Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ברשותי סאב לא מוכר, שפתחתי את התיבה של הסאב ראיתי מעגל חשמלי שמחובר בטור לסאב כלומר: כניסה של המערכת לסאב -> מעגל חשמלי -> חיבור לסלילים של הסאב.

לפי ההבנה שלי זה פילטר האם אני צודק? ואם ברצוני "לכוון" את הפילטר שירד יותר נכון וככה הסאב לא "ידבר" יש איזה מדריך לעשות זאת? [יש לי ידע בסיסי בחשמל ורב מודד] חפשתי ולא מצאתי אם תוכלו לכוון אותי מה להקליד בחיפוש זה יכול לעזור:roll:

פורסם

אם מדובר בסטאפ ביתי אני ממליץ בחום לבנות פילטר Low Pass מסדר רביעי אקטיבי, גם ניתן לכיוון וישמע יותר טוב.

אני לא מת על פילטרים פסיביים.

אם זה סאב לרכב תשלוף את הפילטר החוצה ותחתוך אותו דרך המגבר.

פורסם

אני מאוד מפקפק אם מדובר בסאב או בוופר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני מאוד מפקפק אם מדובר בסאב או בוופר.

אני חושב שזה סאב כי הוא ענק עם תיבה ענקית... ואני מחבר אותו למגבר " רגיל" לא מגבר עם יציאה ייעודית לסאב [חיבור סטריו רגיל]

dnywnjfylgjm.jpg

zj2zmvdeybmm.jpg

* הנסטי בתמונה זה בקבוק גדול *

אז זה סאב לא ? :-D

פורסם
זה, בהחלט לא סאב!

זה נראה כמו רמקול של גיטרה או משהו.

זה סאב עתיק רצח נראלי היה זרוק במחסן וחברתי אותו

יש לו חיבור רגיל של פלוס מינוס...

מה עושים איתו? [הוא מחובר ונותן באסים אבל קצת מדבר ורציתי לדעת איך לגרום לו לדבר פחות:roll:]

פורסם

א. לבנות לו קרוס פסיבי שיחתוך אותו מ60-80 הרץ ומטה.

ב. לבנות קרוס אקטיבי עם מגבר יעודי ולחתוך אותו מ60-80 הרץ ומטה.

השאלה היא האם זה שווה את ההשקעה.

פורסם

אפשר לקבל צילום של המעגל ושל הצד האחורי של הרמקול(האלמנט עצמו)? זה באמת נראה כמו רמקול של גיטרה אבל גיטרת באס.רק איפה אתה מתכוון להתקין את המפלצת הזאת? באוטו או בבית?

Skoda Van+ '98 -> Citroen Berlingo '00 -> Citroen ZX '93 -> Suzuki Swift '91 -> Suzuki Jimny '09-> Daihatsu Terios '11

• תוכן חדש...