Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סאן פילם בר"ג- השחרת חלונות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

הייתי אצלו עם המכונית, מכונית קטנה, השחרת 3 חלונות אחוריים, 2 צדדייים+ משולשים ושמשה אחורית עם החומר האיכותי שלו שמונע מהחום להיכנס (לפי הניסוי עם הנורה שהוא מדגים), ההצעה שקיבלתי היא 1500 שח, לא נראה מוגזם?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם אני הייתי אצלו עם סי 4 פיקסו וקיבלתי הצעת מחיר פי שתיים ממה שאתה קיבלת אבל לי יש הרבה יותר חלונות .וגם ויתרתי על סאן פילם כי המחיר לא הגיוני.

C4 PICASSO 1.6THP

PEUGEOT 206 XS

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני עשיתי אצלו את שני האחוריים, את שני המשולשים ואת החלון האחורי עם החומר האיכותי יותר שמונע מעבר חום.

אכן מחיר גבוה מעט אבל הוא עושה עבודה מדהימה ומראה לך את ההבדל בין החומרים המקובלים בשוק לבין החומרים

שהוא משתמש בהם - ההבדל הוא עצום.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• ספונסר פורום

אתה מוזמן ליצור קשר עם דוד מסדנת אודיבה ארט אשר גם מתמחה בתחום.

כאן תוכל לראות עבודות של הסדנא וכאן תוכל לקראת חוות דעת עליה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מצטרף להמלצה על דוד מאודיבה ארט! עשיתי אצלו בערך כל מה שעשיתי ברכב - השחרת חלונות (יש אחריות), השחרת גריל מקדימה עם מדבקה ייעודית והשחרת בית מראות עם מדבקה ייעודית. הבחור מעולה! והמחירים הרבה פחות שוחטים.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...