Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכל פעם שאני מתקשר לבנק כדי לקבל מידע,או לעשות פעולות בחשבון,תמיד אבל תמיד בסוף השיחה הבנקאי מודיע לי שיש היום "הזדמנות פז שאסור לפספס"-לקחת הלוואה מיידית,עם ריבית נמוכה עד לסכום של 25 אלף שקל(אגב,תמיד הם אומרים שזה תקף רק לאותו יום ומשום מה בכל פעם שאני מתקשר שאני שומע את השטות הזאת מחדש),בכל פעם סירבתי בנימוס,אבל זה הפך להיות פתטי לחלוטין,בכל שיחה מנסים לדחוף לי הלוואות שאני לא רוצה ולא צריך,ושלא תבינו לא נכון,המצב בחשבון בסדר גמור,אני חוסך כל חודש,מקבל משכורת סדירה וסך הכל מתנהל כלכלית יפה מאוד.

היום שאלתי את הבנקאי למה לעזאזל מנסים לדחוף לי הלוואות בכל שיחה?"למה לא?הריבית מאוד נמוכה וזו הלוואה משתלמת מאוד"

משתלמת?הלוואה משתלמת?משתלמת לבנק אולי...

ממתי בנקאים הפכו לאנשי מכירות?

פורסם

מה אתה מתרגש? תעבור לאינטרנט וזהו,

לרוב הדברים כגון קבלת מידע ופעולות פשוטות

לא צריך שום נציג.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

גם אני לא משתמש בשירותי האינטרנט של הבנק.

בהתחלה כן השתמשתי, אח"כ שכחתי את הסיסמא ולא טרחתי לחדש.

אמנם זה מסיבות אחרות, לא עצלות, לדעתי יש דברים שאינטרנט יתקשה להחליף ובנקאי זה אחד מהם.

מי מאתנו שמקבל שירות בבנק הקרוב לביתו ע"י בנקאות אישית, כלומר מגיע בלי תורים, הבנקאי/ם מכירים אותו, את התנועה בחשבון, את הגחמות האישיות ונוצרת מעין מערכת יחסים בין הבנקאי ללקוח- המחשב לא יוכל להחליף. יש פעולות שהאינטרנט לא יאפשר לך לעשות וגם בבנק כנראה יעקמו פרצוף, אבל בנקאי שכבר מכיר אותך יעשה את הצעד שמעבר בנסיון לעזור לך לקבל את מבוקשך.

במצב כזה הם גם לא ינסו לדחוף לך דברים שאתה לא צריך ויתנו לך את העצות הכי טובות.

מה שכן, שירותי האינטרנט טובים למעקב יומי על החשבון.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

איזו פעולה בנקאית נפוצה לא ניתן לבצע היום בכספומט או באינטרנט?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אז זהו, שאני מדבר על פעולות קצת פחות נפוצות אבל כאלו שאולי תזדקק להם מדי פעם, אפילו אם פעם בשנה- וקימות כאלה.

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

כמו?

ואדרבא, אם צריך להגיע לבנק רק פעם בשנה, למה לא לעשות הכל באינטרנט?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

בוקר טוב אליהו...

לצערי, היום בארץ אין עיסוק בבנקאות "קלאסית". בנקאים היום הם אינם יותר מאשר אנשי מכירות שלבושים יפה וגם מבינים איזה דבר או שניים במספרים. תפוקת עובדים במערכת הזאת אינה נמדדת בכמות הפאסיבה שהצליחו לגייס, ברמת שביעות הרצון של הלקוחות שלהם או בכל נתון איכותי אחר. מה שמשנה זה רק כמה מכירות הם עושים וכמה חשבונות בשבוע הם פותחים.

עד לפני שנתיים גם אני הייתי מועסק בתחום הזה. הסיבה העיקרית שבגללה אני כבר לא שם יותר היא מפני שלא עשיתי את התואר שלי כדי להיות בסוף איש מכירות.

המצב שתיאר אביאל אינו מאפיין רק את הבנק שלו - ואני אומר את זה מבלי שאני בכלל יודע באיזה בנק הוא נמצא - זה מצב שמאפיין את כל הענף.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
כמו?

ואדרבא, אם צריך להגיע לבנק רק פעם בשנה, למה לא לעשות הכל באינטרנט?

הכוונה הייתה שהפעולות הלא נפוצות האלה שאולי תזדקק להם, לא מאושרות באינטרנט מסיבות מסוימות ולכן גם הבנקאים לא ישמחו לעשות אותן.

