Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן. לפני כמה ימים פתאום התחילה אצלי בעיה מוזרה מאוד.

כשאני מנסה לפתוח דפדפן(כרום) אני מקבל הודעת שגיאה. אחרי כמה פעמים שאני מנסה לפתוח רק אז הוא נפתח רגיל.

בעיה בטעינת אתרים, בפתיחת טאבים חדשים, נגיד אני פותח טאב וזה לא טוען את האתר, אם אני מנסה להכנס ישירות מהעמוד שאני נמצא בו במקום לפתוח בטאב חדש, זה נכנס.

ניסיתי גם באקספלורר, ניסיתי אפילו להתקין פיירפוקס. אותו דבר, לא עזר.

בדקתי וירוסים, אין.

עשיתי ניקיון עם spybot, עדיין לא עזר.

אני מצרף צילום מסך של ההודעות שגיאה

error.jpg

פורסם

האפשרות הראשונה ולדעתי הטובה ביותר לעשות במקרה כזה הוא להשתמש בכלי שחזור המערכת ולחזור כמה ימים אחורה ללפני שהתחילה לקרות התופעה.

לראות אם חוזרת התקלה, אם לא, תריץ סריקת אנטיוירוס ותמשיך בדרכך.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אין לי אפשרות לחזור לנקודה מספיק מוקדמת בשחזור

המקסימום שזה נותן לי זה לפני התקנת תוכנה אחת או שתיים אחרונות, ואלה תוכנות שהתקנתי בגלל הבעיה

פורסם

תראה אם לפני שהבעיות התחילו התקנת איזו תוכנה חדשה או אולי עשית עידכון לתוכנה כלשהי או לויינדווס. אם כן, תמחק ותראה.

הבעיה של טעינת האתרים נשמעת כמו בעיות בהגדרות פרוקסי או שרתי DNS. תראה שההגדרות תקינות(פנה לספק שלך על מנת לקבל הגדרות נחוצות).

קצת מוזר לי שהבעיה של הTIMEOUT קופצת בכל דפדפן. זה מצביע לדעתי על בעיות בקבצי הווינדווס.

כאילו שיחקו לך במחשב קצת.

Mazda 2 2013

פורסם

כלי ה FIX-IT אכן נחמד לשימוש, אך לא תמיד קולע למטרה. יפה שעזר לך במקרה זה.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תוכן חדש...