Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חניה מצד שמאל ברחוב דו סיטרי

שימו לב! השרשור הזה בן 4482 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום וברכה,

לפני כשלושה שבועות נסעתי לטבריה וברחוב דו-סיטרי ראיתי חנייה פנויה בצד השני. כיוון שלא היה קו הפרדה רצוף חשבתי שמותר לחצות את הכביש ולהחנות כנגד לכיוון התנועה.

כשחזרתי לרכב ראיתי שקיבלתי על כך דו"ח (אומנם בסך 100 ש"ח). שאלתי היא למה שדבר כזה יהיה אסור בהנחה שאין קו הפרדה רצוף? ודבר שני, יש סיכוי לערער על דבר כזה בלי טירטורים מיותרים?

תודה רבה.

נ"ב- הדו"ח ניתן בשעה 23:41 כאשר הרחוב היה ריק ושומם לחלוטין- הרגשה כאילו מחפשים איך לדפוק כסף מאנשים על סתם..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ומה זה עקיפה?

אסור לחנות נגד כיוון התנועה. אני חושב שהסיבה נובעת מכך שכשאתה יוצא מחניה במקביל, כאשר חנית נגד כיוון התנועה, אתה לא יכול לראות את הכביש עד שיותר מחצי מהרכב כבר בתוך הנתיב נסיעה.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חיפוש קצר בפורום (מומלץ בחום) היה מביא אותך לשרשור הזה

וזה לקוח משם:

כאשר רכב חונה עם כיוון הנסיעה (כלומר כחוק) ניתן לזהותו גם בחשכה מוחלטת בשל מחזירי האור התקניים. כאשר הוא חונה הפוך לא ניתן \ יותר קשה להבחין בו. זו הסיבה הרשמית, אגב.

איתמר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה, אני אשלם את הדו"ח וזהו. אני ממש לא מבין את הפקחית שדפקה הדו"ח הזה. היא אמורה למלא מכסה מסויימת של דו"חות בכל משמרת?

אחרת אני לא מבין למה היא "טרחה" להביא את הדו"ח הזה קרוב ל12 בלילה ברחוב שומם שאין בו נפש חיה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם הסיבה לחוק זה היא: בגלל שחונים הפוך, אז לא רואים אותך בלילה, אז אני בהחלט מבין למה קיבלת את הדו"ח הזה דווקא בלילה, אולי ביום לא היית מקבל.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא בטוח שחנייה נגד כיוון התנועה זו הסיבה. פקח עירוני לא רושם דוחות תנועה. תבדוק האם אין מגבלות חנייה במקום. לדעתי חנית ללא תו חנייה ולכן קבלת דו"ח.

ארז רונן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דו"ח חוקי למהדרין נאכף על ידי כל העיריות בארץ על ידי הפקחים החרוצים

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה לא הראשון וכמובן לא האחרון.

ולסיפור מעניין: תחנת רכבת בחדרה, כביש עם 2 נתיבים וחניה בכול צד של הכביש.

כול מי שחנה בניגוד לכיוון הנסיעה קיבל קנס, קרוב ל 15 מכוניות עם קנס על כל שמשה.

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4482 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...