Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לחבר שלי יש סוזוקי בלנו 99, הרכב שלו הגיע עם מגבר קונקורד 4 ערוצים, יש לו מקדימה רמקולים שאני רוצה שיחליף לקומפוננט

התקציב הוא עד 500 שקל המלצתי לו על טמפו 6.5 אבל בגלל שיש לו 6*9 jbl מאחורה שמחוברים למגבר הוא רוצה קומפוננטים של jbl שיהיה אותו צלי אבל אני עדיין ממליץ לו על טמפו.

רציתי לשמוע את דעתכם בנושא מה מומלץ?

תודה מנור.

פורסם

עכשיו חבר שלי החליט שהוא רוצה גם סאב והתקציב שלו הוא עד 700 שקל. מה יש לכם להציע? הוא פתוח להצעות יד שנייה

פורסם

אודיו קינג- איזה סט יותר נציל ויתן תפוקה יותר יפה ללא מגבר? ה 6580c jbl או הטמפו?

Mazda 6 GG Luxury 2.0 07 - Exciting Zoom Zoom

פורסם
למה שלא תמליץ לו אתה על DLS KW12 :-D

האמת אני מוכר את שלי הוא אוהב את הסאב כאילו את הדיוק שלו אבל הוא מחפש יותר עוצמתי אבל אם ככה אתה אומר זה רעיון טוב אני ימליץ לו על DLS KW12 אני פשוט רוצה לעבור לes300

פורסם

האינפיניטי שלך מגביר את הסאב בגישור? אם כן ברור שישמע חלש, 180RMS הגג שהוא יכול לספק לך ככה שגם ההרץ לא יעזור.

חוץ מזה 250RMS שמוגברים כמו שצריך והסאב עם תיבה לפי ההוראות יצרן לא מאמין שהוא נשמע "קצת חלש" במיוחד אם אתה רוצה לעבור ל ES300.

מעבר למגבר ממליץ לך לבדוק כיוונים או את נפח התיבה אם היא "מקורית"

Scan Speak

• תוכן חדש...