Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עברות תנועה - יש טעם (ולמי) להתלונן?

יבגניפ
שימו לב! השרשור הזה בן 4103 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אתמול בבוקר נסעתי במבשרת ציון לכיוון העליה לכביש 1 לתל אביב, בנתיב הימני מבין השניים שאפשר לפנות מהם. מאחורי הגיעה מונית, שהנהג שלה חתך אותי בלי לאותת ובלי כלום רק בשביל לפנות מהנתיב היותר שמאלי. כשהאור התחלף לירוק, האיש פשוט התחיל לעבור ימינה, באמצע הצומת והפניה, אל תוך הנתיב שלי. די בנס הוא לא נכנס בי ואחרי שהוא עבר, הבנתי שהוא בעצם רצה להגיע לאיזו תחנת אוטובוס שיש שם. לפי הפרצוף שלו הוא כמובן לא הבין למה צפרתי ולא בטוח שבכלל הבין שעשה איזה 3-4 עבירות תנועה גסות במרווח זמן של פחות מ-2 דק'.

כמובן שלא עצרתי לריב איתו (הוא לא היה מבין למה זה מאוד מפגר לפנות מנתיב שמאלי, כשאתה יודע שאתה צריך לעצור בצד הימני של הכביש ברגע שאתה פונה - מבחינתו נתיב פנוי כנראה מחייב שיהיה בו מישהו ולא משנה מה). השאלה היא האם מישהו פעם ניסה לעשות משהו בסיטואציה כזו? אני מביא כאן דוגמא של מונית, אבל זה נכון גם לגבי רכבי ליסינג, או כל דבר דומה. מישהו פעם ניסה להתקשר ולהתלונן למוקד הרלוונטי או לכל גוף אחר? אתם חושבים שיוצא מזה משהו, או שזה בזבוז של 30 שניות של שיחת טלפון והכמה אגורות שזה עולה?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תנסה לשלוח מכתב לאגף התנועה במשטרה,

לדווח על המקום הזה כמועד לעברות תנועה של נהגים בריוניים,

יכל להיות שיפנו לשם ניידת על מנת לסכל את ההתנהגות הזו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למרות שזה מעצבן ולמרות רצון האזרחות הטובה שלך - לדעתי חבל לבזבז על זה אנרגיה מיותרת.

לא נראה לי שבמשטרה יעשו משהו (כלומר - אני אהייה מאוד מופתע אם כן).

לא אגיד לך "חבל שלא צילמת את האירוע" - כי אם היית לבד - קרוב לוודאי שגם אתה היית עובר עבירה בעצם הצילום.

מעניין אם היה נשלח סרט שמתעד עבירה למשטרה, מה היו עושים.

alfa 156 2.5.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האיש פשוט התחיל לעבור ימינה, באמצע הצומת והפניה, אל תוך הנתיב שלי

נס?:roll:

עדיף לעקוב בקפידה אחרי נהגים מסביבך כי מה שקרה יכול לקרות, במקרה הספציפי זו הייתה מונית, אבל בעשרות מקרים אחרים זה יכול להיות רכב פרטי. יש המון נהגים שפונים וחותחים את הנתיב השני, פשוט צריך להסתכל ולהערך מראש לאפשרות כזאת ואז לא יהיה צורך בנס כדי שלא יקרה משהו.

אני מתפלא שאתה נדהמת ממקרה הזה כאילו קרה לך בפעם הראשונה. אני רואה דברים דומים כימעט כל יום.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מנסיוני, בפגע וברח שנעשה לרכב שלי זה ממש לא נגמר ב-30 שניות שיחת טלפון או מכתב. יחייבו אותך להגיע להעיד בתחנת משטרה. במקרה שלי היות והנזק היה מאוד קטן ויתרתי על התביעה וגם בשביל לוותר על התביעה הייתי צריך לשלוח מכתב בפקס שאני מוותר על התביעה.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נס?:roll:

עדיף לעקוב בקפידה אחרי נהגים מסביבך כי מה שקרה יכול לקרות, במקרה הספציפי זו הייתה מונית, אבל בעשרות מקרים אחרים זה יכול להיות רכב פרטי. יש המון נהגים שפונים וחותחים את הנתיב השני, פשוט צריך להסתכל ולהערך מראש לאפשרות כזאת ואז לא יהיה צורך בנס כדי שלא יקרה משהו.

