Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5050 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

היום החלפתי את המגבר הישן, משום מה מתי שאני לוחץ על הגז אני שומע רעש של שריקה מכיוון המנוע,אם אני מכבה את המערכת הרעש מפסיק ולא חוזר רק אם אני מדליק את המערכת שוב הרעש חוזר.

מה יכולה להיות הבעיה?

תודה

פורסם

תוציא את הרדיו, קח חוט עם גיד אחד והצמד אותו לRCA לא לפין לחלק העגול עם ניפטר הבעיה זה שם, עם לא תבדוק שRCA שלך לא עוברים ליד במתחים זה גם בעיה ..

בהצלחה

.Hu :eclipse sound monitor. Comp:morel supremo prototype

.Sub:hertz Mille ml3000. amp:audison thesis quattro

פורסם

שיחקתי עם המגבר וזה הסתדר קצת,כרגע יש רעש שריקה מאוד מאוד חלש שנשמע רק במצב שהווליום על 0,עם זה אפשר לחיות.

אבל עדין צריך למצוא לזה פיתרון.

במידה ואני אנסה להדליק את המערכת ש RCA מחוץ למגבר ולא יהיה את הרעש זה אומר שהבעיה ב RCA?

ואז צריך לבצע הערקה כמו ש Avino89 הציעה?

פורסם

ניתקתי את ה RCA מהמגבר,והרעש נמשך.

מה הסיכוי שהכבל + גורם לבעיה?

יש רעש של שריקה ממש חלשה בזמן הHU על ווליום נמוך.

מה אפשר לעשות?

פורסם

שהמערכת מכובת אין רעש בכלל.

בדקתי את הכבל מינוס הוא נראה בסדר,ליצתר ביטחון חתכתי חתיכה ממנו וחיברתי שוב,בדקתי את הצד השני גם מחובר מעולה.

שתי הכבלים 8 גי'ג, חשבתי להחליף בנתיים את המינוס ל 4ג'יג ולראות אולי זה יפתור את הבעיה,מה אתם חושבים.?

פורסם

תנסה להוציא את הרדיו שם קח מינוס בורג של המכשיר ותיגע בRCA זה יפתור לך את הבעיה אני מתאר לעצמי שיש לך רדיו של פיוניר גם הם בעיה יש שם פיוז פנימי שנשרף

.Hu :eclipse sound monitor. Comp:morel supremo prototype

.Sub:hertz Mille ml3000. amp:audison thesis quattro

• תוכן חדש...