מאוד) של סונקס לא הצליח - אני מניח שזה בעיקר כי הוא קצת יותר אגרסיבי. יתכן מאוד שפוליש בינוני-אגרסיבי יעשה את רוב העבודה שהמוצר הזה עושה, אך סך הכל אני מרוצה. לגבי עמידות לאורך זמן, אני לא יכול להעיד - הרכב עבר מאז רק שתי שטיפות ונראה שאין שינוי במצב.

לא צילמתי את המצב לפני, אך אשתדל לצלם מחר את האחרי ולתאר מה היה לפני כדי להמחיש.

פורסם
אין סיכוי שדבר כזה יעלים או יטשטש שריטות של חתולים על צבע לבן?

את זה אני מתכנן לגלות בקרוב. אתמול, כמה שעות לאחר ששטפתי את הרכב, חתול החליט לצאת לטייל עליו מהקצה האחורי (רכב האצ'בק, איך הוא הצליח? :shock: ) כל הדרך אל מכסה המנוע. אז חוץ מקצת בוץ לכל אורך הרכב, ראיתי גם שריטות קלות על מכסה המנוע.

הפעם אשתדל לתעד לפני ואחרי.

פורסם

מניסיון, הטוש הזה ממש לא ממלא שריטות או רק משאיר אחריו פס נוזלי בצבע שקוף.

הטוש לא יעיל לצבעים בהירים כי הוא מדגיש (או שיותר נכון גורם לשריטה להראות יותר כהה).

הטוש יעיל ב-50% רק לשריטות שטחיות בצבע כהה וגם זה בערבון מוגבל כי לאחר מס' שטיפות החומר שהטוש מוציא יורד.

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

טוב,עידכון קטן,אז לאחר שעברה יותר משנה,גם אצלי וגם ברכב של אבא שלי,הטוש לא יורד,לא לאחר פלסטלינה ולא לאחר ושטיפה קבועה מידי שבוע,רק כשיש טל על הרכב רואים את הפס של הטוש,מעבר לזה קשה לשים לב אליו,אני מרוצה ובהחלט ממליץ על המוצר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

יש עוד מישהו שהתנסה עם המוצר ורוצה להמליץ?

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

• תוכן חדש...