Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, אני צריך עזרה בבקשה בבחירת רכב העונה לדרישות האלה:

עד 80 אלף ש"ח

2010 -2012

חסכוני בדלק

קומפקטי או משפחתי קטן

לא צריך מנוע מעל 1400-1600, חשוב לי מאוד שיהיה נוח לנסיעה. לא צריך רכב שטח או אבזור יוצא דופן.

איזה דגמים מומלצים? תודה

פורסם

אוטומט או ידני?

אם ידני אז כל קבוצת הסופר מיני הידניות מתאימה לדרישות שלך וכדאי שתבדוק אותן לראות מי מתאימה לך יותר.

בהצלחה.

פורסם
אוטומט או ידני?

אם ידני אז כל קבוצת הסופר מיני הידניות מתאימה לדרישות שלך וכדאי שתבדוק אותן לראות מי מתאימה לך יותר.

בהצלחה.

היי, אני מעדיף לא ידני, אבל זה לא תנאי שבל יעבור, אם אמצא רכב שעונה לכל הדרישות והוא ידני, גם טוב.

חשבתי על הרכבים הבאים, מה אתם ממליצים?

- אופל קורסה החדשה

- ניסן נוט

- הונדה גאז

- טויוטה אוריס

- פולו החדשה

פורסם

אופל קורסה לא מצטיינת בשום דבר ואני לא מוצא סיבות ממשיות לרכוש אחת כזאת.

ניסאן נוט היא מיקרוואן, המנוע הוא 1.6 והיא תהיה פחות חסכונית ואם אתה לא בעל משפחה ונוהג לנסוע לבד או מקס׳ עם נוסע או 2 אז אפשר להסתפק ברכב קטן יותר.

הונדה ג׳אז זה אותו הסיפור של הנוט רק שהיא חסכונית ממנה, אבל בתקציב שלך היא תהיה ישנה מדי או רובוטית. אם תמצא אחת ידנית מהדגם הנוכחי בתקציב מדובר באפשרות לא רעה.

טויוטה אוריס היא משפחתית קומפקטית גדולה יותר משאר הרכבים ושוב בתקציב שלך תקבל גיר רובוטי לא נעים במיוחד לשימוש.

הפולו היא סופר מיני ובהחלט מתאימה לדרישות למעט נוחות, בזה היא לא מצטיינת. לדרישות שלך תוכל להסתפק גם בדגם 1.4 הבסיסי שמגיע עם גלגלים קטנים יותר שעדיפים מבחינת נוחות.

כמו שכבר ציינתי לדעתי בסכום הזה התמורה הכי טובה תהיה סופר מיני חדשה וידנית כמו סוזוקי סוויפט, יונדאי i20, רנו קליאו שהיא הנוחה בסגמנט לדעתי ויש עוד אפשרויות.

אתה צריך לחשוב על עצמך אם אחריות, ואקסטרא חיסכון שווים לך מספיק בכדי לוותר על הגיר האוטומטי או שאתה מוכן לקנות רכב משומש ותיק בשנתיים בשביל הגיר האוטומטי.

פורסם

בתקציב הזה רוב מכוניות הסופר מיני באות בחשבון. חסכון בדלק תוכל להשיג אם תהיה מוכן לנהוג על רכב עם גיר ידני. מבין האלטרנטיבות – ניסאן מיקרה, יונדאי i10 או i20 ורנו קליאו הן אופציות מעניינות. "נוחות" היא עניין סובייקטיבי,

אך על פי דעת הרוב – הקליאו היא הכי נוחה (ומצד שני, לרכב צרפתי יש מוניטין בעייתי בתחום האמינות).

גיל מאוויס

פורסם

אני יכול להעיד על האופל בתור רכב פושר

לחברה שלי יש כזו ואני מזדמן לנהוג עליו לא מעט.

מבחינת איבזור הוא מרגיש רזה מאד, נוח נחמד - אבל בשום צורה לא וואו.

אני אישית נוהג על פאביה והיא מספקת את הסחורה, היא לא חסכונית כמו מנוע 1L אבל מצד שני היא גם יותר חזקה.

הרכב מעט יותר נוקשה על הכביש אך משרה ביטחון ותחושת שליטה אבסולוטית.

תחושת סלון הרכב היא מאד מבוד ועוטפת בנוגוד לאופל שמרגישה יותר פתוחה וחשופה.

לכל אחת מהכוניות יש את היתרון בתחושה, אני יותר אוהב את הפאביה

היא עולה באיזור ה70 אלף כחדשה אבל היא ידנית.

אני אישית קניתי אותה בגל מבצעים הראשון ותמורת 70 אלף קיבלתי אותו על הכביש + טיפול 15 חינם (שאני אוטוטו צריך לעשות) הרכב אצלי מאוגוסט של שנה שעברה.

דבר אחרון,

אני בחרתי אותה מכל הסופר-מיני בגלל יכולת אחסנה יותר גדולה.

ופאסון יותר בוגר ורגוע

סובארו XV 2016 - כוכבים בעניים

פורסם
אופציה נוספת שתוכל להתאים היא השברולט סוניק 4 דלתות

הרכב מגיע עם 5 כוכבי בטיחות, חסכוני- 1/12 בצריכה משולבת ,רכב קומפקטי עם רמת אבזור גבוהה.

היי, מבירורים ועצות נראה לי שאלך על רכב יפני. אני כבר 3 שנים עם פיגו 206 ששירתה אותי נאמנה, הגיע הזמן לשנות..

מה דעתכם? חשבתי על:

טויוטה ספייס ורסו 2011

טויוטה אוריס 2011

ניסן אקו מיקרה

הונדה גאז

פורסם
היי, מבירורים ועצות נראה לי שאלך על רכב יפני. אני כבר 3 שנים עם פיגו 206 ששירתה אותי נאמנה, הגיע הזמן לשנות..

מה דעתכם? חשבתי על:

טויוטה ספייס ורסו 2011

טויוטה אוריס 2011

ניסן אקו מיקרה

הונדה גאז

תודה רבה חברים על כל העצות, אני אמשיך לבחון את העניין..

תודה ושנה טובה לכולם!

פורסם

מלבד הספייס וורסו, ערכתי מבחן לכל הרכבים שצויינו כאן ובחרתי בפולו.

הפולו מפתיעה מאוד ביחס לממדים שלה, היא מרגישה ואוחזת כמו רכב מנהלים אמיתי, המנוע והגיר מפגינים אמינות יוצאת דופן ואיכות החומרים גם היא.

הפיאסטה והפאביה גם כן אופציות מעולות.

לדעתי אל תבזבז את הזמן שלך בבדיקת הרכבים: שברולט סוניק/ספארק, סוזוקי אלטו/ספלאש, מדובר ברכבים מזעזעים בכל פרמטר.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

• תוכן חדש...