Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(עזרה במציאת רכב) עד 60K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

החלטתי להחליף את המגאן 2006 שלי במשהו חדש יותר. היא הגיע לגיל שממנו מתחילות לצוץ תקלות בצרורות

אני מחפש רכב משפחתי בטוח (זה מה שהביא אותי לרכוש את המגאן מהשנתון הזה) , אמין ושלא יהיה שתיין כשהתקציב שלנו הוא עד 60K.

אנחנו נוסעים כ 15K ק"מ בשנה.

תודה.

פורסם

שלום dkfir,

בסכום זה תוכל למצוא מגוון רחב יחסית של רכבים משפחתיים בטיחותיים, אמינים וחסכוניים משנתון חדיש יחסית (2009 ואף למעלה מכך).

בדוק למשל את מיצובישי לאנסר החדשה. מדובר ברכב בטיחותי למדי שנמכר בכל הדגמים עם 7 כריות אוויר וזכה ל-5 כוכבים במבחן הריסוק. המכונית אמינה מאוד וצריכת הדלק טובה במעט מהמתחרות בקטגוריית המשפחתיות.

רכב נוסף שתוכל לבדוק למשל הינו פורד פוקוס, שגם הוא רכב בטיחותי מאוד (5 כוכבים, 6 כריות אוויר). בתקציבך תוכל למצוא בקלות רכב משנתון 2009 ומעלה, שמגיע כסטנדרט עם בקרת יציבות בכל רמות האבזור.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

פורסם

אהלן dkfir,

במידה והיית מרוצה מהמגאן - שקול לרכוש כזו בשנית. תוכל לרכוש בתקציב אחת 2009 מיד פרטית ומהדגם המאובזר.

אופציה נוספת שכדאי לשקול זוהי הניסאן טידה, אשר מצטיינת בצריכת דלק נמוכה ובאמינות מופתית. הן מגיעות עם 4/6 כריות אוויר ובקרת יציבות ESP כסטנדרט.

לשאלות נוספות אנו עומדים לרשותך.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תודה לנציגי אלדן וקרסו :)

יש למישהו המלצות משימוש עצמי ברכב ?

פשוט ההיצע כלכך גדול ופעם אחרונה שהתעדכנתי היה ליפני 4 שנים, כשקניתי את המגאן...

• תוכן חדש...