Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5016 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היי,

האם במקרה מתחיל לך חלודה על הברגים של הגלגלים?

לא, שום חלודה.

אבל יש לי הרבה תקלות אחרות :x

נהגים מטומטמים לא מתים, רק מתחלפים...:evil:

"יום רע במסלול עדיף על כל יום טוב במשרד" :twisted:

Megane RS265 Cup, Megane RS250, Mazda3 5D 2L

פורסם

אצלי מופיע בכל גלגל לפחות אום אחד עם חלודה,

חשבתי לקנות כיסויים של רנו בEBAY.

איזה תקלות יש לך?

איפה אתה מטפל ברכב?

פורסם

החלקים המשופרים של K-TEK מפורסמים עוד מיימי הקליאו 172 אבל רובם התגלו כחרטא אחת גדולה ובלא מעט מקרים המקורי עלה על המשופר, ואלה שכן היו משפרים משהו הואליו פור מאני היה לא משתלם

סמוך על הצרפתים שהם סחטו את המיץ עד הקגמ והכס האחרון שיכלו לסחוט מהרכב, וכל שיפור נוסף יהיה באחוזים מאוד קטנים ויעלו הרבה כסף

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם
אצלי מופיע בכל גלגל לפחות אום אחד עם חלודה,

חשבתי לקנות כיסויים של רנו בEBAY.

איזה תקלות יש לך?

איפה אתה מטפל ברכב?

יש לי כל מני רעשים, חריקות ורקרקושים לא ברורים ועוד כמה תקלות שקיבלתי עם הרכב כמו הגה שנוטה שמאלה.

מחר אני מכניס את הרכב למוסך המרכזי בראשון עם רשימה ארוכה של דברים שמפריעים לי ברכב שרכשתי לפני פחות מחצי שנה בתקווה שהכל יסודר ואני אצא מרוצה כי כרגע בא לי להחליף רכב :x

החברה במוסך מתיחסים מכבוד ומקשיבים לכל מה שיש לי כלקוח עם אחריות להגיד ומשתדלים לרצות ולעשות את המקסימום.

אני מיחצן אותם כי הם נותנים שרות שאני לא מכיר בארץ, אבל תאמין לי שאני יודע גם לקטול כשצריך.

אני אמשיך לחזור לשם כל עוד היחס והשירות טובים.

אחרי שיסדרו את כל התקלות ואחרי שאעלה את הרכב על dyno אני אתן סקירה רחבה יותר באתר :) 

נהגים מטומטמים לא מתים, רק מתחלפים...:evil:

"יום רע במסלול עדיף על כל יום טוב במשרד" :twisted:

Megane RS265 Cup, Megane RS250, Mazda3 5D 2L

פורסם

הדאון פיפ שמציע האתר הראשון,הוא באותו הקווטר כמו המקורי?

70מ'מ זה מגיע במקור לא?

כרגע נראה שסופרספרינט הם היחידים שיש להם דאון פיפ,כול שאר החברות עושות צנרת מלאה בלי דאון פיפ.

יצא לכם לראות עוד חברות שמיצרות?

פורסם

אצלי יש הרגשה משונה עם הקלאצ',

כאילו הוא משוחרר,והעברה של הילוכים בסל"ד נמוך כאילו לא עוברת חלק,כאילו הקלאצ' לא מחוזק

יש לך משהו כזה?

לפי החוות שלך במוסך

אני יקפוץ גם לבדיקה

פורסם
החלקים המשופרים של K-TEK מפורסמים עוד מיימי הקליאו 172 אבל רובם התגלו כחרטא אחת גדולה ובלא מעט מקרים המקורי עלה על המשופר, ואלה שכן היו משפרים משהו הואליו פור מאני היה לא משתלם

סמוך על הצרפתים שהם סחטו את המיץ עד הקגמ והכס האחרון שיכלו לסחוט מהרכב, וכל שיפור נוסף יהיה באחוזים מאוד קטנים ויעלו הרבה כסף

נכון.

מפורסם במיוחד הסיפור עם התושבת מנוע עליונה "משופרת" לקליאו של תמיר, שבכלל לא התאימה.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...