Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אצלי המאזדה 3 מגיעה לצריכה של 1:7 - בנהיגה עירונית בחיפה (וצריך להוסיף - בידיים של האשה והילדים שהנהיגה שלהם לא עדינה במיוחד). בבין עירונית פחות מ-12 קמ"ל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אצלי המאזדה 3 מגיעה לצריכה של 1:7 - בנהיגה עירונית בחיפה (וצריך להוסיף - בידיים של האשה והילדים שהנהיגה שלהם לא עדינה במיוחד). בבין עירונית פחות מ-12 קמ"ל.

יש לך כנראה בעיה באוטו-הרכב ממוצע לחלוטין ומציג צריכה של 1-10/11-אם היה כל כך בזבזני לא היה נהפך לרכב הנמכר ביותר בישראל.

http://www.kml.co.il/Car/%D7%9E%D7%90%D7%96%D7%93%D7%94_3_2008_3518

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

מניסיון - מאזדה3 בנהיגה בין-עירונית עדינה יכולה לגמוע גם 15 ק"מ לכל ליטר. באופן כללי לא יותר בזבזנית מהטויוטה הקורולה (שאמורה להיות חסכונית) - סביב 10-11 ק"מ לליטר לנסיעה מעורבת.

דלק- הוא עושה בנסיעה רגועה 1/11 בלי מזגן,בנסיעה פרועה יותר הוא עושה 1/6-7.

השאלה האמיתית היא - למה שמישהו ירצה לנהוג באופן פרוע על שברולט אופטרה?

פורסם

התשובה-כי אחרת היא לא זזה :-D

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
יש לך כנראה בעיה באוטו-הרכב ממוצע לחלוטין ומציג צריכה של 1-10/11-אם היה כל כך בזבזני לא היה נהפך לרכב הנמכר ביותר בישראל.

http://www.kml.co.il/Car/%D7%9E%D7%90%D7%96%D7%93%D7%94_3_2008_3518

מה אתה אומר ? .הישראלים הם עם שהולך לפי "תופעת העדרר" וייקנו רכב אך ורק לפי "כי זה מה שהשכן מחזיק " .לאבא של אשתי יש כזו והיא אכן "שותה" 1 ל-8 והרכב חדש (2011).

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם
מה אתה אומר ? .הישראלים הם עם שהולך לפי "תופעת העדרר" וייקנו רכב אך ורק לפי "כי זה מה שהשכן מחזיק " .לאבא של אשתי יש כזו והיא אכן "שותה" 1 ל-8 והרכב חדש (2011).

*לאבא של אשתי-עוד קלישאה ישראלית ידועה :)

• תוכן חדש...