Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים,

עקב היותי לקוי שמיעה,מגיע לי תקציב מסויים מהמדינה כל 4 שנים להחזר על מוצרי תקשורת. (פרטים על ההטבה אפשר למצוא בגוגל בחיפוש המילים: "סל תקשורת לכבדי שמיעה".)

אני מתכנן להתחדש בסמארטפון בקרוב, מחשב אני לא צריך אז נשאר לי תקציב לא מנוצל.

הרעיון הוא שאני צריך קבלה של מוצר שנרכש על שמי כדי לקבל החזר כספי. כדי להפוך את הפרוצדורה לאטרקטיבית עבורכם, תקבלו החזר של 500 ש"ח מהמחיר ששולם.

רק אדם אחד יכול לקנות כמובן.

אני מאיזור פתח תקווה. יש מעוניינים?

פורסם

כמה כיף לשמוע שהמיסים שאני משלם הולכים למטרה טובה...:roll:

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

מאור,

למקרה שלא ידעת, להיות לקו"ש זה לא סיפור פשוט, גם מבחינה כלכלית.

בוא נגיד שכל מה שהלקו"ש מקבלים מהמדינה (וסל התקשורת ביניהם), לא מכסה את העלויות של המכשירי שמיעה, חלפים, סוללות ומה לא. וזה עוד לפני ההוצאות של אביזרים מיוחדים לאלו שזקוקים לכך (מגברים למיניהם וכדו').

יש כאלה שהתמזל מזלם ומצבם פשוט ו"זול" יחסית, ויש כאלה שלא..

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

אני מבין לחלוטין, תאמין לי שאני תמיד הראשון לתת מעצמו ולעזור. על כך יוכלו להעיד חברי פורום, אפילו כאן היו מקרים שמסרתי פריטים שלא הייתי זקוק להם לחברי פורום במשלוח עד הבית.

אבל מה לעשות, ההצעה של ידידנו כאן היא לא יותר מאשר קומבינה ולא משנה איך תנסח את זה.

יודע מה? מילא, שיסגור את זה עם חברים שלו, אבל לקחת את זה שלב קדימה ולפרסם את זה באינטרנט? יאלה, בוא נפרסם את ההזדמנות העיסקית הזאת במדור גאדג'טים ביד 2 וזהו.

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

רק להבהרה אני לא נגד עזרה ותרומה לזולת, אני בעד תרומה לאלה שבאמת זקוקים לה.

אם הוא היה זקוק לה באמת הוא כנראה היה מקבל אותה ולא מחפש כאן קופצים על עקיצות בצורה בוטה שכזאת ואני גם דיי בטוח שלא היה מתיעץ בנושא מימוש האחריות הבינ"ל על הצ'יטה שלו.

או שבעצם, אולי כדאי שמישהו באמת "יקנה" ממנו את הזיכוי, אחרת איך הוא יממן את הצ'יפ במגאן טורבו-דיזל שלו?:roll:

בקיצור, תעשה לי טובה ואל תנסה לתרץ את זה כי זה לא יעבוד.

פורסם

מאור,

לאחר קריאת דברייך פעמיים, אני מבין למה אתה לא רואה את זה בצורה טובה.

אבל כך או כך, אם אקנה מחשב שאני לא צריך או אם אתן את ההטבה לבחור נחמד אחר-אין הבדל.

ההטבה למעשה היא כסף. זה שאני מעדיף לשים את הכסף בכיס מאשר לזרוק אותו על משהו שלא נחוץ לי זה כבר עניין שלי.

יכלתי לנצל את כל התקציב על אייפון חדש, אבל להוציא אלפי שקלים על פאקינג פלאפון נראה לי מוגזם לחלוטין.(וכן, למרות שזה יעלה לי גרושים)

לקרוא לזה עקיצה זו הגזמה לחלוטין. מדובר על כסף שמגיע לי לקבל.

אני יכול איך שהוא להסכים איתך ש"זה מיועד בשבילי ולא במקום שאני מעביר את זה לאחרים", אבל היום, שכל כך הרבה אנשים לא מקבלים דברים שמגיע להם לקבל מהמדינה כולל אותי- אני מרגיש בנוח לעשות את זה, כי עד שסוף סוף "עושים לי טובה ובאמת מביאים לי משהו"-אני אנצל את זה.

לגבי לסגור את זה עם חבר- האמת שהצעתי לחבר, אבל זה ייקח לו כמה חודשים, ועדיף לי לא לדחות את זה, דבר שני זה בנאדם שיתחיל לשגע אותי וממש לא בראש שלי. ככה אני מציע פה לחבר'ה נחמדים, גם עוזר להם וגם יכול תוך כמה ימים למצוא מישהו רציני.

