Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש הונדה סיווק שאני רוצה לקנות שנת 1993 דגם EX גיר רגיל בנפח 1600.

אבל מה יש לה בעיה בראש מנוע האוטו מתחמם וצריך להחליף אטם, עכשיו הבנתי שיש בעיה עם סידור ראש המנוע במנועי הונדה

הם מסובכים ולא מוצלחים הייתי שמח לקבל הסבר האם זה אפשרי לשפץ את הראש?

פורסם

עד שלא יפרקו ראש מנוע,לא ניתן לדעת מה גודל הנזק.

לעיתים,מספיק לבצע יישור,מילוי וחריטה (שיפוץ ראש) אך בק"מ מסויים ובמצב מסויים של המנוע בקלות אפשר להגיע למצב של מינימום חצי אוברול או אפילו החלפת מנוע.

ראיתי בעבר הונדה כזו במוסך שטיפלתי בו,שעברה רינגים (החלפת בוכנות+שיפוץ ראש). זה היה רכב 3 דלתות,שקרעו לו את הצורה כמו בהרבה הונדות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

כן הבנתי את זה שצריך קודם כל לפתוח ואז לראות מה הנזק השאלה שלי למה אומרים שזאת עבודה יותר מסובכת ממנוע רגיל ולא תמיד מצליחה?

פורסם

אין שום בעיה בלשפץ מנועים אלה וגם את הראשים שלהם ויצא לי לראות שיפוצים שכאלה שמחזיקים יופי עד היום ללא דופי. בעל מיקצוע טוב שלא מפחד להיתעסק עם המנועים האלה יידע לעשותאת העבודה ויצליח ללא בעייה.

• תוכן חדש...