אבל, תאר לך מצב שאתה נותן שירות. מצד אחד מגיע אלייך מישהו שאתה לא מכיר ומבקש ממך משהו הזוי, אתה כנראה תסרב. מצב שני, אם יכנס בנאדם שאתה מכיר ומנהל איתו מערכת יחסים ידידותית כנראה שתשתדל יותר לעזור לו.

קח אותי לדוגמא, אני עוסק בתחום הIT שזה אומר שיש לי כל מני גישות שונות בארגון שבו אני עובד ויכול לעזור למי שארצה "לכופף" את הבירוקרטיה מעט ולאפשר פעולות שבמצב אחר היו לקוחות חודשיים של בירוקרטיה וגם אז לא בטוח שיתאפשרו.

אם מישהו שאני לא מכיר פונה אליי במייל נניח, מבקש משהו שכזה, אני מפנה אותו לממונים בצורה הכי רשמית. אם זה מישהו שאני מכיר, אז כן, אני אשקול את הנושא לעומק ואולי אחליט לעזור לו באותו הררגע ופשוט להודיע לממונה "שמע, אדון X היה במצב Y, במטרה לחסוך לו את הבירוקרטיה אישרתי לו Z".

אז בלי להכנס לפירוט של המצבים האישיים שלי שבהם בנקאי עזר לי, אתה מצליח להבין לאן אני חותר?

עריכה:

אז שכחתי לסכם, עם כל מה שאמרתי, בהנחה ואתה באמת מקבל יחס אישי, בלי תורים והבנק קרוב אלייך לבית, למה לא לגשת לשם פעם בחודש-חודש וחצי לביצוע פעולות?

ואני ממש לא מדבר על מעקב אינטרנטי על החשבון, זה כבר אמרתי ששימושי וחשוב.

פורסם
ושלא תבינו לא נכון,המצב בחשבון בסדר גמור,אני חוסך כל חודש,מקבל משכורת סדירה וסך הכל מתנהל כלכלית יפה מאוד.

פה קבור הכלב, ההתנהלות הטובה שלך היא ההפסד של הבנק, הבנק צריך לקוחות במינוס, לקוחות עם הלוואות, מהם הוא מרוויח כסף על ריביות.

ההתנהלות הטובה שלך לא טובה לבנק, as simple as that.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מאור,

מאז פרשיית אתי אלון, כל הבנקים מבצעים רוטציה של כח האדם שלהם כל כמה שנים בודדות כך שקשרים טארוכי טווח עם הבנקאי כמעט לא קיימים כבר.

למרות זאת, יש לי קשרים מעולים עם מנהל הסניף, כאשר הוא מתחלף אני טורח לשלוח למחליף החדש איזה זר פרחים או בונבוניירה עם איחולי "עלה והצלח", כשאני בסביבה של הסניף אני נכנס, דוחף את הראש לחדר שלו, שואל מה נשמע, מה שלומו וכל זאת ללא ביצוע שום פעולה בנקאית אצלו, כל היחס הזה מספיק בכדי שפעם במליון שנה, כשאני מגיע לסניף בכדי לבצע איזה פעילות חריגה, זוכרים מי אני ומתייחסים בהתאם.

את כל שאר הפעולות (לא בדיקת מצב חשבון אלא כל שאר הפעולות) אני מבצע באינטרנט או שהפקדות אני מבצע בכל כספומט שנקרה בדרכי.

על הדרך, תרשו לי לשבח את רמת הנגישות ואת כל האפליקציות של בנק הפועלים (למרות הפרסומת המאוד מעצבנת של עלמה זק)

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אנימשתמש באינטרנט לקבלת מידע. לביצוע פעולות יש קשר עם אנשי הבנק. אני נמנע מביצוע פעולות דרך המוקד הארצי ומתעקש על קשר אישי עם מספר פקידים שאני מכיר אישית בסניף.

ניהול החשבון במסגרת "בנקאות פרטית" ממש לא מזיק.

בסופו של דבר הפעילות שאני מבצע בסניף היא בעיקר פעילות המחייבת הגעה (כגון איסוף כרטיס אשראי או פנקסי צ'קים), או פעולות ייעוץ שעדיף לבצע פנים אל פנים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

רק אני מגיע כל יום לבנק?:brickwall:

אולי יש דרך לעשות את הפעולות שאני עושה בבנק דרך אתר האינטרנט?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...