Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לא ממליץ על אלבר

zolshop
שימו לב! השרשור הזה בן 4097 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

בס"ד

הי חברים,

פתחתי לא מזמן שירשור לגבי קלאצ שהיה גמור לגמרי בקורולה 2008 , הקלאצ נהרס לאחר שנסענו בו בסך הכל כ3K.

אלבר טענו שהקלאצ לא באחריות כיון שהוא מתבלה, אני טענתי, שברכב רובוטי, נהג לא יכול לשרוף קלאצ ב3000 קמ, אלה הקלאצ היה גמור עוד הרבה לפני.

מה גם , עוד לפני שנסעתי אל המוסך, שאלתי את אלבר האם הקלאצ באחריות והם התחייבו בפני שעד 120K החלפת הקלאצ תהיה ללא תשלום.

בסופו של יום, המוסך פנה ליבואן, והיבואן הסכים להחליף על חשבונו את הקלאץ .

לסיכומו של עניין,

השירות שקיבלתי מאלבר היה מזעזע, מזלזל, "תעשה מה שבראש שלך", עוד הוסיפו והאשימו אותי שאני זה ששרף את הקלאץ, למרות שכל אדם נורמלי יודע שברכב רובוטי, לנהג אין שליטה על הקלאצ.

השירות של מוסך טויוטה ושל היבואן היה מעולה.

בימים אלו ממש, אני מכין כתב תביעה נגד אלבר, מקווה לעדכן בקרוב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

1. יש לי חוות דעת של מכונאי שמאשרת שהקלאצ היה כבר גמור כשהם מכרו לי את האוטו,

2. גם המוסך המורשה יבואן אומר בדיוק את אותו הדבר.

3. כמו כן, יש לי התחייבות שלהם שהלקאצ יוחלף ללא תשלום עד 120K, מזל שהקלטתי את השיחה עם המוקד.

4. הסיבה היחידה שנסעתי למוסך שהם עובדים איתו היא בשביל האחריות, אם הקלאצ לא באחריות מדוע הם התעקשו לשלוח אותי למוסך ספציפי?

5. כשיישמעו את ההקלטות של השיחות שלי עם המוקד, לא יהיה ספק, אחד מבטיח, השני מתנער, והשלישי מגדיל ואומר "גם אם הבטיחו לך זה לא מעניין אותי"

האחריות לשנה שלהם זה עבודה בעיניים, האחריות כוללת את הכל למשך שנה למעט חלק מתבלא, כל חלק באוטו הוא חלק מתבלא.

אני מתכוון לתבוע בתביעות קטנות את אלבר ואת הבעלים שלה באופן אישי, היופי בתביעות קטנות, שהוא יצטרך להגיע בכבודו ובעצמו לבית המשפט ולתת הסברים.

התביעה היא בעבור אובדן ימי העבודה שבהם הרכב היה מושבת כיון שאלבר היו צריכים להחזיר תשובה (אגב, אלבר עד היום, לא חזרו אלי בנושא.. ), הפרת חוזה בעפ, חוסר תום לב בזמן משא ומתן, וחוסר תום לב בזמן קיום חוזה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אלבר טענו שהקלאצ לא באחריות כיון שהוא מתבלה, אני טענתי, שברכב רובוטי, נהג לא יכול לשרוף קלאצ ב3000 קמ, אלה הקלאצ היה גמור עוד הרבה לפני.

אינני יודע על איזה מידע אתה מתבסס, אבל גם בתיבת הילוכים רובוטית שבה לכאורה לנהג אין שליטה על המצמד עדיין יכול להיות מצב שבו הוא נשרף. אם נעצרת בעליה ובמקום להחזיק את הרכב באמצעות הבלמים אתה משתמש במצערת, אתה תוך דקות ספורות תשרוף את המצמד.

קח עצה טובה בחינם: אם על זה אתה הולך לבסס את כתב התביעה שלך, רד מזה עכשיו לפני שייגרם לך נזק נוסף.

נ.ב.: למיטב ידיעתי, גם כאשר מדובר ברכב חדש מהיבואן עדיין לא ניתנת אחריות על המצמד, בדיוק מאותה סיבה שלא ניתנת אחריות גם על בלמים, מסננים או נוזל שמשות.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

על מה תתבע אם אפשר לדעת ?

