Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים - 205/55R16W

RK
שימו לב! השרשור הזה בן 4108 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

חברים, אודה להמלצות לצמיגים במידה 205/55R16W. הרכב הוא אלפא 156 2.0 סלספיד. השימוש המיועד בינעירוני בעיקרו, מדי פעם כבישים הרריים, פעם בחודשיים - שלושה פעילות ספורטיבית.

העדיפות היא בגדול לאחיזה, אך באיזון עם אורך חיים סביר ולכן צמיגים כמו R1R לא יתאימו. ברור שאין ארוחות חינם ואני לא מצפה שהם יתייבשו לפני שיישחקו, אבל בהתחשב בכך שהרכב בשימוש יומיומי ואמור לשמש ליותר מ-30K ק"מ שנתיים, רצוי למצוא את האיזון הנכון. מחיר רצוי - עד 600 ש"ח לצמיג. מן הסתם סיני גם לא בא בחשבון.

תודה מראש!

ZC6 | JB43

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה יכול למתוח מעט את התקציב(אם תמצא מקום זול אולי גם לא יהיה צורך)יש את היוקוהמה S.Drive שנחשבים מצויינים,אוחזים,שקטים ועם אורך חיים ארוך יותר מהT1R שהם זולים יותר,אך גם עושים את העבודה,עם קצת יותר רעש,דופן חלשה ואורך חיים קצר יותר-אבל בהחלט אוחזים מצויין.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

S.Drive נכנסים בתקציב, השאלה היא זמינות וחיי מדף. הציעו לי F1 GS-D3 שמאד רציתי, אבל המוכר התקשר עוד לפני שהגענו אליו (גם אני וגם אבי מחפשים, המידה זהה) ואמר שטעה בתאריך והצמיגים בני כשנה.

ZC6 | JB43

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי כאן תמצא בזול יחסית (אני מצאתי לרכב שלי לפני חודשיים Falken בני 4 חודשים ב 450 ש"ח כשבכל מקום אחר הציעו לי 500 ומעלה):

http://tires4u.co.il/

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הכוונה היא לא למצוא צמיגים, וגם את האתר הזה חרשתי לפנים ולפני. המטרה היא שאנשים ימליצו מנסיונם על דגמי צמיגים :-)

ZC6 | JB43

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום,

במסגרת קוד המהירות + דרישות+ תקציב אתה מוגבל למספר מצומצם של דגמים.

T1R

FALKEN FK452

GOODYEAR F1

YOKOHAMA S.DRIVE כן חורגים מהתקציב.

אני הייתי מתפשר על צמיג GOODYEAR F1 בן שנה כברירת מחדל .

נכון שההמלצה היא צמיג עד חצי שנה מתאריך הייצור, אבל גם שנה זה לא תקופת אחסנה ארוכה מאוד (למעשה זה פחות משנה - תיקח בחשבון כמה חודשים טובים עד שהצמיגים הגיעו ארצה).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

F1 בן שנה ב-550 אני לא מתלהב לקנות, רק, אולי, בהנחה משמעותית. יוקו מוצע לי באותו המחיר, רק שטרם ביררתי את שבוע הייצור שלו, לכן עוד לא רכשתי. לגבי פאלקן - אין לי ניסיון עם ה-452. יש לי ניסיון טוב עם 512, אך לא התלהבתי מה-912. לא שהוא רע, פשוט ציפיתי למשהו יותר טוב. אם למישהו יש ניסיון עם ה-452, אשמח לתגובות.

ZC6 | JB43

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא יודע למה ציפית מ 912, אבל אם ציפית ממנו להיות מתחרה ל TOYO T1R או כל צמיג אחר עם יומרה ספורטיבית,

ברור מדוע התאכזבת.

912 זה צמיג נוחות לכל דבר. יש לי כבר סט שני על ג'מפי (קשה להגדיר אותו כרכב ספורטיבי ).

512 זה הדגם הפשוט של פאלקן.

452 - ULTRA HIGH PERFOMANCE, מתחרה של TOYO T1R ובעל מדד שחיקה 300.

http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Falken/FK452.htm

http://www.tyretest.com/pkw_sommerreifen/falken_ohtsu/fk_452/index.html

דני זומרשטיין משבח אותם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=306526&highlight=FALKEN+452

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה ציפיתי מה-912? להיות בר השוואה לגודייר אקסלנס. לא יותר מדי. זה היה ב-156 הקודמת ובמידה 205/60R15. עכשיו שהחתך הוא 55, יש רצון לצמיג יותר ספורטיבי.

ZC6 | JB43

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה יכול למתוח מעט את התקציב(אם תמצא מקום זול אולי גם לא יהיה צורך)יש את היוקוהמה S.Drive שנחשבים מצויינים,אוחזים,שקטים ועם אורך חיים ארוך יותר מהT1R שהם זולים יותר,אך גם עושים את העבודה,עם קצת יותר רעש,דופן חלשה ואורך חיים קצר יותר-אבל בהחלט אוחזים מצויין.

+1 ל S.Drive

צמיג טוב יותר מה T1R,

יש גם די בעלי GTI ששמו אותו ונהנים ממנו. (אני מכיר כמה, גם כאן בפורום יש כמה בעלי GTI שיענו לך, וגם מניסיון אישי שלי)

תמצא אחד טרי ותהנה.

קובי

:-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4108 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...