Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים - 205/55R16W

RK
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהתאם לעצה של amiger ולאור העובדה שההצעה הטובה שקיבלתי על ה-s.drive התבררה כ-c.drive, הפור נפל על ה-F1. תודה על התגובות!

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
ההצעה הטובה שקיבלתי על ה-s.drive התבררה כ-c.drive,

זה היה צפוי - S.DRIVE עולים כ 800 ש"ח.

גם אני המלצתי לך על F1, למרות שהם בני שנה (עוד בעמוד הקודם).

תתחדש.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

צודק :-) תודה!

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מתעלק על השרשור כדי לא לפתוח חדש.

אני מחפש צמיגים באותו גודל לסיאט אלתיאה דיזל של אשתי. הצורך הוא פחות ספורטיבי והדרישה הראשית היא צמיגים שקטים ונוחים. עכשיו מורכבים excellence שהתעוותו ונהיו רועשים מכבישי ושבילי עמק יזרעאל המשובשים.

אשמח להמלצות גם לציגים וגם לצמיגיות בין עפולה לחיפה.

תודה מראש.

קיה ספורטאז' 2.0 ליסינג

סקודיאק דיזל Exclusive לזוגתי (כבר לא: יונדאי סנטה פה דיזל, אלתיאה דיזל - עדיין מתגעגעים)

ALFA ROMEO 75 TS - מוסבת כבר לא ☹️, מקורית כבר כן 🙂

פורסם
מתעלק על השרשור כדי לא לפתוח חדש.

אני מחפש צמיגים באותו גודל לסיאט אלתיאה דיזל של אשתי. הצורך הוא פחות ספורטיבי והדרישה הראשית היא צמיגים שקטים ונוחים. עכשיו מורכבים excellence שהתעוותו ונהיו רועשים מכבישי ושבילי עמק יזרעאל המשובשים.

אשמח להמלצות גם לציגים וגם לצמיגיות בין עפולה לחיפה.

תודה מראש.

קח את ה C.Drive

שקטים עם אחיזת כביש טובה ביבש ורטוב.

קובי

:-)

פורסם

צמיגיה בין עפולה לחיפה - ביטון בעפולה. אם תבוא מחר בבוקר, אולי אפילו תפגוש אותי :-)

הייתי ממליץ על אותם Excellence - רוב מי שאני מכיר שהרכיב מבסוט עד השמיים. גם ה-Efficient Grip סבירים בתור צמיג יומיומי, אם כי יותר "ירוקים" והייתי מעדיף אקסלנס. מישלן פרימאסי HP לדעתי צמיג יומיומי נהדר וגם האחיזה שלו טובה. אצל אבא שלי (מסלול יומי יקנעם-מגדל העמק ועיקר הנסיעות בינעירוניות) החזיק כ-70K ק"מ, בדיוק במידה הזאת (מהירות V). לפי דבריו אפשר להוציא אותם בקצת פחות מ-600, שווה לנסות. פאלקן ZE912 כאמור פחות מומלץ מהאקסלנס.

בקיצור - לדעתי תנסה להוציא את המישלן פרימאסי HP במחיר טוב.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
צמיגיה בין עפולה לחיפה - ביטון בעפולה. אם תבוא מחר בבוקר, אולי אפילו תפגוש אותי :-)

הייתי ממליץ על אותם Excellence - רוב מי שאני מכיר שהרכיב מבסוט עד השמיים. גם ה-Efficient Grip סבירים בתור צמיג יומיומי, אם כי יותר "ירוקים" והייתי מעדיף אקסלנס. מישלן פרימאסי HP לדעתי צמיג יומיומי נהדר וגם האחיזה שלו טובה. אצל אבא שלי (מסלול יומי יקנעם-מגדל העמק ועיקר הנסיעות בינעירוניות) החזיק כ-70K ק"מ, בדיוק במידה הזאת (מהירות V). לפי דבריו אפשר להוציא אותם בקצת פחות מ-600, שווה לנסות. פאלקן ZE912 כאמור פחות מומלץ מהאקסלנס.

בקיצור - לדעתי תנסה להוציא את המישלן פרימאסי HP במחיר טוב.

"דבריו"של מי בדיוק?

פורסם

דבריו של אבא שלי, כמובן. רשמתי את זה. זו ההצעה שהוא החזיק, אני כרגע לא זוכר מאיזו פנצ'ריה, אבל באזור העמק גם כן.

* קבלו תיקון - 620 לצמיג.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
דבריו של אבא שלי, כמובן. רשמתי את זה. זו ההצעה שהוא החזיק, אני כרגע לא זוכר מאיזו פנצ'ריה, אבל באזור העמק גם כן.

* קבלו תיקון - 620 לצמיג.

מזל שתיקנתי אותך,בכל אופן מחיר לצמיג כזה אצלי 600 ש"ח וזה ניקרא מחיר מעולה

• תוכן חדש...