Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זאת היתה הבדיחה :roll:

8) אתה תמיד משבית שמחות? :wink:

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אחת התופעות המעצבנות.

אני יודע מראש שיש פעולה שיכול לאשר רק מנהל סניף הבנק שלי (לאומי, חדרה), אבל אין דרך ליצור איתו קשר ישיר.

מתקשר ללאומי CALL, מבקש בדרך הכי פשוטה "תעבירו בבקשה הודעה לסניף שיחזרו אליי"

ה"בנקאי" רושם את כל הפרטים, ומסיים ב"עוד משהו שאני יכול לעזור לך?"

-"לא, תודה" וממש רגע לפני שאני מנתק הוא יוזם שיחה על זה שכדאי לי לפתוח חיסכון\פיקדון, "רק כמה מאות שקלים, מה יפריע לך?".

השיחה המקורית נמשכה 5 דקות, אחרי זה משהו כמו 8 דקות שאני מסביר בנימוס לנציג שאני לא מעוניין בשום חיסכון\פיקדון\הלוואה\משכנתא או כל דבר אחר שהוא רוצה להציע לי.

זה לא ממש עניין אותו והוא המשיך להפציר שכדאי לי כי יש תנאים טובים רק היום.

כל כך מתסכל שקשה לי לתאר במילים.

אחד הדברים הכי מעצבנים בלאומי (ואולי גם בבנקים אחרים, לא טרחתי להשוות\לבדוק) הוא שאין דרך ליצור קשר ישיר עם הסניף בלי לעבור את הליצנים בCALL, וגם אז, אם הפעולה מסובכת מספיק אתה צריך להגיע פיזית לסניף.

וברור שאם כבר לקחת חצי שעה מהעבודה וטרחת להגיע לסניף רק בשביל לחתום, הנציג ימשוך אותך עם הצעות מפגרות של חיסכון\הלוואה.

מתיש.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
זה היה הסבר ל-eran26 :oops:

לא חשבתי אחרת

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

קוף נינג'ה (?), אתה מוזמן לתרגל את הרצף הבא:

"לא, תודה."

"לא, תודה."

"לא, אין צורך."

"לא."

"לא, תודה."

"לא, תודה, ביי."

עוד לא המציאו שיחה שאי אפשר לסגור תוך 20 שניות.

בארץ רגילים לקטוע את שטף הדיבור של הצד השני,

זה חלק מהתרבות ואף אחד לא נעלב מזה.

נצל זאת לצרכיך.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
איזו פעולה בנקאית נפוצה לא ניתן לבצע היום בכספומט או באינטרנט?

להעביר 200000 ש"ח לסגירה בפיקדון מבנק דיסקונט לבנק ירושלים. בבנק ירושלים התהליך באינטרנט, אבל לא ניתן להעביר סכום כזה מהחשבון באמצעות האינטרנט, רק בסניף.

להתייעץ עם יועץ השקעות ולקבל הנחה על קנייה מהמשווק של קרנות או תעודות מסוימות, מה שמחייב את הבנקאי לבקשה ספציפית.

לבצע קנייה/מכירה אקטיביות כשהבנקאי עוקב עבורך אחרי מצב השוק ומבצע פעולות לא באמצעות גבולות מוגדרים מראש אלא בהתאם לצרכיך, מזיז לימיטים ע"פ מדיניות שסיכמת בבוקר.

אכן מי שמתנהל ללא אשראי הוא לקוח גרוע מבחינת הבנק, אלא אם הוא צורך פעולות נוספות כמו כתבי ערבות, פעילות ענפה בניירות ערך, הפקדות מזומנים עודפים לתקופות קצרות וכך הלאה.

תמיד עדיף יחס אישי ועדיין יש בבנק פקידים שלא מתחלפים והם מקצועיים ופותרים בעיות בקלות.

בקשר לשיווק ודחיפת הלוואות, בקשר פרונטלי הם כבר יודעים למי הם יכולים לדחוף ואצל מי זה בזבוז זמן.

יוסי

פורסם

יוסי,

אתה צודק לגבי ההעברה, אם כי למיטב ידיעתי בחתימה על טפסים מתאימים מראש, גם את זה אפשר לבצע.

לגבי סחר בניירות ערך, אני לא עושה את זה בבנק כמו שאני לא קונה שמן מנוע בשופרסל. יש להם אבל האיכות חרא והמחיר לא אטרקטיבי. אם הפעילות עניפה, עדיף בית השקעות.

לגבי דחיפת שירותים, אני ארחיב מאוחר יותר על מה זה גורם, כשאהיה ליד מחשב עם מקלדת ולא עם הסמארקפון.

ליעד

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...