Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ממליץ לך בחום לא לדחות סיפוקים ולחיות כאן ועכשיו במקום לנשוך שפתיים לעוד שנה..

משפט קשה ביותר.

כל אחד חייב לבדוק לעצמו אם הוא יכול לחיות כאן ועכשיו על חשבון ה"אחר כך".

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תגובות 140
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בערך 40 אחוז יותר ממה שאני צורך ומשלם היום, פאק מי... :shock:

למה אתה חושב שאני על TS עכשיו? 30% הפרש לעומת ה-V6.

אם אתה יכול למכור את הרכב ב-18K ש"ח, לך על זה.

אני מבין את כאב הלב למכור רכב שאתה אוהב ומעריך במחיר בדיחה כזה, אך זה מה יש.

מצד שני, זה מקרב אותך בעוד 18K ש"ח להגשמת חלום.

התקציב, אם כך, עומד כבר על ~70K ש"ח.

המחירון של 159 2008 "בסיסית" הוא ~100K ש"ח.

עם קצת מאמץ, אני מניח שניתן לרכוש אותן ב-20% מתחת למחירון, כלומר 80K ש"ח, ממש ממש קרוב לתקציב שלך.

לדעתי, השדרוג מ-C5 במקרה זה יהיה משמעותי מאוד.

תבדוק אם אתה יכול למשוך עוד קצת את התקציב שלך [10-20K מעל התקציב המקורי] ולך להגשים חלום.

ממליץ לך בחום לא לדחות סיפוקים ולחיות כאן ועכשיו במקום לנשוך שפתיים לעוד שנה..

ה-159 תהיה הרבה יותר יקרה לאחזקה. הטיפולים יקרים יותר, הביטוח לא יהיה זול יותר, איתוראן ומרעין בישין כגון הא... והרכב יישא בכל העול - שוטף וכיף כאחד. לא הייתי ממליץ לעשות את זה, במיוחד ש-80K יקנו לך 159 מהראשונות, ורכב בן 5 כבר עלול לדרוש החלפות למיניהן - ותקציב אין, שלא לומר ז'.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

התקציב גם ככה מתוח עד למקסימום האפשרי, מי שמכיר אותי כאן יודע למה.

ההצעה שדיברתי עליה באה אחרי כמה חודשים טובים של העמדת הרכב למכירה, כך שמימוש מהיר משמעו הורדה משמעותית במחיר שגם ככה הוא מגוחך.

אני מניח שבעזרת השף המצב ישתפר באופן משמעותי בשנה הקרובה, לכן הנטייה להמתין.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

לא בתקציב עמיקם, ועל הסיטרואן הציעו לי 15 לפני כמעט שנה עוד לפני שדיברנו על מחיר רכישה.

ראה לעיל, תודה בכל אופן.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

חברים שלום,

ההחלטה היא להשאיר את הסיטרואן ולתחזק אותה לטווח הנראה לעין, ולא לרכוש כל רכב אחר\נוסף.

במקום לממן ביוקר רכב "eh" עכשיו, אני מעדיף לחסוך\להשקיע ולרכוש רכב מתאים יותר בעתיד הרחוק.

תודה רבה על העזרה של כולכם שהיתה חיונית לתהליך.

חג שמח,

אודי

Winston S. Churchill -

פורסם

ואני כבר חשסתי שהקפצת כי התחדשת ב E30 :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

לא עבר חודש מאז ההחלטה האמיצה והשקולה שלי שלא להחליף את הרכב, והנה אני בעלים גאה של אלפא 156 V6 ידנית...

הסיטרואן עדיין אצלי, ולמרות שהעמדתי אותה שוב למכירה, היא תשאר אצלי כל עוד לא מיבצעתי את האלפא גם לנסיעות מנהלה יומיות ולנשיאת כסא בטיחות.

אכן, חזק אופי אנוכי... :roll::twisted:

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...