פורסם

מה ההבדל בין הקומבינה שלך לקומבינות הבאות:

1. נכה שקונה רכב בהנחה ונותן אותו למישהו אחר (בתמורה למזומן כמובן)

2. מובטל שחותם אבטלה ועובד שחור במקביל

3. תושב חוזר/עולה חדש שקונה רכב בלי מיסים ונותן אותו למישהו אחר (והם מתחלקים בהפרש חצי/חצי)

4. מישהו ש"מאבד" את הסלולרי שלו ומפעיל את הביטוח כדי לקבל מכשיר חדש ולמכור אותו

ולא חסרות עוד ועוד (ועוד) דוגמאות.

בקיצור, ארץ הקומבינות והקומבינטורים.

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

מסכים שזה לא לעניין לפרסם את זה פה, אבל בתור לקוי שמיעה בעצמי, אני מוכן להעיד שהמדינה די חירבנה על לקויי שמיעה עד לא מזמן, ורק בזמן האחרון המצב השתפר מעט (ולא מספיק).

בניגוד ללקות ראיה (לא עוורון), הציוד הרבה יותר יקר, ונותן מענה הרבה פחות שלם.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אם כבר הזכרת לקות ראיה, איך זה שהמדינה לא רק שלא נותנת כלום אלה עוד לוקחת מיסים על משקפיים?

אני מרכיב משקפיים, אשר המספר בהם בסביבות 5 ובנוסף יש לי גם צילנדרים, מכיון שהמספר גבוה יחסית אני רוכש עדשות דקות שאם לא כן היה לי עדשות שנראות כמו תחתיות של בקבוק ערק. בנוסף נדרש ציפוי נגד הסתנוורות וציפוי נגד שריטות. בסופו של דבר רק העדשות עולות כ 1500 ש"ח.

משקפיים מחזיקת אצלי כשנתיים, שאז העדשות מתחילות לקבל סריטות ניכרות ו/או גם המספר עולה.

עכשיו תסבירו לי, למה אני נדרש לשלם על ציוד רפואי מיסים?

משקפיים הם ממש לא מותרות, בלעדיהם אני כמו עטלף.

דרך אגב מצב של הנדרשים למכשירי שמיעה קשה יותר, שאצלם המכשיר עולה פי כמה וכמה.

אך בהקשר לנושא שהועלה כאן, יש כאן מן הפגם בהצעה.

פורסם
אם כבר הזכרת לקות ראיה, איך זה שהמדינה לא רק שלא נותנת כלום אלה עוד לוקחת מיסים על משקפיים?

אני מרכיב משקפיים, אשר המספר בהם בסביבות 5 ובנוסף יש לי גם צילנדרים, מכיון שהמספר גבוה יחסית אני רוכש עדשות דקות שאם לא כן היה לי עדשות שנראות כמו תחתיות של בקבוק ערק. בנוסף נדרש ציפוי נגד הסתנוורות וציפוי נגד שריטות. בסופו של דבר רק העדשות עולות כ 1500 ש"ח.

משקפיים מחזיקת אצלי כשנתיים, שאז העדשות מתחילות לקבל סריטות ניכרות ו/או גם המספר עולה.

לפי הטבלה הזו יש מע"מ בלבד:

http://62.219.95.10/misimmeruk/taxesconc.aspx

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

דרך אגב מצב של הנדרשים למכשירי שמיעה קשה יותר, שאצלם המכשיר עולה פי כמה וכמה.

אך בהקשר לנושא שהועלה כאן, יש כאן מן הפגם בהצעה.

לדעתי באמת יש לסבסד משקפיים לאנשים בעלי לקות ראיה מגובה מסויים, שהרי זה כבר הופך לדבר הכרחי עבור אותם אנשים, וכבר נתקלתי באנשים עם עוצמת עדשה 12 (!!!) שכדי ללכת לשירותים בלילה הם צריכים משקפיים.

ומשקפיים כאלה באמת לא זולות.

ד"א TRONCHO, המחיר שאתה שילמת על עדשות המשפקיים שלך הוא בהחלט מופקע.

עדשות עם ספר 5 מתאימה לעדשה 1.67.

העלות למסגרת + עדשה 1.67 + ציפוי אנטי רפלקס וציפוי קשיח (שדרך אגב הם ציפוי אחד) וסינון קרינה (שמובנה בעדשה 1.67)

הוא 600 ש"ח במקום שמשלם לי משכורת, ואני נמנע מלהגיד את שמו על גבי הפורום שלא ישתמע כפרסומת.

אם אתה מהמהדרים ואתה רוצה עוד יותר דק, יש את עדשה 1.74 במחיר 800 ש"ח. כולל ציפויים ומסגרת.

כדי למנוע את השאלה הבאה - העדשות באיכות גבוהה ומיוצרות ע"י חברת אופטיקה מובילה בארץ שמייצרת עבור המון רשתות אופטיקה.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

• תוכן חדש...