באמת על מה תתבע ? הפסד זמן...? אני חושב שמיותר, וייגבה ממך השקעה נוספת אך לא בהכרח כדאית .

אם הסכימו להחליף את המצמד - אני הייתי מסתפק בזה.

הרי כבר נתת להם "פרסומת".

alfa 156 2.5.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם בסופו של דבר לא שילמת על החלפת המצמד, גם אני לא מבין על מה תתבע.

ואם אף אחד פה לא מבין, כנראה שגם השופט לא יבין. וההמשך ברור.

דני

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי התחייבות טלפונית שלהם שהנל באחריות. כשהגיע הרגע הם התנערו מהאחריות.

אני והמוסך פנינו ליבואן לקבל אישור החלפה, ולא אלבר.

זה שהיבואן הוא יבואן טוב, לא אומר שאלבר יכולים להתנער מהסכמים.

המשחק של אלבר עלה לי ב3 ימי עבודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום.

א.אין לך קייס לתבוע(אני ה5)

ב.למדנו שיבואן טויוטה נותן שרות טוב.

ג.לא נתקרב לאלבר בעצתך אפילו בשכירת רכב.

אז את הנזק התדמיתי כבר עשית להם-אין צורך לתבוע.

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם המטרה שלך היא לתבוע כדי "להראות להם" - רד מזה.

זה יתיש אותך, זה יבזבז לך זמן, אתה לא הראשון שתובע אותם והם ישחקו איתך מלוכלך ויתישו אותך בחזרה.

את חוות הדעת שלך עליהם הרבה רוכשים פוטנציאליים יקראו פה ויזהרו מראש.

מומלץ מאוד שתגבה את הטענות בראיות, כלומר תעלה מסמכים סרוקים או קובץ של שיחת הטלפון.

כך נראה ונשמע כולנו ונשתכנע עוד יותר.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בניגוד לתגובות הקודמות- היה ומה שפותח השרשור טוען לו, בחזקת "אמת דיברתי", ומגובה בניירת רלוונטית, אני סבור שיש

בהחלט מקום לתבוע, ואני גם מקווה שכך גם יעשה.

ברגע שאנשים יעמדו על זכויותיהם כנגד "שיטת המצליח" של "אירגונים גדולים מהם", רק טוב יכול לצאת מזה, לטובת כולנו.

מניסיון של מספר תביעות, ובניגוד לסטיגמות פופליסטיות הרווחות בציבור בימים אלו, אודות מערכת-המשפט, גם לשופטים/שופטות

יש common-sense, ובהינתן כל העובדות בצורה ברורה וחד-משמעית, הצדק גם נעשה.

אין בתגובתי כדי להביע עמדה לצד פותח השירשור או לצד אלבר, אף לא אחד מהמגיבים מצוי בפרטי המקרה, לא פותח השירשור הציג מסמכים לגיבוי טענותיו, ולא נציג אלבר.

אני מביע את דעתי באשר לעיקרון - "נעשה לך עוול [לדעתך], אתה מגובה בצורה רלוונטית ועינינית, אל תוותר, תתבע", רק טוב יכול לצאת מזה, לך ולכולנו כפרטים בחברה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי דעתי, נפלת על מוכר עצבני על משו .

אנחנו גם נתקלנו באותה בעיה שלך. וכל זה אחרי 3 שנים שהרכב בבעלותנו והאחריות של היצרן נגמרה וגם של אלבר.

בכל זאת פנינו לאלבר ונהנו משירות מקצועי באלבר בבאר שבע.

אלבר באר שבע זימנו אותנו אליהם, ולקחו אותנו למוסך מורשה לבדוק את הבעיה. בסופו של דבר הן אמרו לנו שהם לא נותנים אחריות על המצמד וגם תקופת האחריות עברה אבל הם יעזרו לנו מול היבואן .

וגם מצד היבואן נתלקנו בשירות אמין ומקוצעי שהוא החליף לנו חינם ובתוך שבוע. על חשבון אחריון היצרן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עצבני או לא עצבני, זה מה שעובדים של גוף גדול לא מבינים.

ברגע שעובד ממורמר מגיב ככה כלפי הלקוח, הוא מייצג את החברה ומבחינת הלקוח (ובצדק) אלבר אשמים, אפילו אם העובדים בסניף ב"ש מאוד שירותים.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4097 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...