Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בזמן האחרון התעניינתי ברכב יד 2.

ראיתי מודעה מסויימת של סיאט לאון 2007 שבעליו דורש עליה 7K מתחת למחירון.

בשיחה בעל הרכב סיפר לי שהרכב עבר תאונה: בעל קנגו עשה פרסה ונכנס ברכב.

לטענתו לא היתה כל ירידת ערך עפ"י חברת הביטוח, אך הוחלפה הדלת הימנית וכמו כן הכנף ובוצעו תיקונים במרכב התחתון.

הבחור התחייב לי בבדיקה על שילדה מנוע וגיר.

אינני יודע בדיוק מה הכוונה בבוצעו תיקונים ב'מרכב תחתון' רציתי לקבל חוו"ד מקצועית יותר.

אשמח לקבל עצות, טיפים, בדיקות וכל דבר שיוכל לעזור לי לקבל אינדיקציה על מצב הרכב.

תודה מראש ולילה טוב.

under construction...

פורסם

אם זה לא רכב סופר נדיר ומיוחד דלג אליו. על איזה רכב מדובר?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מדובר על סיאט לאון 2007, הייתי מדלג עליו אך במסגרת התקציב המוגבלת שלי הרכב הספציפי הזה יכול להיות קפיצת מדרגה משמעותית כמו כן, אנשים דורשים על הרכבים האלו הרבה מעל המחירון לכן זה אטרקטיבי עבורי.

under construction...

פורסם

לך לבדיקה , תוודא שהבחור אינו סוחר מכוניות

תיקונים במרכב התחתון הם לרוב שילדה

אם השלדה נקייה והמחיר מאוד אטרקטיבי שווה לשקול את קנית הרכב

אך מנסיוני מכה כמו שתיארת בד"כ כוללת בתוכה פגיעת שלדה ברמה זו או אחרת

פורסם

נשמע מאוד מוזר שאחרי תאונה כזאת שהוחלפה דלת וכנף אין ירידת ערך לרכב שהיה לי הוחלף טמבון והייתה לו ירידת ערך תבדוק את זה טוב.

skoda fabia 1.4 16V

skoda octavia 1.9TDI

audi A4 1.8T - sold

פורסם

תודה לכל המגיבים המהירים.

גם לי היה מוזר לשמוע לגבי ירידת ערך הרכב, אשמח לדעת איך אני אוכל לבדוק את עניין ירידת הערך בצורה עמוקה יותר וכמו כן אשמח לקבל המלצות למקומות לבדיקה באיזור באר שבע.

יום טוב =]

under construction...

פורסם

בניגוד לאחרים פה, אני לא חושב שצריך לפסול על הסף רכב רק בגלל שעבר תאונה ואפילו שלדה. אין ספק שהמחיר מפתה למרות שאתה יכול ללחוץ אותו עוד הרבה. אבל את זה תעשה רק אחרי שתוודא במכון בדיקה שבאמת אין פגיעת שילדה וחשוב מכך, תעשה נסיעה ברכב ותראה איך הוא מתנהג. אם יש לך חבר שמבין עניין, עדיף.

אם הרכב בסדר בבדיקה ויש לך טופס חתום של המכון (מורשה משרד התחבורה) וזכרון דברים חתום של המוכר שאין פגיעת שלדה, אז בהחלט שווה לשקול את הקניה אבל לקחת בחשבון שאתה עלול להתקע איתו במכירה או להפסיד עליו הרבה הרבה כדי למכור, כי בסוף רק מגרש יקח אותו ממך וישחט את המחיר.

פורסם

תודה רבה לכל המגיבים,

האם מישהו מכיר מכונים אמינים לבדיקה באיזור באר שבע?

שוב תודה על העזרה ויום טוב.

under construction...

פורסם

שלום לכולם שוב,

האם ישנה דרך בה אני יכול לברר אם לרכב ספציפי הייתה ירידת ערך בעקבות תאונה או לא? חוץ מלשאול את המוכר.

מנהלים, אני מצטער שאני מקפיץ את השרשור.

under construction...

פורסם

פנה למכון מונדיאל אל דוד ברזילי חבר הפורום.( נמצא בא"ת עמק שרה בב"ש ).חזור לעדכן בממצאים ובתוצאות הבדיקה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בקש לראות את דו"ח השמאי מהתאונה. אם יש ירידת ערך זה יהיה מפורט שם

פורסם

ספר את הסיפור המלא מאחורי הרכב.

המוכר טוען שהוא מוכר אותה בשביל חבר שפשט רגל וזקוק לכסף באופן מידי, לטענתו לבעל הרכב אין זמן להתעסק עם המכירה.

הוא לא יודע לספר על טיפולים ועברו של הרכב.

אשמח אם תעדכן בתוצאות הבדיקה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

הוא טוען שהם העבירו את הרכב על שמו, הוא פירט לי את הטיפולים שהרכב עבר בנוסף אמר שכל הטיפולים היו במורשה לכן אפשר גם להוציא את היסטוריית הטיפולים.

under construction...

פורסם

תבדוק את ההיסטוריה ותעשה בדיקה בשבע עיניים.

באופן אישי אם הייתי מחפש להשתדרג בשנתון מהלאון שלי (כנראה יהיה רלוונטי עוד כמה חודשים) הייתי נותן ללאון הזו הזדמנות.

רק אל תתן למחיר הנוח לבלבל אותך, איך אומר ביבי המלך?

"אין מתנות בחינם".

נ.ב

"מוכר בשביל חבר והעבירו את הרכב על שמי" זה משפט קלאסי של סוחרים, לא יודע מה קורה במקרה הזה אבל כדי להתנהל בחשדנות מסויימת.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...