Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

אני לקראת הזמנת חופשה בקוסטה בראווה, ואני מאוד מתלבט אם להשכיר שם רכב ולעשות סיבובים באיזור(ברצלונה למשל).

או שעדיף לסמוך רק על התחבורה הציבורית?

באם תמליצו לי על השכרה אשמח לדעת היכן וממי.

ועוד שאלה, האם WAZE תופס בספרד? בלי זה אני לא נוסע :twisted:

אשמח גם על המלצות על מקומות יפים, מסעדות, מועדונים וכ'ו באיזור לורט דה מאר שבו אני אשכון.(ועשיתי חיפוש ולא מצאתי הצעות מפורטות כל כך)

לתוהים הטיול הוא עם החברה, אני 22 היא 21.

מוצ'ו גרסיאס. :wink:

פורסם

הנושא נטחן עד דק בעשרות שרשורים בפורום. כדאי לך להריץ חיפוש. הנה דוגמא של שרשור עכשוי.

לברצלונה אל תנהג - אם יש רכבת סע בה, התח"צ בתוך העיר מצויינת ונהיגה עצמית תביא במקרה הטוב לבזבוז זמן וכסף ובמקרה הרע לדוח"ות ותאונות.

לגבי שאר האזור - אני יצאתי לטיולים מאורגנים, אבל השיטה שלי בתכנון טיולים היא בדיקה ברשת בכמה שלבים - בחירת יעדים ואתרים, בדיקת דרכי ההגעה אליהם ואז החלטה על אמצעי התחבורה.

וכמובן - הדבר הראשון שעליך לבדוק הוא אם החברות מוכנות להשכיר רכב לבני גילך ועם ותק הנהיגה שלך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ללא הנסיון העסקי הדרוש, גיבוי משפטי וכיס עמוק, לא הייתי משכיר רכב בקוסטה בראווה.

לשכור לעומת זאת, סיפור אחר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

חבל על הכסף וכאב הראש, יש רכבת בין ברצלונה לעיירות בקוסטה בראווה שיוצאת כל שעה ועולה בערך 11 יורו, אפשר גם לקנות כרטיס חופשי יומי. בברצלונה אתה לא רוצה להיות עם רכב.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

עקב אילוצים, או יותר נכון פדיחה שלי, המקום היעד התחלף לורנה :arrow:

אז מאשמח לקבל המלצות על ורנה בכל מה שנשאל מקודם :lol:

תודה רבה :-)

• תוכן חדש...