Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ריקול לבעלי שברולט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ראוי להזכיר כי על פי תקנות התעבורה, בעל רכב שלא יבצע את הקריאה לתיקון בתוך שישה חודשים, לא יוכל לחדש את רישיון הרכב ולא יוכל לבצע העברת בעלות.

זה משהו חדש או שזה כבר ממזמן? אם זה חדש, כל הכבוד למישהו. זה דבר חכם.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

קריאת השירות שפורסמה היום היא חלק מקמפיין עולמי של חברת GM.

חשוב לציין שמדובר בחשש לשסתום תקוע, מה שיכול לפגוע ביעילות הבלימה. אין סכנה בטיחותית.

רוב הסיכויים שמערכת הABS תקינה ובמקרה זה רק מחליפים את שמן הבלמים.

קריאות שירות (ריקול) אינן תופעות נדירות.

חשוב לציין כי המכוניות אינן מכוניות חדשות אלא משנות המודל 2007-2010.

לנוחיות לקוחותינו הרמנו אפליקציה (בהוצאה כספית) שבה יוכלו,דרך המחשב בבית, לבדוק אם מכוניתם נכללת בקריאת השירות.

במידה וכן, יוכלו הלקוחות לזמן תור למוסך.

במקרה הכי גרוע (כלומר אם יש צורך להחליף את יחידת הABS, מה שלא סביר שיקרה) תיקח קריאת השירות 3 שעות.

כל טענה נגד המפעלים הקוריאנים אינה רלוונטית, השנה היו קריאות שירות גם לפולקסוואגן,

ב.מ.וו ולרכבים רבים שיוצרו ביפן, ארה"ב ואירופה.

מפעלי GM בדרום קוריאה עוברים בקרת איכות קפדנית ככל המפעלים של GM בעולם.

ולראייה, הצלחותיהן העולמיות של המכוניות המיוצרות שם: קרוז, אורלנדו וכ', מכוניות שאי אפשר לטעון כנגדן שאינן איכותיות.

גיא משברולט

פורסם

איזו הצלחה עולמית בדיוק?

בצבא, לא הצלחתם עם האבאו שלכם, כל הקציני רכב מדברים על זה שהרכבים מתפרקים אחריי 100 אלף ק"מ, שותים דלק ולא מראים אמינות, המחירונים שלכם ברצפה, הרכבים לא מוצלחים, לא בטיחותיים בכלל (אולי החדשים בסדר, כמו הקרוז טורבו עם 10 כריות אוויר), וביחס ליונדאי או קיה אתם הרבה מאחור. יונדאי מראות אמינות גם אחריי 300-350 אלף ק"מ בצבא, והרכבים עוברים חיים מאוד קשים, הרבה שעות מנוע, הרבה נהגים, הרבה קריעה של הרכב, נסיעות בשטח ובמקומות לא סימפטיים וכו', והם מחזיקים את זה כמו גדולים.

וגם באירופה, יצא לי לראות יונדאי, דייהולט לא ממש ראיתי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני חושב שקשה להאשים את שבורלט האוואו למשל,הרי כולם יודעים שזה דייהו,צריך לתת לרכבים החדשים הזדמנות,לסוניק למשל,שהפתיעה אותי.

אני חושב ששברולט מאוד תירצה לשכוח את השם אוואוו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...