Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם הנורות האלו יהיו מחוברות קבוע אתה לא תעבור טסט

מה זאת אומרת מחוברות קבוע? עכשיו התקנתי את הפנסים עצמם איפה שבמקור אמורים להיות פנסי ערפל של החברה בדגמים המאובזרים,וחיברתי אותם למתח של האורות חניה קידמיים בפנס.

זה בסדר?

Kia Forte 1.6 126 HP

פורסם

אוקי אז אני פשוט אוסיף מתג מתחת למכסה מנוע וכשאגיע למכון הטסטים פשוט אכבה את זה,לפי מה שאתה אומר אני מבין שלא אכפת להם אם זה לא דולק.

Kia Forte 1.6 126 HP

פורסם

זוהי התוצאה הסופית :) (כמובן שגם התווסף לו לד באור חניה קדמי) ועוד שאלה האם אני חייב להוסיף פיוז בכבל שיברתי למצבר (+)?

תצלום0097.jpg

תצלום0098.jpg

Kia Forte 1.6 126 HP

פורסם

ברור שחייב להוסיף נתיך.

תאורת הזו אסור שתעבוד יחד עם תאורה ראשית אחרת זה יחשב כפנסי ערפל ואז אתה עלול לקבל קנס.

בכל מקרה ההתקנה הזו כנראה לא חוקית, שים לב לתקנה הבאה:

350. (א) ברכב וכן בגרור ובנתמך לא יותקן פנס או מיתקן מפיץ אור, נוסף על הפנסים והאורות שנקבעו בתקנות אלה, אלא אם רשות הרישוי התירה התקנת פנסים נוספים או מיתקני תאורה נוספים.

• תוכן חדש...