Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיקון קורוזיה בפלאפון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5048 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום קיבלתי קורוזיה בפלאפון שלי,והוא לא נדלק ורציתי לשאול איפה יהיה בד"כ יותר זול לתקן את הפלאפון שלי (בהנחה שיש לי ביטוח בחברת הסלולאר),בחברת הסלולר או בחנות פרטית?

והאם מישהו מכיר חנות זולה לתיקון קורוזיה באיזור חדרה-זכרון יעקב?

המכשיר הוא SE XPeria Play כמה בערך יעלה תיקון?

פורסם

אם יש ביטוח בחסרת סלולאר, אז תברר קודם בחברת סלולאר.

איך אתה יודע שהוא קיבל קורוזיה?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ספק אם יעבוד התיקון של הקורזויה...

בדר"כ גם אם המכשיר ידלק, לאחר זמן מה יש סיכוי שהוא ימסור את נשמתו לבורא ולא תוכל לתקן שוב.

בכל אופן כטיפול ראשוני, הייתי ממליץ לך להכניס אותו לקערת אורז ( לא ניסיתי אף פעם, אבל אולי זה יעבוד ):

אם יש לך ביטוח בחבת הסלולר, פעם אחרונה שבדקתי הם לא מתקנים קורוזיה אלא מחליפים למכשיר חדש בתשלום.

אתה יכול גם לחפש מעבדה פרטית בשביל הצעת מחיר.

פורסם

אם לא פעלת מייד, רוב הסיכויים שהוא יעוף לפח.

בכל מקרה, לא יזיק כמו שכתבו מעלי, להכניס לקערת אורז ולכסות את כל המכשיר תוך כדי הפרדת הסוללה ופירוק מה שאפשר לפרק - למשך כמה ימים.

• תוכן חדש...