Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורולה 95' לא מניעה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

הקורולה שלי החליטה שלא בא לה להניע למרות שלפני יומיים נהגתי בה ולא היו שום אזהרות כלשהן.

ברגע ההנעה אני שומע את המנוע מנסה להניע אבל אחרי סיבוב ראשון (סיבוב של המנוע כן..)

הוא נכבה אני חייב לציין שברגע ההנעה גם כל המנורות נכבות.

מה יכולה להיות הבעיה ואיך אני יכול להניע רק כדאי להגיע למוסך?

או שעדיף להביא גרר (מטעם הביטוח יש לי חינם אחת לשנה שגם ככה פגעה בסוף חודש..)

תודה.

404

פורסם

היי

אני דווקא חושד במצבר

אם יש לך אפשרות למדוד מתח על המצבר כשהאוטו כבוי ( טוב הוא לא מניע , אז בקטע הזה אתה מסודר )

פשוט לקחת מולטיטסטר / אוומטר ולמדוד V AC .

בן כמה המצבר ?

עפר .

מצטער מאור אבל לא נישמע כמו סימפטום של אימובליזר , במקרה כזה בדרך כלל המנוע פשוט ימשיך לנסות ולא יצליח עקב הניתוק .

תקן אותי אם אני טועה .

פורסם

המצבר בסדר,

כבר קרה פעם שהמצבר לא עבד וכל החשמל (מן הסתם כן..) איתו ביחד.

עכשיו הרכב מגיב לאזעקה, יש חיווים ואני יכול לשמוע רדיו קח שאני די בטוח שזה לא המצבר.

אין לי שום איתוראן\קודן

404

פורסם

אני גם חושב כמו עפר שזה המצבר, אבל למדוד מתח במצב הזה זה לא נותן אינדיקציה,

כי המצבר יכול להראות מתח טוב אבל שאתה מנסה להניע נהיה נפילת מתח.

תנסה להניע עם כבלים ואז למדוד מתח כשהאוטו מונע, כדי לשלול בעיה באלטרנטור,

ואם יש לך מתח מעל 13 וולט תמדוד מתח כשהאוטו מכובה, עבל אחרי שחעשה איתו נסיעה קצת ארוכה

עדיף בכביש פתוח.

פורסם

אם אין שום קודן או אמובלייזר ברכב צריך להתחיל בבדיקות בסיסיות כמו משאבת דלק שניכנסת לפעולה ולא מיתנתקת וכן אם קיים ניצוץ בפלאגים. אם אינך יודע לבצע בדיקות אלה גש לבעל מיקצוע מתאים.

• תוכן חדש...