Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי טסט רכב ורישיון רכב

klasa
שימו לב! השרשור הזה בן 4128 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

יום שלישי אני אמור לעשות טסט לרכב שילמתי כבר 1200 שקל על טויוטה 2001

עכשיו יש לי שאלה

ברישיון שכרגע יש לי רשום לי שהרכב היה עם 156 אלף קילומטר שנה שעברה

וגם במה ששלחו לי רשום את זה

עכשיו אחרי הטסט כאילו אני יקבל דף כזה חדש ? (רישיון רכב) עם המספר הקילומטר המתועד החדש ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה לא תקבל רישיון חדש. הם יחתמו לך על הרישיון ששלמת אליו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בסיום המבחן השנתי תקבל שלושה מסמכים:

1. את רשיון הרכב שאותו שילמת, בצרוף חותמת "כשיר לתנועה" ומדבקה ממוספרת.

2. מדבקת חלון תואמת למדבקה הממוספרת.

3. דף סיכום הבדיקה - כולל רישום "מד האוץ" (מד המרחק הכולל) וממצאי הבדיקות, כולל ערכי זיהום האויר, סטיית הגלגלים הקדמיים, כוח הבלימה וכו'. דף זה מצורף לרשיון ולמעשה מהווה חלק ממנו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא הבנתי

כרגע ברישיון הישן רשום לי 156 אלף קילומטר

וגם בחדש זה ששלחו לי לשלם את האגרה גם עליו רשום אותו הדבר כאילו זה ממש העתק של הרישיון הישן רק עם תאריך תפוגה לשנה הבאה

אז ? הם יצרפו לי עוד דף שבו יהיה רשום מספר הקילומטרים העדכני ? 166 שיש לי כרגע

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדיוק כך. תקבל דף גדול עם עשרות סעיפים, אחד מהם יהיה הקילומטראג' הנוכחי.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שמע, עברתי טסט לפני כמה ימים וראיתי שרשמו לי את הק"מ של שנת 2011.

הסתכלתי על הישן ואני קלטתי שכתבו את הק"מ של 2010 , בשנת 2011 כשעשינו טסט ב2011.

כותבים כנראה את השנה הקודמת כדי לתת אינדיקציה כמה ק"מ הרכב עבר או משהו בסגנון, לפי המחשבה שלי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אושריקו - ברשיון יופיע הקילומטראז' שנרשם לפני שנה - כי זה הנתון המעודכן ביותר שנמצא בידי משרד הרישוי בעת הנפקת הודעת התשלום.

בנספח שתקבלבמכון הבדיקה מעודכן הקילומטראז' עליו הצהרת בעת הבדיקה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4128 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...