Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

על איזה גודל שריטה השתמשת עם הטוש?

והאם היא הייתה עמוקה?

כי רשמתי גם הסיקור שהטוש טוב לשריטות שיטחיות ולא עמוקות.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הבעיה שטושים כאלה משאירים סוג של פס ברוחב הראש של הטוש, מעין פס כהה של הלכה שהוא מכיל..

זה פיתרון פשוט למישהו שלא ממש רוצה להתעסק עם פוליש וכאלה ולא מעניין אותו, יש כאלה שלא איכפת להם ולדעתי בצבעים כהים בלבד זה יהיה מטושטש יותר לראייה.

בפועל ובתאכלס הכי טוב זה לבצע תיקון TOUCH UP עם מכחול בצורה מקצועית וצבע אמיתי + לכה לפי קוד צבע, אבל זה פי כמה וכמה שעות עבודה ומאמץ

Opel Adam S 2017

פורסם

אז זהו,שהזמנתי טוש עם צבע לפי הקוד,מצד אחד צבע מהצד השני לכה,שבוע הבא מבטיח סיקור ואז יהיה מעניין להשוות.

הקפלן טוב לשריטות קטנות,שאז הפס הזה לא ניראה בולט.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אז זהו,שהזמנתי טוש עם צבע לפי הקוד,מצד אחד צבע מהצד השני לכה,שבוע הבא מבטיח סיקור ואז יהיה מעניין להשוות.

פורסם

אתה מדבר על הקרפלן או הטוש צבע?

פורסם

אני אשמח גם לתמונות - תודה!

פורסם

כמו כול סיקור שלי יהיו כמובן תמונות לפני ואחרי.

פורסם

אני אתנחל על השרשור קצת,

יש לי מזדה 3 לבנה[עלפי מזדה קוד צבע הוא 34K] יש לי אפשרות להזמין קיט OEM של מזדה שכולל צבע בסיס,צבע ולכה.

כיצד עליי להתנהג עם הצבע בסיס והצבע עצמו[את הצבע הבנתי שאפשר לערבב עם הלכה,אז את הצבע בסיס פשוט לשים לפני? כמובן ניקוי איזורי עם IPA וליטוש נקודתי לפני]

• תוכן חדש...