אני מתפלא שאתה נדהמת ממקרה הזה כאילו קרה לך בפעם הראשונה. אני רואה דברים דומים כימעט כל יום.

כן התנסחתי לא טוב. זה לא היה נס. פשוט הייתי ערני, למזלי הרב, ובלמתי :)

אני לא נדהם, אני פשוט מתעצבן כל פעם מחדש ותוהה אם יש מה לעשות, חוץ מלהתעצבן :) אבל כנראה שלא באמת..

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש מה לעשות: לא להתעצבן. הרי אומרים שלהתעצבן פירושו להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים. אני לא מתעצבן, כי עצבים לא מקדמים על הכביש לשום דבר חיובי. אם הייתי תעצבן על כל אדם שחתך, עשה עבירה, נהג בצורה מסוכנת - ביום אחד הייתי מאבד את כל השיערות על ראשי.

אין לך מושג כמה עבירות אני רואה כל יום. שלשום למשל מישהו חתך אותי בפנייה שמאלה, כלומר פנה שמאלה לא מנתיב פנייה.

אז הייתי ערני וזהיר וכל זה הסתיים בשקט ללא סיכון. מישהו אחר היה נכנס לו לדלת והיה פקק תנועה מטורף באחת הצמתים העמוסים בארץ ובמקום להגיע הביתה בזמן כולם היו סובלים.

בתחילת השבוע גברת אחת הייתה בנתיב פנייה שמאלה, רמזור היה אדום, נפל לה האסימון שהיא התבלבלה בפנייה, בלי לחשוב פעמיים מנתיב שלה (להזכירכם: אור אדום!) היא חתכה חזרה לנתיב נסיעה ישר בו רכבים נוסעים על 80+ (כביש בין עירוני): חריקות צמיגים של רכב שהיא חתכה, צפירות והיא נסעה לה כאילו לא קרה כלום תוך סיכון. בכלל מצלמותץ מהירות האלה על קטעי כביש ישרים ובטיחותיים איפה אין תאונות אף פעם.

צריך להבין שבתור נהג מה שאפשר לעשות זה להגיע במקסימום בטיחות ליעד שלך תוך מינימום ריגושים. זאת המטרה שלי בכביש. אני יוצא כדי להגיע מנקודה A לB ואני רוצה שזה יהיה רגוע ככל האפשר.

משטרה צריכה לעכוף עבירות בריונות, מצלמות צריך להתקין בכל צומת שיצלמו רכבים שמבצעים עבירות חמורות. לא תזיק מצלמה בכל מעבר חצייה גם. אבל מה קורה בפועל? יש מצלמות מהירות בקטעים ה"מסוכנים" ביותר על הכביש, למשל ליד מחלף קיסריה (כביש החוף) אחרי ירידה על כביש ישר וטוב שמים מצלמת מהירות. כמובן לפני המצלמה יש סימנים שחורים של צמיגים - אנשים בלמו בלימות חירום כדי לא לקבל קנס, הרי לקבל דו"ח סתמי על מהירות יותר מפחיד מלאבד חיים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה סתם תכביד על המשטרה האומלה שלנו עוד עבודה..חוץ מלאכול בורקסים הם לא יודעים לעשות הרבה.

למה התגובה הזאת טובה בדיוק?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כי הוא משתמש חדש, ואין לו מספיק הודעות,

לכן הוא לא יכל לשלוח הודעות פרטיות/להגיב באוף טופיק או להעלות תמונות,

כנראה שהמטרה היא להעלות את מונה ההודעות שלו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4103 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...