Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם זה דיזל הוא עושה 1 ל7. אצלי בנזין עשה 1 ל3 כמו שקודמי רשם.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הדלק זה לא מה שמעניין אותי. יש לי עוד רכב (חסכוני) ואני לא מתכוון ליסוע הרבה עם היוקון

והבנתי שהוא עושה יותר לכיוון של 1:5 כנראה שזה לא נכון?

ומה אתם אומרים על הק"מ ביחד עם השנה, זה סיכון גדול מדי?

פורסם

אתה לא משתכנע מאנשים שיהיה להם יוקון כזה שהרכב עושה 1 ל3? אני מכיר מישהו שהיה לו יוקון דיזל ועבר לבנזין, זה היה רכב לסופי שבוע לטיולי שטח - הוא פשוט בכה בגלל צריכת הדלק של דבר הזה. אם תיקח יוקון בנזין, אל תגיד שלא אמרנו לך. :)

מנוע חזק, סאונד מטריף וממכר של V8 אמריקאי על כף אחת של המוזניים ועל כף השנייה צריכת הדלק.

אם לחץ שמן תקין הקילומטרז' הזה כלום בשביל הרכב. עדיף לקחת יוקון משנתון מתקדם יותר, למשל 1996 - מנוע הרבה יותר חזק.

עיצה ידידותית: קח דיזל חסכוני יחסית וחזק. בנוסף לכל מדובר על מרכב 2 דלתות סקסי. כמה שאני מתגעגע לרכב הזה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אני שוקל אם לקנות יוקון 93 בנזין עם מעל ל350,000 ק"מ

לברוח כמו מאש?או שאפשר לשקול דבר כזה ברצינות?

הכול עניין של מחיר מול צרכים ותועלת שלך מהרכב מניסיוני במכוניות אמריקאיות הן לא ניגמרות לבד במשפחתי יש c-10 מודל 79 בנזין וכן בסילוראדו בנזין v-8 2002 ובנוסף סבארבן בנזין מי שנוהג באמריקאית קשה לעבור למשהו אחר ,בעבר היו 7 ספארי , ונדורה , סונומה , בלייזר גימי כולם היו בנזין .....ועדיין אומר רק בנזין ללא מערכות גז מי שרוצה מערכת גז ברכב אמריקאי שלא יקנה רכב מסוג זה ...

הרכב נמכר ועכשיו יש חלקים למכירה

פורסם
אתה לא משתכנע מאנשים שיהיה להם יוקון כזה שהרכב עושה 1 ל3? אני מכיר מישהו שהיה לו יוקון דיזל ועבר לבנזין, זה היה רכב לסופי שבוע לטיולי שטח - הוא פשוט בכה בגלל צריכת הדלק של דבר הזה. אם תיקח יוקון בנזין, אל תגיד שלא אמרנו לך. :)

מנוע חזק, סאונד מטריף וממכר של V8 אמריקאי על כף אחת של המוזניים ועל כף השנייה צריכת הדלק.

אם לחץ שמן תקין הקילומטרז' הזה כלום בשביל הרכב. עדיף לקחת יוקון משנתון מתקדם יותר, למשל 1996 - מנוע הרבה יותר חזק.

עיצה ידידותית: קח דיזל חסכוני יחסית וחזק. בנוסף לכל מדובר על מרכב 2 דלתות סקסי. כמה שאני מתגעגע לרכב הזה.

מה ההבדל בין המנועים של 96 לעומת המנועים שהיו לפני כן?

והאם יוקון דיזל לא יהיה יקר יותר באחזקה שלו וככה בעצם העלויות של הדלק של הבנזין יתקזזו לי במילא עם האחזקה של הדיזל?

פורסם
מה ההבדל בין המנועים של 96 לעומת המנועים שהיו לפני כן?

והאם יוקון דיזל לא יהיה יקר יותר באחזקה שלו וככה בעצם העלויות של הדלק של הבנזין יתקזזו לי במילא עם האחזקה של הדיזל?

מנועי מודל 96 גירסה משופרת למנועים הישנים ומערכת הזרקה חסכונית יותר מבחינת איכות לדעתי הישנים יותר עמידים לאורך שנים ....

הרכב נמכר ועכשיו יש חלקים למכירה

פורסם

יוקון 2 או 4 דלתות מנוע 5.7 או 7.4 למשפחה היה יוקון 93 מנוע בהמי הרכב בלע דלק בכמויות אבל כל לחיצה על הדוושה תענוג,נסענו בו על החולות של ניצנים בזמנו התחפרנו,הוצאנו אויר מהגלגלים והרכב שט על החולות,רכב מהנה לנהיגה,במנועים האלו דלק והרבה וסע,שווה לבדוק את הרכב מכנית,ושוב שיקולים לשטח יש רכבים יותר טובים נכון להיום.

עופר בן צבי

פורסם
יוקון 2 או 4 דלתות מנוע 5.7 או 7.4 למשפחה היה יוקון 93 מנוע בהמי הרכב בלע דלק בכמויות אבל כל לחיצה על הדוושה תענוג,נסענו בו על החולות של ניצנים בזמנו התחפרנו,הוצאנו אויר מהגלגלים והרכב שט על החולות,רכב מהנה לנהיגה,במנועים האלו דלק והרבה וסע,שווה לבדוק את הרכב מכנית,ושוב שיקולים לשטח יש רכבים יותר טובים נכון להיום.

היוקון 7.4 צוידו במנועים של הסברבן היה אותם בכוח הרב לאומי בסיני בזמנו והם הוצעו למיכרזים,היו לבנים 2 דלתות.

עופר בן צבי

פורסם

הלוואי עלי 7.4

במחיר של הדלק היום לא כדאי לקנות יוקון כזה, עושה בערך 1:3

לי יש gmc sierra 1987 מנוע בנזין TBI והוא אוכל בממוצע ליטר ל5 ק"מ, וזה על גיר 3 הילוכים,

ביוקון יש גיר 4 הילוכים, אני מאמין שתוכל להוציא ממנו 1/6,

יוקון זה רכב משגע, נהגתי על אחיו השברולט טאהו,

באמת רכב מגניב!

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

עם הסברבן 5.7 , מיליון ק"מ על המנוע המקורי שלא נפתח מעולם הממוצע הוא 4.6 ק"מ לליטר.

ד"א, הסברבן עמד חודשיים וכשבאתי להניע הוא סירב, אז מכרתי לברזל :-(

haters will hate

פורסם

ד"א, הסברבן עמד חודשיים וכשבאתי להניע הוא סירב, אז מכרתי לברזל :-(

אני הייתי יורה בך!!!! למה לעאזזל לברזל???

עכשיו ברצינות, סוברבאן זה רכב שבנוי כמעט כמו אצלי, אין דבר יותר פשוט מלתקן אותו במעט תיקונים שהוא באמת צריך,

ותתפלא כמה תחזוקה מונעת יכולה לעשות טוב איתך ועם הרכב שלך,

לך...לך תנהג על אינפיניטי :-P

(שיהיה לך מברוק!)

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

מה בדיזל יקר יותר לאחזקה? לגבי טורבו, משאבת סולר ותיקונים - אני לא יודע, מעולם לא התקלקל אצלי כלום וכמה שאני יודע מכלולים האלו לא ממש בעיתיים, אולי למאט משאבת סולר שיש לה איזה חיישן שעלול להתחמם ולהשרף אבל יש שפצור.

הדיזל זול יותר לאחזקה כי סולר זול יותר והוא חסכוני יותר.

פורסם
אני הייתי יורה בך!!!! למה לעאזזל לברזל???

עכשיו ברצינות, סוברבאן זה רכב שבנוי כמעט כמו אצלי, אין דבר יותר פשוט מלתקן אותו במעט תיקונים שהוא באמת צריך,

ותתפלא כמה תחזוקה מונעת יכולה לעשות טוב איתך ועם הרכב שלך,

לך...לך תנהג על אינפיניטי :-P

(שיהיה לך מברוק!)

תשמע, הרכב עשה את שלו, אחרי מיליון ק"מ המזגן נחלש, החלונות עבדו לאט יותר, מושב הנהג נקרע והצבע כבר איבד את הזוהר.

פירקתי את המצבר ואת ההד יוניט. לפעמים צריך להגיד שלום, נראה לך שהייתה בעיה להניע את הרכב עם כבלים? פשוט נמאס לראות אותו....

אני באמריקה, יותר זול לקנות עוד אחד

http://losangeles.craigslist.org/search/cto?query=Tahoe&srchType=T&minAsk=1500&maxAsk=&sort=priceasc&hasPic=1

haters will hate

• תוכן חדש...